23.10.2016

Matkaostokset


Nyt on reissusta kotiuduttu ja toivuttu. Olimme perheen kanssa lomailemassa Kanariansaarilla ja voi tätä kontrastia, siellä lämpötila pyöri + 30 asteen molemmin puolin ja täällä kotona syväjäädyin äsken jalkapallopelissä paikalleni.


Reissu meni kaikin puolin erittäin hyvin, ostokset kylläkin keskittyivät tällä kertaa lähinnä vaatetus- ja asustepuoleen. Tykkään ostella vaatteita ym. ulkomailta, niin ei kävele samanlaista ihan heti kadunkulmassa vastaan. Toki muutama kauneustuotekin oli ostettava ja esittelen ne nyt tässä:


Tässä koko kauneuspuolen saldo. Kävimme muutamassakin ostoskeskuksessa, joissa tarjontaa olisi ollut, mutta ostin ainoastaan Sephorasta ja Kikolta muutaman tuotteen sekä Primarkista yhden.  

Nämä kolme kynsilakkaa ostin Kikolta.. auts. Kynsilakkojahan vannoin olla ostamatta tämän vuoden puolella, mutta tässä sitä nyt kuitenkin ollaan. Nämä reunimmaiset pullot maksoivat vajaa 2 €, tuon keskimmäisen hintaa en muista, mutta oli sekin edullinen. Kikon kynsilakkoja en ole ennen kokeillut, joten nämä oli vaan pakko ostaa, kun ei koskaan tiedä, koska tulee vastaan seuraavan kerran. Heidän sivuillaan on niin jäätävät postikulut, että sieltä en ole ikinä mitään tilannut enkä tiedä, tulenko tilaamaankaan. Ostin vaaleita sävyjä, koska tummempia omistan ihan tarpeeksi. Sävyt vasemmalta oikealle ovat: 203, 075 ja 509. Tuo sävy 203 on ranskalaiseen manikyyriin. Testailut siirtyvät kyllä ensi vuoden puolelle lakkaprojektin vuoksi.


Ostin Kikolta myös Radiant Touch Creamy Stick Highlighterin sävyssä 101 Rose. Sävy on ihana hento vaaleanpunainen, jossa vähän shimmeriä mukana. Edellinen cream highlighterini loppui juuri (Wet'n Wild Cover All Concealer -paletista), josta tykkäsin kovasti. Tästä toivon sille hyvää seuraajaa. Toki minulla on puuterimaisia highlightereita ehkä muutama liikaakin, mutta tällä hetkellä tämä on nyt sitten ainoa nestemäinen versio. 

PS... Love Your Skin Micellar Cleansing Wipes lähtivät heräteostoksena Primarkin kassalta. Näitä paketteja sai kaksi kappaletta hintaan 1,50 €, joista toisen annoin tyttärelleni.


Sephoralta ostin kolme heidän oman merkkinsä suihkugeeliä: kaksi Cotton Floweria ja yhden Vanillan. Vaihtoehtoja oli vähän eikä siellä ollut esim. lemppariani suklaaversiota ollenkaan. Nämä ovat edullisia, mutta kuitenkin pelkkää luxusta.

Lisäksi ostin kaksi TonyMolyn kasvomaskia: Avocado Mask Sheet Nutrition ja Aloe Mask Sheet Moisturizing. Tonymolyn naamioita en ole koskaan ennen kokeillut, joten kiva testailla. 

Kaupanpäälle sain vielä viisi kappaletta Dr. Brandtin Firming Neck Cream -näytepussia. Tältäkään brändiltä en muista ennen käyttäneeni mitään, joten kiva näitäkin päästä kokeilemaan.

Viimeisenä ostokset, jotka olin etukäteen päättänyt hankkia El Corte Inglés -tavaratalon Sephoran pisteeltä: 


Make Up For Everin Step 1 Mattifying Primeria on hehkutettu niin paljon ja joka puolella, että se oli vain primerifriikkinä pakko saada. Myyjä etsi ja etsi ja vihdoin löysi yhdestä laatikosta kuulemma viimeisen kappaleen tätä, joka kirjanpidon mukaan heillä pitikin vielä ollakin jäljellä. Korkkaan tämän, kun olen saanut käytettyä ainakin yhden primerin pois, ehkä jopa kaksi. En viitsi korkata näitä liian montaa auki yhtä aikaa, koska nämä kestävät käytössä pitkään.

Toinen tuote, josta olen haaveillut on Too Facedin Natural Matte -paletti. Tämähän on ensimmäinen Too Faced -palettini. Myös muita merkin paletteja olisi ollut tarjolla, mutta tässä nimenomaisessa on jälleen kaikki sävyt sellaisia, joita tulen taatusti käyttämään ja ne sopivat sekä arkeen että juhlaan. Lisäksi tämä on pieni ja kompakti paletti, jota on helppo kuljetella mukana. Olisinko tarvinnut? En. Peach-paletista jossakin vaiheessa haaveilin, mutta ne haaveet saan varmasti heittää roskikseen.

Mielestäni ostokseni olivat kuitenkin suhteellisen järkeviä (ainakin nämä kosmetiikka - asustepuolella lähti kutakuinkin lapasesta). Tuotteet ovat kaikki uusia tuttavuuksia ja varmasti järjestänsä hyviä. Ihana päästä näitä kaikkia testailemaan jossain vaiheessa. Illanjatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti