10.11.2016

Boxycharm October 2016

 

Tämä oli kolmas niistä paketeista, jotka viime viikon perjantaina sain kätösiini. Mahtava aloitus viikonlopulle sanoisin :)

Tämä tuli pienellä viiveellä itselleni. Tosin se johtuu siitä, kun oltiin reissussa lokakuussa, jonka aikana ilmoitus Shipitolta paketin saapumisesta tuli. Loman jälkeen vasta lähettelin pakettia sitten eteenpäin Suomeen. Ja tosiaan, tämän laatikon sisällön olin katsastanut jo etukäteen (joskin pientä vaihtelua sisällössä oli), joten ihan totaali yllätyshän se ei itselleni ollut. Tässä kaikki viisi saapunutta tuotetta:


Laatikon kokonaisarvoksi "nopealla" päässälaskulla sain $127.50, joten on kyllä jälleen kerran hinnalla pilattu. Kaikki viisi tuotetta ovat myös täysikokoisia, kuten syyskuussakin oli.

Ensin laatikon kaksi suosikkia:


Iby Beauty Threes Company Trio Eye Shadow Palette ($19.00) on juuri sitä ominta maanläheistä sävymaailmaa omaava pieni luomiväripaletti. En ole vielä testannut, mutta on blogeissa ja YT:ssa kehuttu, joten luotan näihin ja paletti jää ihan omaan käyttöön. Merkkihän on itselleni täysin tuntematon. 

Lisäksi suosikiksi pääsi Luxie Beauty Eye Blender Brush Pack ($36.00), joka sisälsi kolme ihanan vaaleanpunavartista sivellintä. Näitä olen käyttänyt ja ovat todella laadukkaita. Siveltimiä ei ole testattu eläimillä, mikä on aina myös erittäin iso plussa. 

Sitten 3. ja 4. sijan ottavat tuotteet:


Hiuksille Briogeo Rosarco Blow Dry Perfection & Heat Protectant Crème ($24.00), jota merkkiä ainakin on myös muut paljon kehuneet. Itselleni tämä merkki on ihan outo, mutta luotan jälleen toisten sanaan ja tämä pääsee käyttöön heti, kun pari muuta tuotetta on käytetty loppuun.. eli ehkä ensi vuonna. Tosin yritän edelleen olla käyttämättä hiustenkuivaajaa, mutta suoristusrautaa tulee melkein päivittäin käytettyä. Tuotteen pitäisi pehmentää, ottaa pois sähköisyyttä ja lisätä kiiltoa. 

Temptu Shimmer Bronzer ($29.50) onkin sitten jännä tuote: nestemäinen varjostusväri. Nestemäisenä tykkään kyllä käyttää poskipunaa ja highlighteria, mutta bronzeria en ole nestemäisenä ikinä ennen kokeillut. Vaikuttaa jotenkin hankalammalta, joten täytyy ensin etsiä netistä vinkkejä. Tämä on Airbrush-meikkinäkin käytettyä tavaraa ja pullolla on sen verran kokoa (30 ml), että tulee kestämään lopun ikääni. Tykkään kuitenkin ja tulen käyttämään, mutta loppuneissa tuotteissa tätä tuskin tullaan ihan heti näkemään. 

Viimeisenä itselleni kaikkein vähiten mieluinen tuote:


Starlooks Ultra Matte Lip Paint ($19.00) on jälleen kerran värinsä vuoksi huulituote, joka itselläni jäisi makaamaan varastoihini niin kauaksi aikaa, että menisi pilalle, joten tämä lähtee eteenpäin. En edes korkkaa tätä testatakseni. Tämän ei pitäisi tuntua huulilla ollenkaan eikä sotkea lasin reunaa juodessa. Lisäksi ultra-mattaa lopputulosta luvataan. Harmi, kun on väärän värinen. Tämäkin merkki on outo.

Jälleen boxi, jossa oli monta uutta tuotemerkkiä, kalliita tuotteita ja kaikki täysikokoisia. Mahtava laatikko! Tänään tuli juuri Boxycharmilta viesti, että marraskuun paketti on jo lähetetty matkaan, joten eiköhän se sieltä toivottavasti parin viikon sisällä saavu. Hyviä illanjatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti