13.5.2017

Bette Box toukokuu 2017

Eilen sain ilmoituksen Bette boxin saapumisesta, hieman ehdin jo kaipailla. Täytyy sanoa, että toukokuun laatikko oli ainakin tuoterikas, yhteensä 12 pakkausta kaiken kaikkiaan. Mukana on myös ihan kivoja yllätyksiä.


Boxiin on valittu kesätuotteita ja on tosiaan vähän sitä sun tätä. Ihan perusboxi, josta varmastikin kaikki tuotteet tulevat käytettyä.


Jos aloitetaan hiustuotteilla:


TRESemmén Keratin Smooth Shampoo & Conditioner with Marula Oil -kaksikko on ihan mieluista yllätys. Tykkään paljon TRESemmén tuotteista enkä ole vielä huonoon törmännyt, joten sopivat selvästi hiuksilleni. Kätevät pikkupullot on helppo ottaa kassiin mukaan, jos on reissua tiedossa.  

Alterna Caviar CC Cream on ehdottomasti boxin paras tuote. Olen saanut tällaisen aikaisemmin LF Beauty Boxista ja on täyttä luxusta. Tämän pitäisi hoitaa hiusta kymmenellä eri tavalla, mm. kosteuttaa, antaa kiiltoa, silottaa, vahvistaa, pehmentää jne. Voisin sanoa, että melkeinpä yhdyn tuohon täysin. Tuoksukin on ihana.


Laatikon isoin tuote erittäin pirteässä pullossa oli Schwarzkopf Got2b Fresh It Up Dry Shampoo. Tämä on uutuustuote, jonka testaan myös mielelläni. Infolappusessa on annettu vinkki, että jos hiuksiin haluaa lisää tuuheutta, tätä kannattaa suihkutella kaikkialle hiuksiin. Enpä ole hoksannut muiden kuivashampoidenkaan kanssa tuota kokeilla, täytyy testata.

Lumenen tuotteita tuli muutama:


Ensimmäisenä Derya Dincerin suosikkituotteena mainostettu väritön Lumene Nordic Chick Eyebrow Fixing Gel. Kiva tuote tämäkin, tosin olen juuri yhden kulmageelin korkannut, joten ei ihan heti pääse käyttöön.

Lumene Valo Glow Reveal Moisturizer on ylimääräinen tuote pitkäaikaistilaajille. Tuote on kirkastava ja silottava kosteusvoide. No niitä kasvovoiteitahan itselläni riittää ja lisäksi näiden Lumenen kasvovoiteiden kanssa aina jotenkin mättää. Tämä on nyt kuitenkin vain 15 ml purkki, joten voi olla, että tulee piankin käytettyä. Ja odotan kovasti, että vihdoin löytäisin Lumenen voiteen, joka toimisi itselläni.



Avène Physiolift Day Smoothing Emulsion on myös pieni 3 ml päivävoidenäyte, jonka pitäisi silottaa syviä juonteita ja kiinteyttää. Tykkään Avènen tuotteista ja nyt testailun myötä käytän tämän varmasti saman tien pois, koska tämäkään tuubi ei ole koolla pilattu.

Ultrasun Pace Moisturising Anti-Ageing Sun Protection SPF 30 on aurinkosuojavoide, jota imeytyvyytensä ansiosta pitäisi pystyä käyttämään erinomaisesti myös meikin alla. Sehän olisikin loistavaa, jos näin olisi.



RFSU Intim Easy Shave & Intim Cooling Balm -duon avulla voi sheivata hellävaraisesti. Easy Shave Gel on läpikuultava ja vaahtoamaton geeli, joten on ihanteellinen intiimialueen sheivaukseen. Cooling Balmilla on viilentävä vaikutus. Molemmat vähentävät ihoärsytystä sekä punaisten pilkkujen muodostumista. Käytän nämä, mutta olisin mielelläni ottanut vaikka kuinka monennen kasvovoiteen näiden tilalla.

Extratuotteet:



Salus Detox BIO Täysmehu-yrttiuutevalmisteen pistelin jo menemään ja ai että, oli pahan makuista. Juoman väriäkään ei voinut pitää houkuttelevana, se oli ruskeaa. Juoma pisti kuitenkin vatsan möyrimään, joten vaikutti lupaavalta ja voisin jopa ajatella hankkivani tätä lisää, jos joskus kaipaa vähän "puhdistautumista".

Viimeisenä tuotteena kaksi kappaletta miedosti hajustettuja OB:n pikkuhousunsuojia. Näitä ei varmaan voi ikinä olla liikaa.



Tuotteiden lukumäärässä ei oltu kyllä säästelty, laatikko pursuaa melkein yli. Kuten jo mainitsin, kaikki tuotteet tulevat varmasti jossain vaiheessa käytettyä. Oli useita kivoja juttuja, mutta myös muutama, joita ilman olisin aivan hyvin pärjännyt. Loppujen lopuksi jotenkin arkipäiväinen tunnelma jäi tällä kertaa. Laatikon hintahan on muuten nousemassa 18,90 euroon, mutta vielä ehtii vanhalla 16,90 euron hinnalla tilata joitakin päiviä. Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti