14.1.2017

Ostoksia joulu- ja tammikuulta

Olen lykännyt ja lykännyt tätä postausta, koska edelleen odottelen Feeluniquelta pakettia, jonka piti tulla joulukuun puolessa välissä. Ei siellä nyt mitään erikoista ole (mm. tytöille muutama joululahja...), mutta olisi ollut kiva esitellä ne tässä samassa sen toisen tulleen paketin kanssa. Eli tilaus oli jaettu kahteen pakettiin, toinen tuli, toista ei näy. 

Aloitetaan siis Feeluniquen uusista tulokkaista:


Tässä paketissa itselleni saapui NYX Studio HD Finishing Powder, jonka tilasin koska tämänhetkinen irtopuuterini alkaa olla loppumaisillaan. Päätin testata tätä sen vuoksi, koska tästä on paljon puhuttu, enkä ole päässyt kokeilemaan. Tätä olisi ollut myös Keskisillä, kun siellä joulukuussa käytiin, mutta olin jo ehtinyt tämän tilata. 
 
Lisäksi tilasin Zoella Scooper Dooper Foaming Bath Soakin. Siellä oli tarjous, että tiettyjä tuotteita sai kolme kahden hinnalla, joten tilasin molemmille tytöille muistaakseni kylpypalloja (ovat siinä tulemattomassa paketissa) ja itselleni tämän. Tuoksu tässä ei ole kovinkaan ihmeellinen, mutta tuo 400 ml purkki näyttää sitten aikanaan ihan söpöltä suihkussa. 

Lisäksi oli muutamat näytteet: Elemis Dynamic Resurfacing Night Cream sekä DHC-merkiltä Deep Cleansing Oil, Velvet Skin Coat Makeup Primer, Facial Scrub ja Extra Nighttime Moisture. 

Kicks:


Käväisin Kicksillä 14.12., kun Seche Vite Dry Fast Top Coatit olivat puoleen hintaan. Niitä oli hyllyssä kolme jäljellä, joten nappasin niistä kaksi. Tämä on niin A-luokan tuote, että oli pakko ostaa varastoon. Kolmas minulla on tällä hetkellä käytössä.

A-lehdet:


Lehtitilauksen mukana mainostettiin oikein mukavaa kaupanpäällistä, joten lehti oli pakko tilata. Syy tilaukseen olivat oikeastaan nämä siveltimet, joita tuli mukana viisi kappaletta. Ne vaikuttavat oikein laadukkailta ja näille tulee käyttöä. Siveltimiä ei ainakaan minulla voi koskaan olla liikaa, koska olen melko laiska niiden puhdistamisessa. 



Lisäksi mukana tulivat Lumene Arctic Glow Lip Gloss sävyssä 03 Kimmellys, Lumene Gel Effect -kynsilakka sävyssä 4 Kissankellot ja Lumene Touch of Radiance -valokynä. Eipä näissä muissakaan ole yhtään mitään vikaa. Olen niistäkin innoissani ja mielestäni oli todella hyvä kaupanpäällinen, näitä aina "kyttään".

Sokos:


Ensinnäkin tilasin nämä Ziajan Eye Make-up Removerit (oli tuplapaketti) ihan vain sen takia, että säästin 2,50 EUR joissain lisäkuluissa. Oliko sitten hyvä diili vai ei, toivotaan. Tätäkään ainetta en ole ikinä testannut, mutta olen kuullut hyviä arvosteluja. 


Ja tietenkin säästin tämän mahtavuuden viimeiseksi. Ihanaakin ihanampi Urban Decayn Gwen Stefani -luomiväripaletti. Juu, tiedän, että olen auttamattomasti jälkijunassa tässä hypetyksessä. Kuvat nyt vain puhukoot puolestaan, mutta mainittakoon, että on muuten supernopea toimitus Sokokselta, tilaus tuli kahden päivän sisällä. Siitä todella iso plussa heille!


Aivan upea! Nyt vaan vielä toivotaan, että se kauan kadoksissa ollut pakettikin saapuisi. Hyvää päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti