5.8.2017

Bette Box elokuu 2017

Tuttuun tapaan suomalaiset boxit seuraavat toisiaan eli nyt olisi Bette Boxin vuoro. Boxi tuli todella nopeasti tässä kuussa. Sain eilen päivällä ilmoituksen, että laatikko on lähetetty ja meni muutama tunti, kun tuli ilmoitus, että boxi on noudettavissa.


Laatikon avauksella oli sitä myöden kiva aloittaa viikonloppu! Olen oppinut myös olemaan spoilaamatta itseäni Bette Boxin kohdalla, joten avaus on viime aikoina ollut joka kerta täysi yllätys. 


Tuotteita tuli taas aika monta, yhteensä seitsemän. On täysikokoista ja näytettä ja sekalainen seurakunta, mutta kaiken kaikkiaan ihan positiivinen mieli jäi tästä laatikosta.   


Nivea Intensive Care -käsirasva on manteliöljyä sisältävä uudistunut käsivoide. Pakkaus on tässä jotenkin kiva ja aina plussaa, kun on tuollainen napsautettava korkki eikä sellainen pyöritettävä. Kovasti tuoksui koko boxi tältä, kun sen avasi, mutta tykkään Nivean perustuoksusta (yleensä ainakin). 

Lumenelta tuli Night Cream for All Skin Types. Tuote sisältää pohjoista tupasvillaa ja lähdevettä sekä pitäisi jättää iho pehmeän ja hyvinvoivan näköiseksi. Tämä on täysikokoinen tuote, eikä todellakaan ole kallis: 5,90 €/50 ml. Yövoiteita olen nyt saanut eri laatikoista kolme peräjälkeen, mutta ne eivät ole itselleni sellainen murheenkryyni kuin normi kasvovoiteet välillä ovat. Niitä kun näistä laatikoista on kertynyt ihan olan takaa. Olen todella hidas käyttämään kasvovoiteita, koska otan aina kerralla niin minimaalisen pienen määrän rasvoittuvan ihoni vuoksi. Yövoiteiden kanssa voi vähän kuitenkin lotratakin. Tuskin tätä nyt kuitenkaan testaan tähän hätään, koska testaan ne kaksi ensin tullutta. Mutta oli kiva saada tämä tuote, erittäin mielelläni käytän, kun sen aika tulee. 


Listerine Zero -suuvesi tuli pienessä 95 ml pullossa. Tässä versiossa on miedompi maku ja tämän luvataan tekevän, mitä suuvesien nyt yleensä pitäisi tehdäkin: vähentää plakkia, bakteereja ja raikastaa hengityksen. Käytän Listerineä säännöllisesti, mutta Advanced White -versiota, joka on todella voimakas suuvesi. Olen siihen tottunut, joten senpä vuoksi mikään muu suuvesi ei oikein enää tunnu missään. Käytän tämän kuitenkin tietenkin pois, mukavaa vaihtelua. 

Helein Skin, Hair & Nails -kauneusravintolisä on omasta mielestäni se laatikon turhin tuote. En yleensä käytä ravintolisiä, joten olisin voinut jättää väliin. Nyt kun nämä minulla ovat, niin tietenkin tämän satsin taas syön, mutta epäilen, että saavat mitään tuloksia aikaan.  


Iberon ripsentaivuttimet olivat kuitenkin ihan tervetulleet. En ennestään omista tällaisia, koska luovutin ne joskus muinoin tyttärelleni hänen niitä kärkyttyä, eikä ole uusia tullut hankittua. Ehkäpä näiden käytöstä tulee taas rutiini. 

Laatikosta tuli myös Clean Fresh Laundry -tuoksunäyte. Olen tämän meinannut monet kerrat ostaa, mutta on yksi niistä tuotteista, jotka sitten lopulta jäävät aina hyllyyn. Viimeinen yritys oli, kun jopa oikeasti tilasinkin Bangerheadilta, mutta heillä oli se sähellys, joten peruivat tilaukseni. Tuo ehkä jo kertookin, että oli erittäin kiva saada tämä vaikka pieni pullo onkin. 

Lisäksi tuli Manna Kadar Prime Time -meikinpohjustusvoide, joka toimii sekä silmä- että huulimeikin pohjustajana, peiteaineena ja korostuksena. Kokemukset Manna Kadarista ovat ainoastaan yllätysboxeista tulleista tuotteista, mutta ne ovat erittäin positiivisia.


Uskon, että tämä on voiteena ihan hyvä, täytyy testata, mutta tuo sävy.. Se vähän jännittää. Vaikuttaa melko tummalta ja taittuu kovasti keltaiseen. Katsotaan, miten tämän kanssa käy. Jos on toimiva tuote, niin mahtavaa! 


Kivoja perusjuttuja siis, kuten infolapussakin luvataan eli "Back to the Basics". Tykkäsin tästä boxista paljon vaikka ei tässä nyt mitään niin glamouria ole, mutta ovat järkeviä, käytännöllisiä tuotteita. Jos tykästyy, niin voi helposti ostaa uuden tilalle. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Tuo Lumenen yövoide on hyvä etenkin hintaansa nähden:)
    Ja monet muutkin Klassikko-sarjan tuotteet on ihan käyttiksiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä taitaa olla ensimmäinen Klassikko-sarjan tuote itselläni (jos ei Bettestä ole aiemmin sellaista tullut... ;)). Täytyy vissiin tutustua sarjaan vähän paremmin ja katsastaa lähikaupan hyllyt, mitä kaikkea siellä olisikaan tarjolla.
      Olisi mahtavaa, jos tuo yövoide on passeli, koska ei ole tosiaan hinnalla pilattu. Voisi ihan hyvin ostaa toistekin ja suosia suomalaista! :)

      Poista
  2. Meinasin et luen tän sun postauksen sit vast ku oon saanu oman boksin eli tänään (posti ilmoitti et saan tänään paketin). No ylläripylläri mä en saanukaan sitä tänään, josta vedin niin herneet nekkuun, et spoilasin itseni eli luin sun postauksen XD Varmaan olin vielä niin harmissani viivytyksestä (posti ilmoitti et saan oman boksin vasta ylihuomenna, viime kuussa oli sama juttu :() et boksin sisältö oli musta vähän njäääääh. Mut eiköhän sekin sit iloksi muutu ja mieli vaihdu ku pääsen vihdoin ja viimein hiplaileen omia tuotteita! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hö, onpa touhua!! Ja vielä kahteen kertaan! Aivan liian pitkää odottelua! Omalla kohdalla meni kyllä tällä kertaa täydellisesti, en ole ikinä saanut boxia näin nopeasti..
      Joo, eiköhän se savu siitä hälvene, kun vihdoin saat sen laatikon ja pääset kunnolla hypistelemään tuotteita :D Ihan kiva boxi oli tässä kuussa vaikka perusjuttuja vaan olikin! :)

      Poista