11.3.2017

Boxycharm February 2017

Vihdoinkin pääsen esittelemään helmikuun Boxycharmin. Tämä on tuotteiltaan yksi parhaista tähän asti saamistani yllätyslaatikoista eikä pelkästään, jos verrataan Boxycharmilta tulleisiin vaan ihan kaikkiin. 


Boxi sisälsi periaatteessa 7 tuotetta tällä kertaa ja teemana helmikuussa: "Would you be my Valentine?" Jos aloitetaan vaikka tästä paletista:


Laatikosta löytyi siis pieni Z Palette, joka on nimenomaan Boxycharmille tehty. En omista ennestään Z-paletteja, olen malttanut näidenkin kohdalla mieleni, mutta mahtava saada täältä se nyt minikoossa. Käyttöähän tälle tulee aivan varmasti nyt enemmänkin. Paletin arvo on $14.00.


Ei Z-palettia ilman luomivärejä, joten laatikosta tuli myös pari Makeup Geekin luomivärinappia. Itse sain ne sävyissä Bitten ja Crème Brulee. Sävyt ovat vaihdelleet laatikoiden välillä jonkun verran. Itse sain aivan upeat ja nämä ovat myös ensimmäiset ikinä omistamani Makeup Geekin luomivärit. En ole niitä ostellut, koska en ole omistanut Z-palettia. Näiden yhteisarvo on $12.00. 

 

Eikä luomivärejä ilman siveltimiä. Boxista tuli myös Omnia Eye Kit, joka sisälsi kaksi sivellintä: BOM-40 sekä BOM-18. Näiden kahden hinta on yhteensä $29.98, joten arvokkaita ovat. Nämä ovat ihanan pehmeitä ja molempien pitäisi sopia puuteristen, nestemäisten ja voidemaisten tuotteiden levittämiseen. 

Lisäksi boxi sisälsi orgaanisen Juice Beauty Reflecting Gloss -huulikiillon. Tällä on hintaa $15.00. Tässä on pientä shimmeriä mukana ja tuoksu on ihana. Onneksi tämä värikin on itselleni ihan sopiva. 




Viimeisenä boxin kallein tuote eli Dr. Brandt Microdermabrasion, jonka arvo on uskomattomat $79.00. Todella arvokas tuote laitettu laatikkoon mukaan. Vetää ihan sanattomaksi, mutta suurella mielenkiinnolla tätä käytän. 


Boxin arvo oli helmikuussa n. $150.00. Tuotteita kun katsoo, en tiedä, voiko tästä enää ikinä pistää paremmaksi tai edes päästä samalle tasolle. Boxycharmin tuotteista on iloakin pitkäksi aikaa, koska ovat aina täysikokoisia, mikä on myös erittäin suuri plussa. Kaikki tässä laatikossa tulleet tuotteet olivat järjestään aivan huippuja. Huulikiilto jäi ehkä pienimmälle huomiolle tässä postauksessa, mutta sitä olen käyttänyt jo useampana päivänä ja tykkään paljon! Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva kokonaisuus:) Varsinkin nuo MUG:n luomivärit ja Z-paletti:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin kyllä todella paljon! Tästä boxista saa välillä niin huippulaatuisia tuotteita, että oksat pois ;)

      Poista