26.1.2017

Käytössä olevia boxien hittejä ja huteja

Tällä hetkellä käytössäni on monia eri boxeista ja joulukalenterista tulleita tuotteita. Toiset niistä ovat selkeitä hittejä ja toiset selkeitä huteja. Käytössä niitä on toki parasta aikaa enemmänkin, mutta tässä mietteitä nyt lähinnä hius- ja ihonhoitotuotteista. Jospa aloitan niillä hudeilla:


Project Beauty Hairgurt Smoothing Yogurt Hair Masque tuli syyskuun Boxycharmista. Tältä odotin niin paljon, koska tuoksuu aivan taivaalliselta, mutta pah, siihen se ainakin omalla kohdallani jääkin. Minulla on ollut monia tätä tuhat kertaa parempia tuotteita, tämä ei tehohoida hiuksiani ollenkaan. Ainoa plussa tässä onkin juuri se taivaallinen tuoksu, joka kyllä jää hiuksiin. 

Tresemmén Max the Volume Root Lift & Texture Foam tuli kaikkien aikojen ensimmäisestä Bette boxista. Muotovaahtoa olin Livboxista odotellut pitkään, koska olen jo vuosia (oletan) käyttänyt samaa taattua Herbinaa enkä ole satunnaisia alekokeiluja lukuunottamatta uskaltanut vaihtaa. Olin innoissani, kun boxista vihdoin tuli muotovaahto ja vihdoin sai kokeilla jotain uutta. Mutta tämä on aikalailla vetistä tavaraa, ei vedä Herbinalle vertoja ollenkaan. Tätä pitäisi kylläkin käyttää föönin kanssa, mutta toimisiko silloinkaan.. En ole kokeillut. Mutta tällaisenaan, en tule ostamaan uutta. 

Sosar Sacred Forest Peat Mask -turvenaamion sain marraskuun Livboxista. Tämän pitäisi siis kosteuttaa, no kaukana siitä. Tämä kuivattaa ihoani aivan tuhottomasti, ei mitenkään tasapainottamalla vaan todellakin kuivattaa. Sen lisäksi tätä on todella vaikea pestä pois vaikka naamiota pitäisi kosteana kasvoilla (kuten ohjeessa neuvotaan). Olen käyttänyt tätä nyt kerran viikossa vain saadakseni tämän loppumaan. Aina naamiota pois huuhdeltaessa on pakko mennä suihkuun, että tämän saa pestyä kunnolla pois. En ikimaailmassa laittaisi tätä päänahkaan, minkähänlainen projekti olisi saada se sieltä päänahasta pois..? Tämä on onneksi pian loppu. Niin ja pisteenä i:n päälle, tähän tuubiin on tullut reikä, mistä tuotetta pursuaa ulos aina käytettäessä.

Sitten vähän parempiin uutisiin, seuraavat tuotteet ovat kaikki poikkeuksetta mahtavia tuotteita ja olen iloinen, että olen saanut boxien myötä niihin tutustua:


L'Occitanen 5 Essential Oils Shampoo tuli joulukalenterin luukusta 21 ja tämä on jotenkin niin piristävä tapaus. Tässä on todella pirteä tuoksu ja tämä pesee hyvin. Ilolla käyttelen, mutta säästellen, koska on niin pieni pullo. Olen nyt käyttänyt tätä aina tehohoidon kanssa ja hiuksista tulee ihanan pehmeät, mikä on varmasti sekä tämän että tehohoidon aikaansaannosta. Tehohoitona on yleensä Garnier, tuo ylempänä mainittu Hairgurt pääsee käyttöön vain silloin tällöin.

Lokakuun Boxycharmista tullut Briogeo Rosarco Blow Dry Perfection & Heat Protectant Crème on ollut vähän kuin hiusteni talviajan pelastus. Hiukseni sähköistyvät erittäin helposti ja kun aloitin käyttämään tätä, se loppui. Lisäksi tämä tekee hiuksista ihanan sileät. Tämä ei sisällä sulfaatteja, silikonia tai parabeeneja, joten siinäkin mielessä olettaisi olevan huipputuote. Tuoksukin on ihan hyvä ja pullo iso (118 ml). Suoristan hiuksiani melkein päivittäin, mutta siinä tehtävässä vaikea huomata, suojeleeko hiuksia vai ei. Kuitenkin mahtava tuote, jota olisi kiva saada lisää, kun aikanaan loppuu. 


Dermalogican Multivitamin Thermafoliant -kuorinta on taattua Dermalogican laatua. Tämä lämpenee, kun sitä laittaa iholle ja kuorii erittäin hellävaraisesti, mutta kuitenkin perusteellisesti. Iho jää ihanan pehmeäksi tämän käytön jälkeen. Tämä on pieni pullo, mutta erittäin riittoisa, koska tuotetta ei tarvitse käyttää paljoa kerralla. Tämä tuli syyskuun Livboxista

Joulukuun Boxycharmista tullut Beauty for Real Lip Revival -huulikuorinta on ollut aivan ihana yllätys. Olen käyttänyt tätä nyt noin kerran viikossa, mutta tekisi mieli käyttää joka päivä. Tätä tekisi mieli melkein syödäkin, maistuu hyvältä, kuten tuotteen kuvauksessa uhattiinkin. Ja tekee huulista silkkisen pehmeät. Tämä on ensimmäinen ikinä kokeilemani huulikuorinta.

Elokuun Livboxista tullut Vichyn Idéalia -päivävoide on ollut nyt melkein päivittäisessä käytössä. Nämä Vichyn voiteet tuntuvat sopivan itselleni yksi toisensa jälkeen. Tämä kosteuttaa sopivasti ja päälle on helppo levittää meikki. Lisäksi tämä pitää ihoni mattana pidempään kuin jotkut toiset päivävoiteet. Itse tuote tuoksuu todella hyvältä ja on ihanan vaaleanpunaista. 


L'Occitanen Immortelle Essential Water -kasvovesi paljastui joulukalenterin luukusta 12. Tuote sisältää hyaluronihappoa, jonka pitäisi tehdä iholle ihmeitä. Tuotteen käytön jälkeen olen kyllä välillä huomannut ihoni näyttävän erittäin hyvältä, jotenkin kimmoisammalta, joten kyllä tämä selvästi jotain tekee. Käytän tätä iltaisin meikinpoiston jälkeen, suihkutan kasvoilleni ja pyyhin pumpulilla liiat pois. Täytyy ilmeisesti katsasta iHerbin tarjonta hyaluronihappoa sisältävistä tuotteista. Siellä on nyt alennuksiakin meneillään. Tämäkin tuote on kyllä melko edullinen, L'occitanen sivuilla 200 ml maksaa 20 €.    

Lumenen Gentle Eye Makeup Remover, joka tuli syyskuun Livboxista oli vain pakko ottaa tähän suosikkeihin mukaan, vaikka tämä ei itselleni uusi tuttavuus olekaan. Tämä todellakin poistaa silmämeikin hellävaraisesti ja erittäin hyvin, joten onneksi minulla on toinenkin pullo tätä kaapissa jo odottamassa.

Viimeisenä suosikkina Eve Lom Cleanser, joka on tullut jo elokuun 2015 LookFantasticin beauty boxista. Olen tätä säästellyt, kuten pahoihin tapoihini joidenkin tuotteiden kohdalla kuuluu, mutta nyt vihdoin otin tämän käyttöön Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektissani (tuli yhden käytetyn tuotteen tilalle). Todellakaan tätä ei ole tarkoitus saada pika pikaa loppumaan, mutta että ottaisin edes käyttöön, ennen kuin menee vanhaksi. Tämä on niin luxusta, vaikkakin melko vaivalloista käyttää. Tätä pyöritellään kasvoille ja pyyhitään pois lämpimällä vedellä kostutetulla liinalla. Tuote on erittäin tehokasta, pesee kaikki meikit pois, ihana tuoksu, riittoisaa ja jättää ihon pehmeäksi, ei liian kuivaksi. 


Yllä vielä yhteiskuva suosikeistani. Mahtavaa, että erilaisten boxien myötä saa tutustua aivan huipputuotteisiin (ja tietyssä mielessä niihin huteihinkin - tietää, mitä ei-ostaa). Osaa näistä on vaikea saada lisää, kun loppuvat, mutta nautin näistä nyt täysin rinnoin, kun tuotetta vielä riittää. Nämä ovat siis kaikki parasta aikaa kaikki käytössä, sekä hudit että hitit. Hyvää päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti