3.8.2017

Jolie Box elokuu 2017

Eilen hainkin sitten toistaiseksi viimeisen Jolie boxini. Jos oikein laskin, niin tämä oli kuudes saamani laatikko, joten tähän loppuu tilaus nyt vähäksi aikaa ainakin. Jos en nyt sitten taas sekoillut laskuissani jotenkin, kun sitä sekoilua tapahtuu useimmin kuin lääkäri määrää.


Olen tykännyt tästä laatikosta todella paljon, mutta kun ei vaan ehdi käyttää kaikkia tuotteita, mitä siellä laatikoissa pyörii. Onneksi vielä ei ole kuitenkaan tarvinnut alkaa heittelemään olan takaa juttuja pois, kuten jotkut kanssasisaret (varsinkin valtameren takana). Tämä on ollut kiva boxi, koska se keskittyy selkeästi ihonhoitoon. Ihonhoito on omalla kohdalla täysin tasoissa meikkien kanssa. Mutta siinä se ongelmakin piilee, ihonhoitojutut menevät nopeammin pilalle kuin meikit, joten pienimuotoinen paussi on enemmän kuin tervetullut.


Elokuussa tuli tällainen muutaman tuotteen satsi todella kivanoloisia juttuja kaikki. Mukana oli itselleni vain yksi oudompi merkki - Alima Pure - mutta kun googlailin, niin taidanpa jopa omistaa heiltä luomivärin, joka tuli joulukuisesta Lux Boxista. Juurikin näin.


Siinä oli taas hyvä aasinsilta esitellä ensimmäisenä Alima Pure Eye Primer. (Laitan taas linkin Jolien sivuille, jos tuote sieltä löytyy.) Tämä on hajusteeton silmämeikinpohjustaja, jolla pitäisi olla myös hoitava vaikutus. Tuote sisältää mm. karitevoita ja oliiviöljystä johdettua skvalaania, joten tämän pitäisi suojata silmänympärysihoa. Jospa oppisin käyttämään pohjustajaa tämän myötä ihan joka kerta meikkiä tehdessäni. Omistan ennestään Avonin pohjustajan, joka on todella hyvä ja todella riittoisaa, mutta en aina käytä sitä. Jos nyt korkkaan tämän toisenkin, niin huonosti voi käydä jommalle kummalle, jos en päivittäin alkaa käyttämään. No, se riski nyt otetaan, koska haluan tätä testata. Pakko mainita, on muuten kallis tuote, Jolien sivuilla 10 ml/32 €. Tämä on siis täysikokoinen tuote, mikä laatikosta tuli.

Hurraw! Vanilla -huulivoide oli todella mieluinen yllätys. Tykkään näistä huulirasvoista paljon, ovat oikein hoitavia. Voide sisältää mm. manteli-, avokado-, jojoba-, oliivi-, risiini- ja seesamiöljyä, joten öljyistä ei ole puutetta. Ei ihme, että tämä toimii. Ennestään minulla on yksi näitä varastoissani edelleen korkkaamatta, koska olen sitä varjellut, mutta korkkaan tämän nyt testatakseni, kun tähän testausleikkiin on kerran lähdetty.


Joik Regenerating Night Cream with Calendula Extract, Sea Buckthorn & Jojoba Oil on laatikon suurin tuote ja täysikokoinen. Joik on tuttu virolainen merkki, mutta aikaisempaa kokemusta sarjaan itselläni on ainoastaan tuoksukynttilöiden muodossa. Ne ovat ihania. Tämän yövoiteen pitäisi ehkäistä eri vitamiinien ansiosta ihon ennenaikaista ikääntymistä ja tukea ihon uudistumista. Voiteen pitäisi myös tehokosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa. Vaikuttaa lupaavalta, erittäin tervetullut tuote tämäkin.

Sitten erittäin mielenkiintoinen tuote infolappusen perusteella eli Rahua Shampoo. Kuulemma Amazonin alkuperäisheimoihin kuuluvien naisten kauneussalaisuus on jo pitkään ollut rahuapähkinästä saatava kallisarvoinen öljy, jota tuote tietenkin sisältää. Tämä öljy on tunnettu mm. hiuksia vaihvistavista ja kiiltoa tuovista ominaisuuksista ja shampoon pitäisi tehdä hiuksista myös uskomattoman pehmeät. Tämän tuoksu muistuttaa jotenkin salmiakin tuoksua, jännä. Kiva kokeilla, mutta toivon että tämä ei ole mikään ihmeidentekijä, koska ei ole kovin kukkaroystävällinen.


Laatikossa oli myös parit näytteet. Joik Silky Facial Serum with Cranberry & Wheat Germ Oils on kasvoseerumi, jossa on runsaasti Omega-rasvahappoja sisältävää karpalonsiemenöljyä. Tämä kosteuttaa ja ravitsee ihoa syvältä. Tuotteessa on myös ruusupuun eteeristä öljyä sekä passionhedelmäöljyä, jotka virkistävät ja tukevat ihosolujen uudistumista. Kuulostaa jälleen niin hienolta ja lupaavalta. Seerumeita käytän päivittäin, joten erittäin mielelläni testaan.

Viimeisenä ihanaisen Patykan Youthful Lift Eye Cream, joka on kuulemma Patykan uutuustuotelinjan helmi. Voide on kehitetty vaativalle silmänympärysiholle ja lupauksia riittää: ehkäisee ja häivyttää ikääntymisen merkkejä, tummia silmänalusia ja laskee turvotusta. Voide saa ihon näyttämään sileältä ja valoisalta. Kuinka raaskin tämän edes käyttää vaikka näyte vain onkin..? Todella säästellen ja hartaasti.   

Tykkäsin elokuun laatikosta todella paljon. Kaikki tuotteet tulevat ehdottomasti käyttöön, joten mitään ei tarvitse antaa tällä kertaa eteenpäin. Kuitenkin, kuten mainitsin, nyt tulee ainakin muutaman kuukauden mittainen paussi tämän tilauksessa. Paitsi, jos tulee joku megatarjous, niin kyllä minut on helppo kääntää ympäri, heikko mikä heikko. Yritän pysyä kuitenkin kovana. Ihanaa illan jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Aivan fantastisen upeat tuotteet. Olen miettinyt jonkun boxin tilaamista, mutta kun muutenkin kosmetiikkaa suorastaan tursuaa kotona joka paikasta, niin en ole antanut lupaa itselleni tilata mitään kuukakusijuttua, vaikka kuinka tekisi mieli. Voi, olla että tulee kuitenkin ylitsepääsemätön mieliteko tilailla, mutta vielä olen pysynyt ruodussa;) Joliessa on ihania vähän erikoisempia tuotteita, niin se houkuttelisi, kuten myös Boxy Charmissa tai Ipsy glam Bagissä.
    Mukavaa viikonvaihdetta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin tästä elokuun boxista kyllä valtavan paljon! Jollain tavalla harmittaa, kun tätä ei nyt ole odotettavissa näillä näkymin enää vähään aikaan (tulee syksy ja pimeää...), mutta pakko se vaan on. Minulla on ihan sama juttu, että kaikkea on ja liikaakin, joten jonkinlainen paussi on pakko pitää. Käyttää nyt edes jonkin aikaa pois varastoja ja sitten taas paremmalla mielellä tilata uudestaan. Sinulla on kyllä todella, todella kovat hermot, kun pystyt olemaan tilaamatta! ;) Jotenkin tästä Joliesta oli helpointa luopua (melkein pelkästään ihonhoitoa), mutta nuo kolme muuta, mitkä minulle tulevat... ei missään nimessä.. niistä en ole vähään aikaan luopumassa! :) Lisäksi LF beauty boxiin olisi kiva vähäksi aikaa palata.... niin, justiin näin se menee...
      Kiitos ja ihanaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  2. Mulle on tullut Jolie Box alusta saakka, just jatkoin tilausta puolella vuodella. Tuntuu vaan ettei saa tarpeekseen näistä ylläribokseista!:D Kiinnostavin oli tosiaan Alima Puren pohjustusvoide luomille. Mulla on käytössä mm. Urban Decayn pohjustaja, joka on tosi huippu, pitää luomivärit kohillaan sen 10+ tuntia mitä työpäivä matkoineen kestää. Ilolla kokeilen kuitenkin aina uutta :) Hurraw:sta sain sitruunan maun, pian on taas huulirasva tehokäytöllä kun syksy alkaa saapumaan :) Rahuasta olisi voinut olla myös shampoo mukana, että olisi saanut paremman mielikuvan tuotteista ja niiden tehosta. Sain siis hoitoaineen... Ihana ylläripaketti kuitenkin <3 Nyt ilolla odottamaan vielä tämän kuun Bette Boxia, Look Fantasticin Beauty Boxia ja mitä ilmeisemmin Boxycharmia!!! En kuulemma ole enää jonotuslistalla (ehdin ollakin huimat pari päivää!!) ja boksikin oli veloitettu tililtä, eli on mitä odottaa XD Spoilasin itteni tietenkin tän kuun Boxycharm-tuotteilla, koska luulin et jämähdin jonotuslistalle! XD Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä yllätysboxit vievät kyllä mennessään.. ihan totta, niistä ei oikeasti saa tarpeekseen! ;) Ja tosiaan vaikka itse päätöksen tein olla nyt pariin kuukauteen ainakin tätä enää tilaamatta, niin harmittaa... Yritän nyt ainakin elo- ja syyskuun olla ostamatta yhtään mitään, vain ja ainoastaan käytellä juttuja pois.. Sitten annankin itselleni luvan taas törsätä.. :D
      Elokuun boxi oli kyllä todella kiva! Tuo UD:n pohjustaja on kyllä huippu, näytteen olen joskus käyttänyt. Kiva, kun saa nyt testailla jotain uutta! Ranuasta ehkä kuitenkin tosiaan molemmat shampoo ja hoitoaine olisivat olleet paikallaan. Itsekin tykkään yleensä aina käyttää samaa sarjaa, siis sekä shampoona että hoitoaineena. Jotenkin se vaan kertoo enemmän tuotteista.
      Ooohhh!! Niin, niin mahtavaa, että saat seuraavan Boxycharmin, se taitaa olla aivan parasta tähän asti... :D <3 Eikä tule olemaan helppoa olla jatkossakin spoilaantumatta.. ne boxit vaan ovat niin mahtavia..
      Kiitos ja ihanaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  3. Olipas tässä kuussa vaihteluita boxeissa, jopa kahdessa tuotteessa... Ei oo tainnu ennen olla!? Minä sain Rahualta hoitoaineen ja minäkin olisin niin mielelläni ottanut kummatkin! :) Ja Hurrawilta mulle tuli kookoksen makuinen vaikka mieluiten olisin ottanut tuon vanillan <3 Mutta kokonaisuudessaan tosi kiva boxi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta muuten, Bette boxissa niitä vaihteluita yleensä on ollut, mutta ei tässä. Uusia tuulia... ;)
      Kookos kuulostaa kyllä myös todella hyvältä, olisin kyllä mielelläni senkin ottanut :) Olen tätä vanillaa nyt käyttänyt jonkun verran ja on niin huippu. Tulee varmaan käytettyä saman tien pois..
      Oli kyllä todella kivat tuotteet tässä boxissa! Sellaisia, mitä menee koko ajan, eivät todellakaan jää pölyttymään!
      Kiitos mukavasta kommentista ja ihanaa lauantain jatkoa! <3

      Poista