8.1.2017

Boxycharm December 2016

Joulukuun Boxycharminkin sain ilokseni taas omiin kätösiini. Jälleen kerran osasin odottaa, mitä laatikon sisältö voisi olla, koska en taaskaan malttanut olla katselematta YT-videoita.


Laatikko sisälsi tuttuun tapaan viisi täysikokoista tuotetta:


Se, mistä eniten olisin varmasti ollut innoissani on Pure Cosmetics Eyeshadow Palette ($50.00):


Mutta, kun tämä on selkeä kopio UD:n Naked 3 -paletille, jonka satun omistamaan, eivät ne jiihaa-huudot kajahtaneet kurkusta ollenkaan. Tässä vähän vertailua:



Yläosassa on UD:n paletti ja alarivissä Pure Cosmeticsin oma. Ihan hitusen pienen pientä eroa muutamassa sävyssä. Molemmat myös peltirasiassa. Tämä tullut paletti on todella kallis, mikä on outoa ollakseen duuppi. Vertailuna UD:n Naked 3 on tällä hetkellä tarjouksessa Feeluniquella hintaan 44,35 EUR. Ei mitään järkeä pitää näitä molempia, joten Pure Cosmeticsin versio lähtee tyttärelleni syntymäpäivälahjaksi (joka on nyt tammikuussa). Hän ihastuu siihen ikihyvikseen. 

Näihin kahteen seuraavaan sen sijaan ihastuin täysin:


Butter Londonin kynsilakka sävyssä Ruby Murray ($15.00) on aivan mahtava viininpunaisen värinen ja on varmasti mahtava kynsilläkin. Tämähän ei tosin avusta yhtään kynsilakanvähennysprojektiani, mutta minkäs teet.. näistä yllätyslaatikoista en ole luopumassa. Butter Londonin lakat ovat niin laadukkaitakin, joten tämä oli laatikon paras tuote. 

Beauty for Real Lip Revival -huulikuorinta ($14.00) oli laatikon toiseksi mieluisin tuote. En ole ikinä kokeillut huulikuorintoja, monesti olen meinannut sellaisen ostaa, mutta olen ajatellut pärjääväni ilmankin. Nyt saan sitten testata, kiva. Sitä paitsi mukana tulleen lapun mukaan tämän pitäisi saada huulista silkin tuntuiset ja lisäksi käytön jälkeen fiilikset ovat kuin jälkiruokaa olisi syönyt. Kuulostaa lupaavalta ja taidankin heti kokeilla. 

Sitten loput kaksi, joista toinen oli täysi turhake:


OFRAn Metallic Long Lasting Liquid Lipstick sävyssä Napa Valley ($19.90) on siis sävyltään liila, voi apua. Enköhän anna tämänkin suosista eteenpäin. Ja juuri tämän vuoksi ensireaktio oli kauhistus siitä Bette Boxin ripsiväristä, kun oli liilassa paketissa. Luulin, että sekin on liila. Onneksi ei ollut, olisi muuten myös lähtenyt viivana eteenpäin.

Ja viimeisenä laatikosta löytyi Makeup Geekin Full Spectrum Eye Liner Pencil ($9.00). Tässä sävynä on Royal, joka siis on mikäs muukaan kuin liila :) Mutta tämän pidän kyllä itselläni, enköhän luomillani sentäs siedä liilaa ja jopa tykkäänkin. Tämä vaikuttaa erittäin pehmeältä ja käyttökelpoiselta kynältä, joten omakseni jää ja käyttöön pääsee.

Eli liila ja punertavat sävyt olivat laatikossa päivän sana. Sisältö hieman vaihteli taas laatikoiden välillä, mutta olen tyytyväinen saamaani versioon. Kaikki versiot näyttävät kuitenkin sisältäneen nuo kaksi eteenpäin menevää tuotetta. Ei ihan parhaasta päästä boxeja vain sen vuoksi, että satun Naked 3:en omistamaan. Toki saahan meidän taloudessa tuosta paletista nyt joku toinen paljonkin iloa. Kokonaisarvoltaan joulukuun boxi oli jälleen yli $100, joten tasaisesti ovat olleet erittäin arvokkaita. Hyvää sunnuntain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti