8.2.2017

Loppuneet tuotteet tammikuu 2017

Uujee, taas päästään loppuneiden tuotteiden kimppuun. Tahti ei hidastu, ei. Jossain vaiheessa näytti vähän siltä, että ehkäpä tässä kuussa loppuukin ihan maltillinen määrä tuotteita, mutta tässä sitä taas ollaan:

Otin jälleen myös pienen rykäyksen näytteiden kanssa, koska niitä alkoi uhkaavasti kasaantumaan. Silti normituotteitakin loppui kunnon määrä.  

Hiustuotteet:


Avon Advance Techniques Mirror Shine Spray - tämä tuote oli mukana Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektissani ja siitä voi jo päätellä, että on pyörinyt kaapeissa melkoisen kauan. Tuotteessa ei sinänsä ollut mitään vikaa, tämä antoi hiuksille selkeästi kiiltoa ja oli myös erittäin hyvän tuoksuinen, mutta täysin turha tuote itselleni. Tulipahan kokeiltua, mutta pärjään ilmankin. (3/5)

L'Occitanen 5 Essential Oils Shampoo - joulukalenterin luukku 21 - tästä kirjoittelin enemmän täällä, tykkäsin kovasti (5/5) 

Schwarzkopf Blonde Ultime sävyssä 10-1 Light Cool Blond - en ehkä ostaisi uudestaan, veti tukan jotenkin todella kellertäväksi, mutta ehkäpä käyttäjässäkin vikaa (1/5)

Schwarzkopf Professionalin BC Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner - Livbox 09/2016 - tämän tuotteen olen haukkunut aikaisemmin, mutta jostain syystä tämä pieni versio toimi paremmin. Olin positiivisesti yllättynyt, koska selkeästi teki hiuksista pehmeämmät ja miellyttävämmät. Tosin sähköisyyttä ei pakkasten tullen pitänyt poissa. (4/5)

Batiste XXL Volume  kuivashampoo - luottotuotteita (5/5)

Schwarzkopf Osis+ Freeze hiuskiinne 2 - luottotuotteita, eikä väliä vahvuudella, onko 2 tai 3 (5/5)
 
Montagne Jeunesse 7th Heaven Pulped Papya Rescue Masque - tykkäsin tästäkin, oli tehokas hiusmaski ja riitti itselläni kahteen käyttökertaan (5/5)
 
Kasvojenhoitotuotteet:

Ole Henriksen African Red Tea Foaming Cleanser - Escentualista - en ymmärrä oikein hypetystä näiden Ole Henriksenin tuotteiden ympärillä, kun yhteenkään niistä en ole vielä palavasti ihastunut. Enkä siis tähänkään, koska tämä oli ihan perusputsari hieman oudolla tuoksulla. (2/5)

Clarins Beauty Flash Balm - Livbox 09/2015 - tämä vaikuttaa tuotteelta, joka jakaa mielipiteitä. Joillakin toimii erinomaisesti ja joillakin ei ollenkaan. Itse olen totaalisen ihastunut tähän tuotteeseen ja minulla on toinen vielä korkkaamattomana odottamassa vuoroaan. Nimensä mukaisesti tämä pikakaunistaa ihoani ja tekee siitä sileämmän. Riittoisaakin tämä pieni tuubillinen tätä oli. (5/5)

Yves Rocher Riche Crème Omega 369 Tasapainottava Hoitotiiviste - kaupanpäällisenä saatu YR:lta - tämä oli melko täyteläistä, joten käytin tämän yövoiteen alla ja joskus ihan vain pelkkänä yövoiteenakin. Päivävoiteen alla en olisi voinut kuvitella käyttäväni rasvoittuvan ihoni vuoksi. Oli hoitava ja tuoksukin oli hyvä. (4/5)

Sosar Sacred Forest Peat Mask -turvenaamio - Livbox 11/2016 - ei todellakaan tuote omaan makuuni, kaikki pielessä eikä tehnyt iholleni mitään. Lisää olen kirjoitellut täällä. (1/5)
Lumene Bright Now Vitamin C Shine Control Cream-Gel - Livbox 03/2015 - tätä yritin aluksi (kauan sitten) käyttää meikkivoiteen alla, mutta ei toiminut. Viime vuotisen Livbox-projektini myötä annoin uuden mahdollisuuden, ei toiminut vieläkään. Tämä ei todellakaan pitänyt ihoa mattana, päinvastoin. Käytin lopulta kaulavoiteena loput pois. (2/5)

Neal's Yard Rejuvenating Toner - Jolie Lux Box 12/2016 - tämä tuoksuu edelleen nenääni siltä vanhalta maakellarilta ja välillä tuntui, että siitä sai oikein päänsärkyäkin.. mutta mutta tykästyin tähän sarjaan, hajusta huolimatta, niin vaan kävi. Tämä ei kuivattanut ihoa, poisti meikinjämät hyvin eikä tuntunut olevan tarvetta pestä tätä kasvoilta pois. (5/5)

Neal's Yard Rejuvenating Facial Oil - Jolie Lux Box 12/2016 - samaa sarjaa edellisen kanssa ja voisin ostaa minä päivänä tahansa uudestaan, aivan huippu kasvoöljy. Imeytyi nopeasti, tuntui että kasvot oikein imivät tämän, pehmensi ihoa jne. Mahtava! (5/5)

Tony Moly I'm Real Moisturizing Aloe Mask Sheet - Kanariansaarten tuliainen - ihan perushyvä maski, joka tuntui myös kosteuttavan. Luulen, että joudun tehdä tilausta Korean markkinoille. (5/5)

Vartalonhoitotuotteet:

Yves Rocher Neroli Perfumed Lotion - tykkäsin tämän jännästä tuoksusta, mutta rasva ei ollut niin täyteläistä. Olen saanut tämän joskus YR:lta syntymäpäivälahjaksi. (3/5)

Oriflame Nature Secrets Exfoliating Shower Gel - tämä tuote oli mukana Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektissani. Jostain syystä tämäkin oli jämähtänyt varastoihini sen jälkeen, kun olin suurin piirtein puoleen väliin käyttänyt. Tämä oli ihan maltillisesti kuorivaa, joten loppujen lopuksi käytin tämän erittäin nopeasti projektin aikana loppuun. Todella ihanan tuoksuista. (3/5)

I Love Perfectly Peachy Bath & Shower Crème - tämän sarjan suihkugeelit ovat järjestään ihanan tuoksuisia, joskin ehkä hieman litkuja, mistä lähtee yksi piste (4/5)

Lumene Body Refresh Cranberry Fefreshing Shower Gel - tämän otin Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektiini mukaan edellä mainitun Oriflamen suihkugeelin loputtua. Tämän kanssa on käynyt niin, että olen odotellut sopivaa hetkeä käyttää tämä suihkugeeli yhtäaikaa saman sarjan vartalovoiteen kanssa pois. Nyt pakotin sen hetken tulemaan. Aivan huipputuote tämä sekä vartalovoide. Ihanan raikkaita molemmat. (5/5)

Meikit:

Rimmel BB Cream 9-in-1 sävyssä light - Livbox 01/2015 - tykkäsin tästä BB-voiteesta todella paljon. Oli ehkä hitusen liian tummaa, mutta syksyisen Kanarian reissun jälkeen tämä oli oikein passeli. Viime aikoina tosin sekoitin jo sekaan erästä todella vaaleaa meikkivoidettani. Tämä oli aika peittävääkin. (5/5)
 
IsaDora Volume Lash Styler Mascara - yksi parhaista käyttämistäni maskaroista, onneksi on vielä toinen odottamassa. Tämä tuuhensi, pidensi, ei sotkenut jne. (5/5)

Lumene Roosa Nauha -kynsilakka  - Livbox 10/2014 - ihanaa tämä loppui! Tämä oli sekä edellisessä että tässä uudemmassa kynsilakkaprojektissani mukana. Tämä oli upea lakka, mutta alkoi näyttämään vanhentumisen merkkejä, mutta mielestäni sain kyllä niin tyhjäksi kuin tällaiset lakat voi saada. Tämän poisottaminen oli vaan niin ongelmallista. (4/5)

Yves Rocher Blackberries Nourishing Lip Balm - tämä saattaa olla jopa YR:n joulun 2014 LE-tuote, sen verran kauan on laatikoissani pyörinyt. Tämäkin oli mukana Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektissani, minkä myötä sain vihdoin käytettyä loppuun. Tämähän oli väriä antava huulirasva, mistä en tykännyt oikeastaan ollenkaan, mutta muuten ihan ok hoitavuudeltaan. (2/5)

Lumene Arctic Sun -aurinkopuuteri - Livbox 08/2014 - siitä asti, kun tämä Livboxista tuli, jos käytin aurinkopuuteria, käytin tätä. Melkoisen kauan on siis kestänyt, yli 2 vuotta. Sai ainakin rahoilleen vastinetta. Tykkäsin tästä kovastikin, sävy oli juuri oikea vaalealle iholleni. (5/5)

Random: 


Gunry saippuat Piparkakku ja Polkagris - molemmissa käsisaippuoissa oli kunnon jouluiset tuoksut, näitä käytti mielellään ja ovat myös erittäin edullisia (5/5)

Victoria's Secret Coconut Passion Fragrance Mist - jälleen yksi tuote Finish 10 Oldies in 10 Weeks projektistani. Olen tämän joskus kauan sitten Nordicfeelistä tilannut. Käyttöön tuli pitkä tauko kookoksen tuoksuun kyllästymisen vuoksi, mutta nyt löysin tämän tuoksun uudelleen. Se olikin aivan ihana ja tuntui tuovan jopa muistoja mieleen tämän käytön alkuajoilta. (5/5)

Dermosil Carbamide Foot Cream - todella täyteläinen ja hoitava jalkavoide isossa tuubissa, tulen ostamaan joskus uudestaan (5/5)

L'Occitane Soap with Verbena Leaves - joulukalenterin luukusta 9 - hyväntuoksuinen perussaippua (5/5) 
 
L'Occitane Shea Butter Hand Cream - joulukalenterin luukusta 19 - täyden kympin käsivoide, joka hoitaa kädet myös talvella hyvin (5/5) 

Näytteet:


Käytin yhteensä 20 ja tässä niistä viisi lempparia:

Lumene Lähde Hydration Recovery Mask - Livbox 12/2016 - geelimäistä, käytin tämän yövoiteena ja aamulla iho oli ihanan pehmeä. Tässä oli myös raikas tuoksu. (5/5)

Elemis Dynamic Resurfacing Night Cream - Feeluniquelta - Elemiksen tuotteet ovat vaan niin ylellisiä. Tämäkin vaikutti erittäin tehokkaalta yövoiteelta, joka levittyi iholle kuin unelma ja pehmensi ihoa. (5/5)

Neal's Yard Frankincense Intense Cream - Jolie Lux Box 12/2016 - kuten sanoin, ihastuin tähän sarjaan täysin. Tätä rasvaa pystyi käyttämään myös meikin alla, imeytyi nopeasti, kosteutti tarpeeksi ja kiiltokin pysyi mielestäni kurissa hyvien rasvojen lailla. Tuoksukaan ei ollut tässä niin voimakas kuin kasvovedessä oli. (5/5)

Patyka Radiant Eye Contour - Jolie Lux Box 12/2016 - tässä myös sarja, johon Jolie Boxin myötä ihastuin. Tämä oli ihanan voidemainen silmänympärysvoide, jonka päälle pystyi laittamaan myös meikkiä. Tämä näyte oli todella riittoisa. (5/5)

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum - aivan huippu tuote! Valitettavasti sävy vain oli itselleni liian tumma, muuten olisin salamana rynnännyt ostamaan tämän. Luulen, että ei mene itselläni kesälläkään vaikka pitäisi olla "universal shade". Tasoitti ihoa, antoi pienen pientä sopivaa hehkua ja piti ihon mattana pitkään. (5/5)

Hyvää päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti