15.1.2018

Subscription Box Blitz Update #5

Kuukausi on jälleen puolessa välissä, joten on aika kertoilla Subscription Box Blitz -projektini kuulumisia. Tämähän on nyt viimeinen kerta, kun lisään mukaan kymmenen uutta tuotetta, mutta päivityksiä teen vielä ainakin yhden, jos en jopa kaksi. 

Viimeisen neljän viikon aikana sain loppumaan kahdeksan tuotetta:


Temptu Shimmer Bronzer (Boxycharm 10/2016)
Maybelline the Falsies Push Up Angel Mascara (Bette Box 01/2017)  
RFSU Intim Cooling Balm (Bette Box 05/2017)
Talika Bio Enzymes Hydrating Mask (Bette Box 06/2017  
Herbina Kaura-Suklaa Vartalokuorinta (Livbox 03/2015) 
Dr. Brandt Microdermabrasion (Boxycharm 02/2017)
Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel (Livbox 08/2015)
Eylure Naturals -tekoripset nro 020 (Bette Box 04/2017    

Maybellinen ripsarin ja Lumenen voiteen loppumiset tulivat yllätyksenä, mutta nuo muut olivat  varmoja. Ja mikä ihaninta, tuo RFSU loppui vihdoin ja viimein, eikä tarvinnut edes lotrata sen kanssa.

Uusia tuotteita lähtee mukaan jälleen kymmenen kappaletta:



Nyt  oli kyllä erittäin vaikea paikka saada kasaan millään muotoa järkevät tuotteet niistä vanhemmista boxeista (elokuuhun 2017 asti ilmestyineistä). Sain kuin sainkin kuitenkin sen tehtyä, mutta muutama tuote on todella hakemalla haettu.



A. True Green Tea Calming Cream (Ipsy Bag 08/2017)  
Alima Pure Eye Primer (Jolie Box 08/2017)
Make Up For Ever  Excessive Lash Arresting Volume Mascara (Ipsy Bag 08/2017)  
Lumene Gel Effect -kynsilakka sävyssä 11 Sunny Fields - Auringonkehrä (Bette Box 06/2017
TheBalm Balm Springs Blush (Ipsy Bag 06/2017

Nämä ovat kaikki vielä ihan järkeviä tuotteita. Alima Puren pohjustaja ei toimi itselläni siinä pohjustajan ominaisuudessa, mutta luotan siihen, että se kuitenkin jollain tavalla hoitaa luomiani. Mufen ripsivärin korkkasin jo, koska edellä esitelty Maybelline loppui. Ajattelin käyttää nyt näitä pieniä ripsarinäytteitä putkeen pois, koska niissä ei kauaa nokka tuhise. TheBalmin punasta haluaisin saada ainakin pohjan näkyviin. 



Lumene Nude Perfection Glow Foundation sävyssä 1 Classic Beige - Kultahiekka (Livbox 10/2015)
Jordan Easy Reach Flosser (Livbox 11/2015)
Eucerin Sun Creme Face Tinted CC Creme SPF 50 sävyssä Medium (Livbox 03/2016)
Lumene Lähde Matte Hydration 24h Cream-Gel (Bette Box 01/2017)
Nafha Soft Facial Scrub (Jolie Box 05/2017)

Nyt tultiin sitten niihin vähän epätoivoisempiin juttuihin. Lumenen meikkivoide on korkkaamaton, koska jossain vaiheessa niitä erilaisia voiteita putkahteli Livboxista ihan sarjana, joten tätä en tullut silloin edes testanneeksi. Nyt alkaa päiväykset paukkumaan, joten korkkaan sen heti edellisen Lumenen loputtua ja mikäli on hyvä, käytän tämän. Jos ei sovi itselleni, heitän saman tien roskikseen enkä edes yritä kikkailla tällä mitenkään. Jordanin hammaslankatikkukyhäelmät ovat tulleet Livboxista jo kaksi vuotta sitten. Jotenkin olen odottanut aina sitä hyvää, järkevää tilaisuutta näitä käyttää, koska ovat mitä ovat, mutta näin usein niitä on tullut. Pussissa on vielä ehkä 4/5 jäljellä, joten nyt käytän ne säälittä. Eucerin on ehkä se kaikkein epätoivoisin juttu ja tämä olisi jo pitänyt heittää roskiinkin. Ajattelin nyt yrittää kuitenkin sekoittaa sitä vartalovoiteeseen, jos saisin vähän väriä iholleni. Mikäli ei toimi tai menee aivan liian hankalaksi, heitän tuonkin pois. Lumenen geelivoide tuskin sopii kasvoilleni, joten käytän varmasti kaulalla ja Nafhan kuorinta pääsee käyttöön vasta, kun edellinen on loppunut. 

Nämä ovat siis korkkaamattomia:



Näitä on käytelty enemmän tai vähemmän:



Alla muut projektissa olevat tuotteet:


Evo Root Canal Volumising Spray (Bette Box 01/2017)
IBY Beauty Highlight & Contour Palette (Boxycharm 05/2017)
BRTC Jasmine Waterful Sleeping Mask (Ipsy Bag 07/2017)
NYX Whipped Lip & Cheek Soufflé sävyssä Pink Cloud (Ipsy Bag 06/2017
Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator (Bette Box 02/2017)
Trilogy Everything Balm (LF Beauty Box 07/2015)
Beauty for Real Lip Revival -huulikuorinta (Boxycharm 12/2016)
Manna Kadar Beauty Bronzer Highlighter (Livbox 12/2016)
Sally Hansen Miracle Gel sävyssä 560 Spice Age + Top Coat (Livbox 02/2016)
Butter London -kynsilakka sävyssä Ruby Murray (Boxycharm 12/2016)
Butter London Nail Lacquer Vernis sävyssä  Yummy Mummy (Boxycharm 09/2016)
Hempz Ultra Moisturizing Herbal Lip Balm (Ipsy Bag 07/2017)
Juice Beauty Reflecting Gloss -huulikiilto (Boxycharm 02/2017)
Absolution La Crème Gommante (Jolie Lux Box 12/2016)
L'atélier de Délices Hydra Masque (Jolie Box 03/2017)
Lumene Nude Perfection Fluid Foundation sävyssä 1 Classic Beige (Livbox 02/2015)
Lumene Night Cream for All Skin Types (Bette Box 08/2017)
Project Beauty Spray.Set.Go. Makeup Setting Spray (Boxycharm 07/2017)   
Lumene Lähde Arctic Spring Water Enriched Facial Mist (Bette Box 07/2017)
Sóley Nærð Soothing Tonic Splash (Jolie Box 06/2017)

Kaikki muut tuotteet ovat suurin piirtein säännöllisessä käytössä paitsi NYXin sufflee. En ole vieläkään päässyt sitä kunnolla käyttämään, koska edellinen voidemainen poskipunani elää ja voi hyvin.
Tässä vielä joidenkin tuotteiden käyttöastetta:


IBYn paletista olen saanut nyt käytettyä kaikki muut paitsi yhden napin. Aivan uskomattoman hyvä palettihan tuo on ollut, joten en ihmettele, että se tulee käytettyä kokonaan. Manna Kadarista saan ensi päivitykseen mennessä taatusti tuon highlighterin käytettyä, sekin on kulunut todella nopeasti, kun vertaa viime postaukseen. Myös bronzer-puolta olen uskaltanut varovaisesti vähän käytellä. Osa näistä yllä olevista tulee kestämään vielä pitkään.

Tässä tuotteita, joiden uskoisin loppuvan kuukauden sisällä:

Olen ollut aika huono ennustelemaan koko tämän projektin ajan, mutta aina joku osuu nappiin. Näistä kuvan tuotteista kaikki ovat todella hyviä tuotteita ja ovat Sleeping Packia lukuunottamatta päivittäisessä käytössä, joten uskoisin, että nämä oikeasti loppuvat ja olisin kerrankin oikeassa. Sleeping Packiakin on todella vähän jäljellä. 

Projektissa on nyt mukana yhteensä 30 tuotetta:


Aikamoinen vuori. Näitä on kotona levitelty vähän sinne sun tänne (miehen iloksi), että oikeasti muistaisin käyttääkin. Ei ole helppoa, ei. Ensi kerralla esittelen vielä seuraavat loppuneet ja ehkä vielä uudemman kerran parin kuukauden päästä, niin saan kunnolla aikaa käytellä näitä, koska monet ovat todella pitkäkestoisia tuotteita. Tarkoitushan on tosiaan ollut lähinnä saada näille projektin aikana käyttöä, ei välttämättä saada kaikkia loppumaan vaikka loppuneita esittelenkin. Haluan näitä vanhempia juttuja rutiineihini mukaan ja sitä myöten ne tulevat sitten aikanaan lopulta käytetyiksi. Hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. On sulla aikamoinen palapeli tuossa ratkottavana, kasa on melkoinen:) Mulla menisi pasmat sekaisin ja rimakauhu nousisi...
    Tsemppiä näiden kanssa:)
    Lumenen meikkivoide on aika hyvä. Mulla on tuo sama ja ostin sen jostain halvalla melkein pelkästään tuubin nätin ulkonäön takia;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tässä aikamoinen arsenaali :D :D Uskomatonta, miten tuota tavaraa kertyykään noista boxeista. Siinä mielessä Ipsy on niin ihana niine pienine tuotteineen ;)
      Toivottavasti tuo Lumene Glow on hyvä ja sopisi itselleni. Tämän hetkinen käytössä oleva Lumene Fluid on aivan loistava, joten jos on yhtään samaa sarjaa niin seuraavat kuukaudet on pelkkää juhlaa! :D
      Kiitos tsemppauksista! :)

      Poista
  2. Ipsyn hyvyys on tosiaan siinä et tuotteet on pikkusia eli realistisia loppuun käytettäviä :) Mullon silti semmonen olo etten ois aukassu vielä(kään) mitään Ipsyn tuotteita (tullu elokuusta asti)... :D Mullon tullu paljon ripsareita ja kajaaleita sieltä, ja niitä mullon vinopino vanhempia jonossa vuorossa. Sun listasta mä oon saanu käytettyä Aliman luomipohjustajan loppuun joka toimi mulla todella hyvin noin puoleen väliin asti, mut sitten teho katosi johonkin! Oli ilo palata UD:n pariin <3 Leppoisaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah tuo Ipsy :D Aika hyvä saavutus :D Itsellekin on tullut noita ripsareita sieltä ihan jonossa ja taitaa tulla seuraavassakin (jep - olen taas katsastanut mitä sieltä on tulossa). Taitaa muuten tulla tuo kajaalikin... Mutta olen kyllä aika hyvin sieltä tulleita tuotteita saanut käytettyä.
      Ehkä sinun Alimalle tapahtui puolessa välissä se, mikä omalleni oli tapahtunut heti alusta asti.. ;) Ei kyllä voinut pohjustajasta puhua sen kohdalla :D
      Kiitos samoin, oikein mukavaa loppuviikkoa! <3

      Poista