7.5.2017

Jolie Box toukokuu 2017

Heipä hei pitkästä aikaa! Tässä on monien erinäisten syiden vuoksi bloggaus jäänyt harmittavasti pakolliselle (liian pitkälle) tauolle. Suurin syy pitkään paussiin on ollut yksinkertaisesti miehen reissut, jolloin kevään kiireisinä päivinä muut hommat jäävät kotona minulle. Pikku hiljaa täytyy yrittää saada kiinni kaikkien projektien ym. päivitysten kanssa.


Jolie boxin hain viime viikolla ja tästä on hyvä aloittaa uudella tarmolla. Teemana toukokuussa on "Welcome to Summer Breeze", joten kesää odotellaan. Bette boxista ei ole muuten kuulunut yhtään mitään, mikä vähän kummastuttaa, koska yleensä ovat tulleet hyvin samoihin aikoihin. Ehkä ensi viikolla alkaa kuulumaan. 


Mutta nyt katsaus Jolie boxiin, joka sisälsi mielestäni aika vähän tuotteita tällä kertaa. Tässä on kolme täysikokoista, yksi minikokoinen ja kaksi näytepussia. Tällä kertaa täytyi oikein hinnatkin tarkistaa vähäisen tuotemäärän vuoksi ja kohtalaisen arvokas laatikko kuitenkin.


Suurin tuote paketissa oli Estelle & Thild Fresh Water Lily Body Wash -suihkugeeli, jonka hinta on Jolien verkkokaupassa 16,50 EUR. Tämä on pehmeästi vaahtoava, vegaaninen tuote, joka pesee tehokkaasti, mutta ihoa kuivattamatta. Tuoksusta löytyy lumpeenkukkaa, persikkaa, ruusua ja mustaherukkaa. Tuoksu on kuitenkin melko mieto. Tämä oli kiva saada, koska minulla alkaa pikku hiljaa suihkugeelivarastot hupenemaan, joten mielelläni näitä nyt vastaanotan. 

Evolve Tropical Blossom Body Polish -vartalokuorinta tuli 30 ml purkissa ja tämän hinta Jolien sivuilla on 5,90 EUR. Tuote on öljypohjainen ja tätä hierotaan kuivalle iholle lisäten sitten lämmintä vettä. Tässä on niin huumaava tuoksu, että tulee taatusti käytettyä vaikka en olekaan vartalokuorintojen suurin fani.

Sophie La Girafe Baby SOS Cream Face & Body -suojavoide oli myös mukava yllätys. En edes tiennyt, että tällä kirahvilla on ihan oma ihonhoitosarja. Ihania purkkeja ja purnukoita. Tämä SOS-voide on suunniteltu vauvojen ihonhoitoon, mutta tuotteesta on tullut myös aikuisten suosikki. Voide vaikuttaa sisältävän aika hienoja ainesosia, mm. karanjaöljyä, karite- ja kaakaovoita, macadamiavahaa jne., joten sen perusteella voisin kuvitella toimivan. Voiteen pitäisi suojata, korjata ja rauhoittaa ihoa sekä antaa myös UV-suojan. Hintaa tällä on 22,90 EUR. Tämä tuli oikeastaan ihan tarpeeseen. Minulta loppui juuri jättipönikkä apteekin tehorasvaa, jota olen käyttänyt silloin tällöin ihoni kuiviin kohtiin, joten tämä tuli nyt sopivasti paikkaamaan sitä.  


Nafha Soft Facial Scrub -pehmeä kuorintavoide on kolmas boxin täysikokoisista tuotteista.  Tämän ainesosat ovat myös melkoisen komean kuulloisia, mm. ghassoul-mineraalisavea, tammenkuorijauhetta, arganöljyä, karitevoita, aloe veraa ja vihreää teetä. Tuotteen pitäisi hillitä talineritystä, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa jättäen sen pehmeäksi ja samettiseksi. Hintaa tuotteella on 18,90 EUR. Kuorintavoidetta en olisi ehkä tähän väliin kaivannut, niitä on kertynyt melkoisen monta. Kasvojen kuorintaa kuitenkin harrastan säännöllisesti, joten kyllä näitä pikku hiljaa kuluukin. 


Viimeisenä laatikosta löytyi pari näytettä. Absolution Le Soin Repulpant on tehokkaasti kosteuttava kasvonaamio kaikille ihotyypeille, mutta ihanteellinen etenkin ikääntyvälle iholle. Tuote sisältää harvinaista U-vitamiinia, joka tukee ihon uloimman kerroksen uudistumista. Tämä sisältää myös kiinalaisessa lääketieteessä käytettävää Silver Ear -sienen uutetta, joka on tehokas kosteuttaja. Vaikuttaa todelliselta tehotuotteelta, jonka testaan suurella mielenkiinnolla. Täysikokoisella 50 ml tuotteella on hintaa 39,60 EUR.

Toinen näyte on Estelle & Thild BioDefense Multi-Nutrient Youth Oil, joka sisältää erilaisia kasviöljyjä. Tuote taistelee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan.. hmm.. Tätä jo kokeilin yövoiteen alla. Öljy oli ihanan pehmeää ja imeytyi ihoon todella nopeasti. Kasvot eivät jääneet lähmäiseksi, kuten joidenkin öljyjen kohdalla joskus käy. Vaikutti hyvältä tuotteelta. 


Jälleen kerran olen täysin tyytyväinen Jolie boxin tuotteisiin, joten olen edelleen sitä mieltä, että laatikon tilaus kannatti. Nyt ei muuta kuin testailemaan tuotteita ja sen parissa palaan sitten myöhemmin. Aurinkoista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti