9.12.2016

Livbox joulukuu 2016

Se olisi sitten aika viimeisen Livboxin esittäytyä. Ensi vuonna siirrytään uuteen aikakauteen ja tulossa onkin Bette Box. Itselleni vaihto tapahtuu jollain tapaa ihan hyvään saumaan, koska Livbox-projektini loppuu myös vuodenvaihteessa, joten siirto vanhasta uuteen tapahtuu edes vähän kevyemmältä pohjalta.


Minun laatikostani puuttui kortti, missä boxin tuotteet ovat listattuina. Harmittavaa, siinä on yleensä aina hyvin selostettu tuote ja sen käyttötarkoitus. Tässä laatikon sisältö:


Monta tuotetta ja laidasta laitaan. Eniten innoissani olen meikeistä:


Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer sävyssä Rosy Dawn on sellainen tuote, jota olen kaupassa vähän sillä silmällä itsekin katsellut. Onneksi en ole ostanut. Tätä voi käyttää tuomaan hehkua poskipäille, kulmaluille tai esimerkiksi sekoittamalla meikki- tai kosteusvoiteeseen koko kasvoille. Todella kiva päästä kokeilemaan ja tämä oli lempituote koko boxissa. 

Seuraavaa tuotetta luulin ensin luomiväriksi, mutta Manna Kadar Beautyn Duo-värit ovatkin Bronzer & Highlighter. Heidän sivuiltaan kävin kurkkaamassa ja tämän arvo on 21 $, joten kyse ei ole mistään halpismerkistä. Merkkihän on siis itselleni täysin tuntematon. Katsotaan, mihin tarkoitukseen tätä loppujen lopuksi tulee käytettyä. Mielenkiintoinen tuote. 

Lisäksi pitkäaikaistilaajille tuli kaupanpäälle myös Manna Kadarin Lip Locked Stain sävyssä Lucky. Tämän arvo on 24 $, joten arvokas tämäkin. Kerrankin oikein korkkasin ja testasin ja tuntui oikein miellyttävältä. Sävykin on oikein kiva. 


Muutama suihkutuote:


Rfsu:n Daily Wash With odour Block for All Day Freshness on ihan basic-tuote, jonka tulen kyllä käyttämään. Tuote, mitä tuskin tulisin itse ikinä ostamaan, joten kiva kokeilla nyt "tätä kautta". 

Nivean Caring Shower Silk Mousseakin olen pyöritellyt kaupoissa moneen otteeseen. Aina olen hokenut itselleni, että niitä suihkugeelejä on ihan tarpeeksi, et tarvitse, älä osta. Tätä silmällä pitäen tämä oli todella kiva saada boxista ja nyt pääsee ainakin testaamaan ja kenties jossain vaiheessa sitten ostamalla ostamaan.


Jordanin Clinic Total Protection -hammastahnaa en ole ikinä kokeillut enkä muista edes kaupassa nähneeni. Nyt on jälleen hammastahnaa vähäksi aikaa. 

Lisäksi tuli näytepussukka Lumene Lähde Hydration Recovery Aerating Gel -naamiosta. Tämän voi antaa vaikuttaa lyhyemmän aikaa tai käyttää tehohoitona jättämällä yön yli kasvoille. Kosteutusta siis luvataan ja ihan taatusti sitä tulen jossain vaiheessa talvella tarvitsemaan. Kiva kokeilla. 

Lisäksi pieni Maraboun Premium 70 % -suklaanappi, jota en ole vielä syönyt, ihme. 

Pidin kovasti tästä viimeisestä Livboxista, meikkeihin oli tällä kertaa erityisesti satsattu ja kiva, kun ne tulivat vähän oudommalta merkiltä. No Lumeneakin tietysti, mutta sehän oli boxin parasta antia. Tähän on hyvä lopettaa. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti