8.4.2017

Bette Box huhtikuu 2017

Aurinkoiset päivät ovat täällä! Kyllä, vaikka eilen vielä tuprutteli lunta niin aurinko ja kevät ovat jo selvästi saapuneet. Muutenkin tuntuu, että kaikenlaiset tapahtumat ja menot ovat lisääntyneet. Eilen olimme aivan mahtavassa Stand Up show'ssa ja mahalihakset ovat vieläkin naurusta aivan kipeänä. 


Huhtikuun Bette boxia odottelin innolla, koska ensimmäiset kolme laatikkoa ovat olleet todella hyviä. Sainkin sen hyvissä ajoin, mutta nyt on vasta aikaa käydä sitä hieman läpi. Laatikossa oli viisi tuotetta:


Täytyy myöntää, että kun laatikon avasin, niin en ensi silmäyksellä kovin innoissani ollut, valitettavasti. En ollut sisältöä yhdestäkään blogista vielä siinä vaiheessa nähnyt, joten sisältö oli täysi yllätys, mutta samaa pettymyksen tarinaa olen nyt jo ehtinyt useista blogeista lueskella. 


Ziaja Goat's Milk Moisturising Day Cream eli Vuohenmaito Kasvovoide on tuttu muutaman näytteen myötä (muistaakseni - jotakin Ziajan kasvovoidetta valkoisessa näytepussissa olen testannut), mutta ainakaan silloin en tälle perustanut. Tuosta testauksesta on kyllä aikaa, joten voihan olla, että tällä hetkellä voisikin sopia itselleni, mene ja tiedä. Joka tapauksessa en kiljunut riemusta tämän nähdessäni, koska käytän kasvovoiteita erittäin hitaasti, joten varastoa riittää. Luulen, että loppujen lopuksi tämä menee käyttöön pelkästään kaulan iholla.

Myöskään seuraavasta tuotteesta en aluksi hyppinyt riemuissani eli Herbinan Lip Candy -huulivoiteesta. Mutta mutta, korkkasin tuubin ja voide on kuin samettia laittaisi huulille. Maistuukin hyvältä. Tässä on myös aurinkosuojakerroin 10, joten hyvältä vaikuttaa. Tätä saa lisääkin helposti, jos tähän oikein hurahtaa. Ihana tuote!


Ja samalla linjalla jatketaan eli pettynyt olin myös Eyluren Naturals -tekoripsiin, jotka itselläni ovat numerolla 020. Näissä on ollut hieman vaihtelua eri boxien välillä, omani näyttävät erittäin maltillisilta, joten ehkäpä joskus tuleekin käytettyä. Tykkään enemmän juurikin tällaisista luonnollisen oloisista, joista joku voi jopa vähän miettiä, että ovatko aidot vai eivät. Ei siis näy päälle päin. Mutta noin yleensä en välitä tekoripsiä käyttää ollenkaan. Katsotaan, muuttuuko mieleni näiden kohdalla jatkossa.

Lumene Nordic Chich Pure Color Eyeshadow sävyssä 8 Before Sunrise oli itselleni se laatikon mieluisin tuote, kun laatikon tuotteet ensi kertaa kävin lävitse. Olen myös erittäin tyytyväinen saamaani sävyyn, joka on tuollainen maltillinen, hennon vaaleanpunainen "everyday" väri. Mielestäni tuo rasia on todella yksinkertaisen tyylikäs, kyllä Lumene vaan osaa. 


Viimeisenä laatikon isoin tuote eli Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Bonding Shampoo, joka on tarkoitettu käsittelyistä vaurioituneille hiuksille. Shampoossa on käytetty OmegaPlex-teknologiaa, jonka pitäisi juurikin korjata hiuskuitujen vaurioituneita sidoksia, uudistaa hiusten laatua ja suojata hiuksia tulevilta vaurioilta. No, ei tämäkään nyt niin mullistava tuote mielestäni ollut, mutta tämä tulee kyllä käytettyä. Ehkä en kaupanhyllyltä tätä ikinä olisi kärryyni laittanut, joten tuleepa testattua nyt tätä kautta.  


Kuten melkoisen negatiivisen kuulloisesta tekstistä voi päätellä, olin aika lailla pettynyt huhtikuun boxiin. Huulirasvaan ja luomiväriin olen tyytyväinen, mutta muiden tuotteiden kohdalla olo on hieman plääh. Omaan käyttöön kuitenkin nekin jäävät, joten ehkäpä (ja toivottavasti) mieli muuttuu niidenkin suhteen positiivisemmaksi. Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti