12.12.2016

Joulukalenterin luukut 10, 11 ja 12

Puolivälissä mennään jo jouluaattoa kohden, joten se tietää luukkujen 10, 11 ja 12 avaamista. On tämä vaan ollut kivaa hommaa ja jokaisessa päivässä on nyt jotain, mitä odottaa innolla. Avaan luukun yleensä vasta, kun tulen töistä. Ehkä voisi tehdä rutiiniin muutoksen ja alatakin näin puolessa välissä avaamaan jo aamulla, no katsotaan. 

Luukku 10:

 

Täältä tuli Ultra Rich Face Cream with Shea Butter -voiteen (10 ml), jollainen minulta jo löytyy samassa koossa. Olen käyttänyt ennenkin, joten tiedän, että tässä on aika rasvainen koostumus, joten ei itselläni ainakaan sovellu meikin alla käyttämiseen. Muistaakseni käytin tätä yörasvana oikein kylmillä ilmoilla. 

Luukku 11: 

 

Luukusta 11 paljastui aivan ihanan tuoksuinen Cherry Blossom Bath & Shower Gel (35 ml). Suihkugeelejä on nyt tullut jo muutama, mutta toisaalta ihan kiva testailla näitä kaikkia.

Luukku 12:

Tästä luukusta paljastui jotain tähän astisista tuotteista hieman poikkeava eli Immortelle Essential Water (30 ml) -kasvovesi. Täysin uusi tuttavuus minulle. Tämä on alkoholiton ja sisältää immortelle-kukan vettä sekä hyaluronihappoa. Pullo on tumman sininen pieni suihkepullo ja jos korkki lähtee irti (en ainakaan ihan heti saanut kierrettyä), niin tämä jää uusiokäyttöön. Vaikuttaa aivan ihanalta tuotteelta, jonka käytän erittäin mielelläni. 


Tällainen kolmikko tällä kertaa. Aika kasa jo tuotteita tullut ja vielä toinen samanlainen satsi tulossa. Ihanaa illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti