5.1.2017

Bette Box tammikuu 2017

Tulihan se sieltä tähänkin talouteen, kauan odotettu Bette Box. Ihan sain sisällöstäkin yllättyä, en ehtinyt spoilaantua laatikon tuotteista. Täytyy myöntää, että olin oikein iloisesti yllättynyt. 


Laatikon väri oli muuttunut ja lisäksi mukana tulevasta kortista on tehty pikkaisen pirteämpi, ihan kivoja vaihteluita. 


Ensimmäisestä Bette Boxista löytyi viisi tuotetta:


Kaksi tuotetta hiuksille:


Evo Root Canal Volumising Spray on tuuheuttava tyvisuihke, jonka pitäisi antaa hiuksille ryhtiä ja rakennetta. En ole muistaakseni ikinä ennen kokeillut Evo-merkin tuotteita ja olen ymmärtänyt, että pitäisi olla laadukas ja hyvä merkki, joten tämä oli erittäin tervetullut. Tämä on boxin ainoa minikokoinen tuote ja melko arvokas täysikokoisena ostettuna: 27 € / 200ml. 

Lisäksi laatikosta tuli Tresemmén Max the Volume Root Lift & Texture Foam eli muotovaahto. Jei, tätä on odotettu. Muistaakseni Livboxista olen aikoinaan yhden pienen muotovaahdon saanut, joten ei turhan usein ole tullut. Käytän muotovaahtoa päivittäin tuomaan hiuksilleni tukea, joten tämäkin pääsee ehdottomasti käyttöön. Luulenpa, että pistän nykyisen Herbinan paussille ja tämä joutuukin heti tositoimiin. Täysikokoinen tuote, jonka ovh 6,90 €.


Lumenen Lähde Matte Hydration 24h Cream-Gel joutuu sarjaan "ihan kiva" vain ja ainoastaan sen takia, että hukun kasvovoiteisiin. En tiedä, käytän voiteita joka päivä, mutta ei viitsisi alkaa lotraamaankaan, naamani on kuitenkin sen verran rasvoittuvaa laatua. Sen lisäksi Lumenen päivävoiteiden kanssa ei ole ihan aina synkannut, mutta mattapintaa haen, joten josko tämän kanssa sovittaisiin yhteen..? Joka tapauksessa, yritän ottaa käyttöön, mutta joutuu jonoon odottamaan vuoroaan. Hintaa tällä on 19,90 €.

Laatikossa oli kaksi meikkituotetta, joista toinen on Maybellinen Falsies Push Up Drama Angel Mascara. Tämä on uutuus, enkä kyllä ole kaupoissa tällaista huomannutkaan. Tämän pitäisi antaa siipimäistä irtoripsiefektiä, mikä olisikin kiva, jos toteutuu. Ensin kauhistuin, että apua, liilaa ripsiväriä, mutta onneksi tämä on ihan perusmusta. Kiva tämäkin oli ja tulee käytettyä, mutta joutuu myös pitkään jonoon. Ovh 15,90 €.

Toinen meikkituote on ihanainen Manna Kadar Beautyn poskipuna sävyssä Paradise Blush. Tykkäsin todella paljon viimeisessä Livboxissa tulleesta highlighterista, joten jos tämä on yhtään samaa tasoa, niin meistä tulee hyvät kaverit. Odotan jo kovasti, että pääsen kokeilemaan. Ovh on tälle $19.00. 

Oli kyllä todella mieluisa ja arvokas boxi! Jos sama linja jatkuu tämän uudistuksen myötä, silloin minä ainakin olen supertyytyväinen. Kiitokset tästä ja hyvää illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti