6.2.2017

Bette Box helmikuu 2017

Sainpa minäkin äsken hakea helmikuun Bette-laatikkoni. Olen huomannut, että postauksia tästä boxista on alkanut ilmestymään, mutta olen malttanut olla kurkkimatta niitä, ihme. Tässä vaiheessa on monta kertaa mennyt mönkään.


Bette Boxissa keskityttiin hiuksiin, silmiin sekä puhtauteen. Yhteensä tuotteita oli kuusi:


Sanon jo tässä vaiheessa, että tykkäsin kovasti! Kaikki tuotteet olivat uutuuksia itselleni ja käytän mielelläni itse pois. 


Ensimmäinen "hiustuote" laatikossa oli Helein Biotin+ -kauneusravintolisä hiuksille ja kynsille. Näiden pitäisi ylläpitää hiusten ja kynsien lisäksi myös ihon hyvinvointia. Olen huono ostelemaan minkäänlaisia ravintolisiä, joten kun ilmaiseksi saa (periaatteessa - naisen logiikalla), niin aina kiva. 

Toisena hiustuotteena on Schwarzkopfin BC Miracle Talent 10 Brazilnut Oil hiuksiin jätettävä hoitoaine. Esitteessä mainitaan tämän olevan ylellinen, maitomainen hoitoaine.. hmm.. maitomainen - eli onko tämä valkoista vai yhtä litkua kuin maito. Mielenkiintoista. Kaikenmaailman kauneuteen liittyvät öljyt ovat kuitenkin aina tervetulleita ja innolla kokeilen.

Seuraavaksi pari tuotetta säkenöiville silmille:


Lumenelta oli boxissa tällä kertaa Nordic Noir Deep Impact -uutuusmaskara sävyssä Deep Black. Tässä on niin tyylikäs pullo. Tämän pitäisi antaa tuuheutta ja pituutta ja vielä erotellakin ripset yhdellä harjanvedolla. Toivottavasti tuo pitää paikkansa, sillä silloin tämä on huipputuote. Minua vain vähän alkaa huolestuttamaan tämä minun maskaramäärä. Toivon totta tosiaan, että jos jätän korkkaamatta, niin tuote säilyy hyvänä. 

Lisäksi laatikosta löytyi Nivean Cellular Perfect Skin Eye Illuminator, joka on myös uutuustuote. Tästä olen erityisen innoissani. Tämä tasoittaa ihon sävyä silmänympäryksillä ja tasoittaa myös ryppyjä. Pitäisi auttaa silmäpusseihinkin. Todellinen monitoimituote. Jaa'a, voi olla, että tämä on ihan pakko korkata piankin. Onneksi yksi silmänympärysvoiteeni tekee loppuaan, jos malttaisin sen nyt edes käyttää loppuun.


Seuraavana tuotteena Palmoliven Feel Glamorous -deodorantti. Minun on yleensä käytettävä miesten deodorantteja ihan vain siitä syystä, että erittäin harvat naisille suunnatut kestävät minulla koko päivää. Testaan kyllä tämän mielelläni ja jos ei toimi, käytän pois niinä päivinä, kun iltaa kohden saa jo vähän haiskahtaa.. :) Jännä purkki ja tuoksukin on kyllä hyvä. 

Viimeisenä helmikuun laatikosta paljastui kiva pieni putilo A-Derman Rheacalm Micellar Milkkiä. Tämä on kauraan pohjautuva rauhoittava puhdistusmaito, jota ei tarvitse huuhdella pois. Poistaa meikin ja puhdistaa ihon hellävaraisesti. Aika jännän oloinen tuote tämäkin. 


Minusta laatikosta löytyi tässä kuussa vähän kaikenlaista kivaa. Arvokaskin laatikko näin äkkilaskemalta on, koska heti noista silmätuotteista tulee jo n. 40 euroa. Eniten tykkäsin Nivean silmänympärysvoiteesta sekä Lumenen maskarasta. Kaikki muut tulevat hyvänä kakkosena perässä, ei mitään valitettavaa. Jos nyt jostain täytyy mainita, niin ehkä noiden parin tuotteen koot ovat aika minimaalisia, mutta nuo täysikokoiset paikkaavat tuon puutteen hyvin. Niin ja tulihan boxista myös pari hajuvesinäytettä merkiltä Zadig & Voltaire (en ole ennen kuullutkaan), jotka jo tuoksuteltiin. Toinen miehille ja toinen naisille. Miehen ensimmäinen kommentti oli, että olipa väkevää ja heti perään toinen, no ei se nyt pahaa ollut. Naisten omasta tykkäsin kovastikin. Ihanaa viikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti