15.6.2017

Bette Box kesäkuu 2017

No niin tulihan se sieltä... Bette box. Olen niin tottunut saamaan tämän alkupuolella kuuta, joten ei ollut yhtään kivaa odotella tänne asti. En kuitenkaan onneksi ollut eksynyt sivuille, missä sisältöä on käyty läpi.


Kannattiko sitten odotella? 


Njaa... sanotaan nyt heti alkuun, että vähän pettynyt kyllä olen. Tuotteet tulevat kyllä käytettyä ja suurin osa on varmasti kivoja, mutta se jokin jäi nyt vaan tästä laatikosta puuttumaan. Vähän liian tavallisia tuotteita, melkein kaikki.



Dermosil Moisturizing Cream Light on kasvovoide, jonka pitäisi kosteuttaa sekä ihon pintaa että syvempiä kerroksia. Voiteen ainesosat vahvistavat ihon hyaluronihappo- ja keramidituotantoa. Omalla kohdalla näiden Dermosilin kasvovoidetuotteiden kanssa on vähän sama kuin Lumenen, en ole löytänyt vielä yhtään itselleni sopivaa. Testaan toki tämän jossain vaiheessa ja mikäli ei sovi, keksin tälle muun käyttötarkoituksen. Tämä oli täysikokoinen tuubi ja hintaa 11 €. 

Seuraavana tuotteena naamio! Tämä oli kyllä erittäin kiva saada ja voisin sanoa, että itselleni jopa boxin mieluisin tuote. Tuote on Talika Bio Enzymes Hydrating Mask ja pakkaus on todella paksun oloinen. Ikinä en ole Talikan naamioita käyttänyt, hintahan tällä yhdellä naamiolla on n. 13 €, joten siinä selitys. Kosteuttava naamio siis ja tämän käytän todella hyvin harkittuna ajankohtana.



Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 tuli pienessä 15 ml tuubissa. Tuote sisältää Melitanea, jonka pitäisi nopeuttaa ruskettumisprosessia lisäämällä ihon melaniinin tuotantoa. Kiva saada aurinkorasva, mutta ei tästä kovin kauan iloa ole. Tyypillisenä suomalaisena en juurikaan rusketu vaan palan, joten aurinkorasvaa kuluu. Tuoksuhan tässä on ihana.

Lumenelta tuli kynsilakka sävyssä 11 Sunny Fields - Auringonkehrä. Ihanan kesäinen ja kirkas väri ja testaan varmasti seuraavaksi kynsilleni. Nämä Gel Effect -lakat ovat oikein hyviä lakkoja, kestävät pitkään ja helppo levittää.

Hajuvesinäyte tuli laatikosta myös eli Flower by Kenzo Eau de Lumière. Tämän vanha versio on tullut Livboxista 11/2016 (tarkistin), siitä en tykännyt. Tuotetta on siis hiljattain vähän muutettu eli toivottavasti tämä uusi versio tuoksuu omaan nenääni vähän mielekkäämmältä.



Sitten nämä isot jötikät, joiden ansiosta laatikko painoikin huomattavasti normaalia enemmän. Nivean Oil in Lotion Rose & Argan Oil -vartalovoidetta olen kaupassa katsellut vähän sillä silmällä, että kunhan vartalovoideprojektini loppuu niin johan ostan. Näitä uutuuksia on muissakin tuoksuissa ja mikäli tämä vaikuttaa hyvältä, niin ehkäpä testaan ne toisetkin jossain vaiheessa. Lapun mukaan hinta olisi 5,70 €, mutta ihan kuin olisi vähän halvemmalla näitä nähnyt.

Toinen iso pönikkä on Doven Nourishing Secrets Body Wash with Avocado Oil & Calendula Extract. Mikä huumaava tuoksu tässä, ihanan raikas ja virkistävä. Tämä lähteekin nyt sitten heti sopivasti käyttöön.



Lisäksi boxista löytyi Rela Tabs Maitohappobakteeritabletteja mansikan makuisena. No kun näitä nyt kerran tuli, niin varmaan heinäkuussa voisin nämä kuurina matkan vuoksi syödä. 

Panda Natural Lakritsipatukka menee meillä muihin suihin, en pysty valitettavasti itse keliakian vuoksi syömään.



Niin eli hihkuin todellisesta innosta ainoastaan naamion kohdalla. Muut tuotteet ovat tosiaan kivoja juttuja, mutta liian arkipäiväisiä. Odotukset vain ovat jotenkin niin korkealla nimenomaan Bette boxin suhteen, jostain syystä. Ensi kuukauden boxistahan jo yksi juttu paljastettiinkin ja se menee kyllä ihan nappiin. Nyt lähden ottamaan vanhat lakat pois ja testaan tuon Lumenen. Aurinkoista torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti