9.9.2016

Livbox syyskuu 2016


Tänään tulla tupsahti kovasti odotettu syyskuun Livbox. Kovan odottelun syynä oli se, että tällä kertaa kyseessä oli bloggaajien boxi. 


Tässä kaikki laatikon seitsemän tuotetta:


Hiustuotteita tuli kaksin kappalein:


 Ensimmäisenä SN-Makeup -blogin Emilian suosikki Schwarzkopf Professionalin BC Bonacure Moisture Kick -hoitoaine. Justiinsa sain työllä ja tuskalla tällaisen täysikokoisen käytettyä. Parempiakin aineita olen omalle tukalleni käyttänyt, joten en valitettavasti ollut tästä nyt niiiin innoissaan. Toki käytän tämän pienemmänkin pullon jossain vaiheessa, ei tämä nyt kuitenkaan aivan puasta ollut. 

Toinen hiustuote on Uino Ainon suosikki Cutrinin Chooz Refreshing -kuivashampoo. Cutrinista jotenkin pidän merkkinä ja tämäkin on varmasti hyvä ja tulee ihan satavarmasti käytettyä. Ihan kiva kokeilla, pärjääkö tämä Batisteille.

Kasvojen hoitotuotteita oli myös kaksi kappaletta:

 

MakeupPirita -vlogin Pirita oli valinnut boxiin Lumenen Sensitive Touch -silmänmeikkipoistoaineen. Tätä olen ennenkin käyttänyt ja on ihan toimivaa ainetta. Minulla on muutama silmämeikkiputsari jonossa, mutta tämä lähtee heti niiden jälkeen käyttöön. 

Sitten boxin helmi: Dermalogican Multivitamin Thermafoliant -kuorinta. Tämän on boxiin valinnut Glitz & Glam -blogin Minna. Olen joskus käyttänyt paljonkin Dermalogican tuotteita, mutta sitten alkoi nämä boxailut eikä tarvitsisi oikeastaan tilailla enää yhtään mitään. Aivan huippumerkki ja onneksi sitä tulee täältä boxista aina silloin tällöin. 

Sitten vielä kolme random-tuotetta:

 

Kynsilakkapa tietenkin, kun yritän niitä saada vähän varastoista käytettyä. Tämä on Better Nail Day -blogin Tean valitsema tuote. En nyt ihan heti pullosta ainakaan hoksaa, minkä sävyn sain. Pullonpohjassa kyllä lukee nro 301, mutta Elloksen sivuilta päätellen tämä on varmaankin sävy Dusty Rose. Joka tapauksessa ihana sävy ja tulee varmasti testattua ensi vuonna (kynsilakkaprojekti meneillään - ei voi tänä vuonna testata) ja käytettyä enemmänkin. 

Eevsku-blogin Eveliinalta valintana oli Korresin Basil Lemon -suihkugeelin. Tuoksuu ihanan raikkaalta. Pullo on todella pieni, joten sen kanssa ei kauaa nokka tuhise, mutta mielelläni testailen. Korresia ole aikaisemmin ainoastaan muutaman tuotteet verran käyttänyt, mutta tähän mennessä kokemukset ovat olleet oikein positiivisia. 

Viimeisenä Karkkipäivä-blogia pitävän Sannin suosikki Isadoran Inliner Kajal -silmänrajauskynä sävyssä 56 Blonde. Tämä tuote myös ok, täytyy ottaa käyttöön. 

Olihan siinä uutta ja vanhaa, vähän parempaa ja vähän ei-niin parempaa, mutta kaikki tuotteet tulevat käyttöön ennemmin tai myöhemmin. Olen ihan tyytyväinen tähän boxiin vaikka ihan pikku riikkisen olisin odottanut jotain enemmän.  No, ehkä tätä pienen pientä pettymystä kompensoi se, että muutaman muunkin tilauksen olen saanut ja yhtä huippua vielä odotellaan. Näistä vielä jossain vaiheessa. Illanjatkoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti