15.8.2016

Livbox elokuu 2016

 

Kuunvaihteen lähestyessä muistuu aina mieleen, että pian saapuu jälleen uusi Livbox. Vaikka boxin taso on ollut vaihtelevaa, odotan sitä aina yhtä innoissani. Yleensä sieltä löytyy edes joitain tuotteita, joita on kiva päästä testailemaan. Niin tässäkin kuussa.

Tässä boxini sisältö kokonaisuudessaan:



Sitten itse tuotteisiin:



Lumene on boxissa paljon edustettuna, mikä on minun mielestäni pelkästään hyvä asia. Jos tuotteesta tykkää, on se helposti lähikaupasta saatavilla. Tietysti myös kotimaista täytyy suosia. Tällä kertaa boxissa oli Glow Reveal Kirkastava Pikakasvohoito (Joannan suosikki), joka lupaa lisätä ihon hehkua vain yhdessä minuutissa. Tästä tuotteesta olin jo lueskellutkin ja olisin itsekin tämän jossain vaiheessa ostanut. Tämä osui siis ihan nappiin.



Elikkäs Pepsodentin hammastahna. Näistä moni ei ole riemuissaan, mutta ainahan hammastahnaa tarvitaan. Ostaisin joka tapauksessa. Tietenkin hammastahnan tilalla voisi olla jotain glamourimpaa, mutta tulee ainakin käytettyä.

Issey Miaykelta tuli pieni tuoksunäyte. Olen joskus omistanut yhden Issey Miyaken hajuveden ja mielestäni tämä tuoksui aivan samalta. Ehkä pullo on vain muuttunut. Joka tapauksessa aivan ihana tuoksu ja voisin joskus harkita ostavani uudelleen.



Cutrinin Repair ISM hoitoaine tulee myös oikeaan osoitteeseen. Tämä lupaa tehdä hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Yleensä ottaen olen löytänyt Cutrinin näiden boxien myötä, enkä ole vielä joutunut pettymään, joten tätäkin testaan innoissani.



Boxista löytyi myös muutama meikkituote, joista toinen on Maybellinen Color Sensational Vivid Matte Liquid Mattahuuliväri. Aiiiivan liian kirkas väri minulle, joten tämä lähti jo kiertoon. Muuten olisi ollut kiva kokeilla, mutta en edes korkannut koko putiloa.



Neutrogenan Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub Kuorintavoide tulee myös käytettyä vaikka jostain luin, että tämän rakeet ovat aika hentoisia ja itse kaipaan vähän jämäkkäämpää otetta. We shall see..



Toinen meikkituote oli Cienin Waterproof Mascara. Mielenkiintoista, Lidlin tuote. On ilmeisesti oikein sarja tuotteita saatavilla sieltä nykyään. Jos tämä on hyvä, niin miksipä ei sitten kokeilisi muitakin. Mutta tälle minun ripsivärilleni on tapahtunut jotain. Ensinnäkin tässä ei ollut muovisuojaa päällä ollenkaan ja se on myös levinnyt tuohon pullon suulle. Täytyy ilmeisesti antaa palautetta.



Viimeisenä Vichyn Idéalia Päivävoide. Pidän Vichyn tuotteista todella paljon, joten tämä oli mukava saada. Varastoni pursuavat kuitenkin päivävoiteita, joten katsotaan, missä vaiheessa tämä tulee käyttöön. Vaihtoehtoinen tuote tuli Ahavalta, jota olisin kyllä testannut yhtä mielelläni.

Olen siis elokuun Livboxiin enemmän kuin tyytyväinen. Myös arvoltaan nämä tuotteet ylittivät kirkkaasti boxista maksamani hinnan. Boxi kummasti piristää aina alkukuun päiviä ja ensi kuussa tiedossa on jälleen bloggaajaboxi, joten odotukset ovat erityisen korkealla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti