6.1.2018

Loppuneet tuotteet joulukuu 2017

Kerrankin saan suhteellisen ajoissa esiteltyä viime kuun loppuneet tuotteet, jotka ovat sitten samalla koko vuoden viimeiset. Niitähän jälleen tuttuun tapaan riittää.

Vakaa tarkoitushan oli laskea sekä uusien että käytettyjen tuotteiden kustannukset koko vuoden ajalta, mutta jo ensimmäisen neljänneksen jälkeen luovuin toivosta. Ostoksista pystyin melko hyvin pitämään kirjaa koko vuoden, mutta näiden loppuneiden osalta se olikin sitten täysin toivoton juttu. Yritän aloittaa jälleen tuon samaisen projektin tänä vuonna, katsotaan, riittäisikö pinna nyt niin pitkälle. Nyt niihin joulukuun loppuneisiin.

Hiustuotteet:


Redken For Men Clean Brew Anti Grit Shampoo  - miesten Bette Box 2017 - miehelläni ei ole hiuksia, joten hän luovutti tämän minulle. Olen käytellyt tätä aina silloin tällöin pitkän aikaa varsinkin ennen tehohoitoaineen käyttöä. Tuoksuhan tässä on niin miehille suunnattu kuin olla ja voi, joten se vähän kirpaisi hajuaistia joka kerta. Ei tämän pesutehoissakaan mitään kehuttavaa oikeastaan ollut, mutta tulipahan käytettyä. (1/5)

TRESemmé Keratin Smooth 7 Day Heat Activated Treatment - samat sanat kuin syyskuun loppuneissa, jolloin käytin toisen tällaisen: hiuksistani tuli paljon sileämmät ja takuttomammat, kun laitoin tätä hiuksiini pesun jälkeen (4/5)

Garnier Fructis Densify Strengthening Conditioner - Keskisten ostos - saman sarjan shampoosta tykkäsin (viime loppuneissa), mutta tässä hoitoaineessa ei ollut tarpeeksi tehoja. Tuoksu oli kuitenkin tässäkin ihana granaattiomena. Tämä oli lokakuisella Kreikan reissulla mukana, joten sen vuoksi sain tämän suhteellisen nopeasti kuitenkin käytettyä ja reilulla kädellä tietenkin. (1/5)

Tigi Bed Head Urban Anti+Dotes Resurrection Shampoo - hoitoaine oli viime kuun loppuneissa ja tämä shampoo oli ihan yhtä mahtava tuote. Pesi hyvin ja tuoksui perinteiseen tigimäiseen tapaan hyvälle. (5/5) 

Kasvovoiteet:


Biotherm Blue Therapy Accelerated Repairing Anti-Aging Silky Cream - Biothermin joulukalenterista - käytin tämän meikin alla ja vaikka vaikutti alkuun melko tuhdilta voiteelta, niin toimi siinä erittäin hyvin. Imeytyi nopeasti ja meikki levittyi helposti tämän päälle. Kiilto pysyi kurissa pitkään. Ihana mieto tuoksu. (5/5)

Benefit Triple Performing Facial Emulsion - tilattu muistaakseni Feeluniquelta - ihana voide, joka oli täydellinen meikin alle. Tämä on kaikille ihotyypeille (itselläni on sekaiho, joka rasvoittuu T-alueelta aivan vietävästi) ja tämä tuntui pitävän kiillon kurissa hyvin. Lasipurkki vain oli hankala. (5/5) 

Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel - Livbox 08/2015, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - käytin kaulavoiteena, koska tuntui, että kasvoni rasvoittuivat kymmenen kertaa nopeammin, kun tätä käytin meikin alla kosteusvoiteena. (1/5)

Joik Regenerating Night Cream - Jolie Box 08/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - ihan perushyvä yövoide, tuntui kosteuttavan tehokkaasti. (4/5)

Kasvojenhoitoaineet:


Nivea Gentle Eye Make-Up Remover - kesäreissuostos Helsingistä - tämä oli tuplapakkauksessa, joten etiketti lähti irti, kun irrotin teipin niiden ympäriltä. Aivan loistava silmämeikinpoistoaine, jota on onneksi vielä se toinen jäljellä. Poisti kaiken jälkiä jättämättä (en käytä vedenkestävää ripsaria). (5/5) 

Garnier Micellar Cleansing Water - Bette Box 07/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - olen käyttänyt tätä jo monta isoa pulloa, HG-tuote (5/5)

Dr. Brandt Microdermabrasion Age Defying Exfoliator - Boxycharm 02/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - tämä oli oikein kuorintojen kuorinta. Niin tehokkaan pieniä partikkeleita täynnä, että melkein kuin olisi hiekkapaperilla ihoa hionut. Iho jäi sen hionnan jälkeen ihanan pehmeäksi. Käyttelin tätä neljän päivän välein, kuten ohjeissa ehdotettiin. Voisin ostaa salamana lisää, jos hinta vaan ei olisi "sky high" eli Boxycharm ilmoitti sen aikanaan olevan $79.00. Vähän aikaa sitten tosin onneksi tuli toinenkin Dr. Brandtin kuorinta Boxycharmista, joten sen käyttöä odotellessa.. (5/5)

Avène XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cleansing Oil - Bette Box 12/2017 - en tykännyt epämääräisestä hajusta (piti olla tuoksuton), mutta itse aine toimi oikein erinomaisesti ja poisti meikit kasvoilta hyvin ja pehmeästi. Pieni määrä riitti puhdistamaan koko kasvot. (4/5)

Kasvonaamiot:


Talika Bio Enzymes Hydrating Mask - Bette Box 06/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - ollakseen niin kallis naamio (hinnaksi ilmoitettiin 13 €), olin erittäin pettynyt tämän suhteen. Todella napakka naamio, joka oli helppo asetella kasvoille ja lisäksi pysyi todella hyvin. Tässä oli myös mieto, hyvä tuoksu. Tuote oli kuitenkin jotenkin limaista eikä tämä jättänyt kasvoja mitenkään märäksi vaan mieluummin todella tahmeaksi. Tuntui kuin kasvoille olisi jäänyt jonkinlainen kalvo. Kosteutti kuitenkin jonkin verran. (2/5)

BioBelle #primer Sheet Mask - Boxycharm 06/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - tämä oli vain viiden minuutin naamio, jonka käytin ennen pikkujoulumeikin tekoa ("prep the skin for a flawless makeup application"). Naamio asettui hyvin ja oli todella märkä, mutta en huomannut tekevän niitä ihmeitä, mitä luvattiin: kirkastavan, pienentävän ihohuokosia tai tasoittavan ihon sävyä. Naamio kuitenkin kosteutti ja tässä oli kiva, mieto tuoksu. (3/5)

KNC Beauty Collagen Lip Masks - Boxycharm 11/2017 - kuten postauksessa mainitsin, niin aika turhanpäiväinen juttu. Vähän kihelmöi huulilla, mutta sen lisäksi ei tehnyt oikeastaan yhtään mitään. Aluksi naamio vähän repesikin ja tuntui pysyvän huonosti, mutta asettui lopulta ja tarrasi hyvin. Näitä olisi ollut vielä kaksi lisää, mutta annoin ne lapsilleni. (1/5)

Vartalonhoitotuotteet:


The Body Shop Mango Shower Gel - TBS joulukalenterista -  piti käyttää yhtä aikaa samassa kuvassa näkyvän mangon tuoksuisen vartalovoiteen kanssa. Ihanan pirteän tuoksuinen suihkugeeli, jonka koostumuskin oli täydellinen. (5/5)

Yves Rocher Pear & Cocoa Bath & Shower Gel - ihastuin tähän kauden 2016 joulusuihkariin todella kovasti, joten hamstrailin näitä muutamia varastoon. Minulla taitaa olla näitä vielä yksi korkkaamaton ja toinen melkein loppu suihkussa. Täydellinen suihkugeeli. (5/5)

Beauticology Mango & Mandarin Nourishing with Beeswax Body Butter - kesäreissuostos Helsingistä - aivan uskomattoman ihanan tuoksuinen vartalovoi, joka on myös piti ihon kosteana ja imeytyi nopeasti. Tämä on täydellinen, joten tulen ostamaan joskus uudestaan.  (5/5)

Meikit:


Vichy Dermablend Fluid Corrective Foundation 16hr sävyssä 15 Opal - mukana Finish 17 in 2017 -projektissani - tämän käyttö oli kyllä välillä yhtä tuskaa. Tämä on niin paksua voidetta, että levittämisen ja tasoittelun kanssa meni aikansa. Lopuksi laimensin tätä erinäisillä muilla aineilla, viime aikoina lähinnä lokakuun Boxycharmista tulleella Becca Shimmering Skin Perfector Liquid Hihglighterilla, joten käyttö helpottui jonkun verran. Sävykään tässä ei ollut itselleni ihan täydellinen. Kuitenkin, kun tämän kasvoilleen sai, niin oli ihan ok. Peitti ja pysyi suhteellisen hyvänä koko päivän. Mutta nyt tämä on loppu, ihanaa! (2/5)

Temptu Shimmer Bronzer - Boxycharm 10/2016, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - tämän käytin käsivarsillani kosteusvoiteeseen sekoitettuna. Testailin aluksi kyllä kasvoillenikin bronzerin ominaisuudessa, mutta en osaa sitä nestemäisenä käyttää ja on liian aikaa vievää. Käsivarteni saivat tämän myötä pikkasen lisää väriä ja jatkoaikaa Kreikan "rusketukselleni". (3/5) 

MUA Intense Kisses High Intensity Gloss sävyssä Sealed with a Kiss - mukana Finish 17 in 2017 -projektissani - täydellisen sävyinen huulikiilto, jota oli miellyttävä käyttää. Olen tämän projektipostauksissani kehunut moneen otteeseen. (5/5)

Maybelline Baby Lips Café Mocha - ostospostaus - tämä oli joulun 2016 kausihuulirasvoja (oletan) ja tykkäsin tästä kovasti. Antoi sopivasti väriä huulille ja jopa kosteutti. Tuoksu oli todella mieto. (5/5)

Dermosil Nature Lip Balm - käytin tämän vähän väkisin loppuun. Ei oikein tuntunut tekevän mitään ihmeitä ja sai olla koko ajan lisäämässä. Senpä vuoksi tämä loppuikin sitten nopeasti, kun vauhtiin pääsin. (1/5)

Kynsituotteet, käsi- ja jalkavoiteet:


Essence Multi Dimension XXXL Shine sävyssä 69 Muvin' On - mukana kynsilakkaprojektissani - varmaa essencen laatua, jota oli helppo lakata hyvällä siveltimellä ja pysyi kynsillä hyvin. Lakka oli kuitenkin todella vanha, joten oli kiva saada käytettyä loppuun. Tämäkin teksti on kopio edellisen kuukauden loppuneiden postauksesta - tämä nimittäin loppui jo silloin. (5/5)

Dermosil Summer Glow Nail Polish - Livbox 07/2014, mukana sekä Subscription Box Blitz -projektissani että kynsilakkaprojektissani - aivan uskomatonta, että sain tämän loppumaan. Jossain vaiheessa kynsilakkaprojektiani tuli ikävä kullan väristä lakkaa, joten otin tämän projektiin mukaan. Lakka oli upea, oli todella helppo levittää, hyvä sivellin ja pysyi pitkään. Siksipä tämä nopeasti kuluikin. (5/5)

Nivea Hand Cream Anti-Age Care - loistava käsivoide, jota käytin yökäsivoiteena. Kädet olivat aamulla ihanan pehmeät ja korjasi tämä jopa ikäviä haavoja miehenikin käsistä. (Normaalisti käytän kaikki tuotteeni itse, mutta tämän käytössä oli mieskin muutamaan otteeseen mukana.) (5/5)

Pure Line -jalkavoide (toivottavasti merkki on oikein, koska ei englannin sanaa tuubissa) - Riikan ostos - perinteisempi jalkavoiteen tuoksu tässä kuin siinä edellisessä, jonka käytin. Tuoksu oli kuitenkin erittäin mieto. Itse jalkavoidekin oli melko kevyttä ja ohutta, joten olisi pitänyt käyttää tämä vähän keväämmällä, kun jalat eivät vaadi sitä kosteutta enää niin paljon. (3/5)

Beauty by Zazie Nail Polish Remover - Keskisten ostos - todella hyvä ja halpa kynsilakanpoistoaine, jota ostan varastoon, kun vastaan tulee. (5/5)

Tuoksut:


Elie Saab L'eau Couture -hajuvesinäyte - Bette Box 11/2017 - ihanan raikas ja kukkainen tuoksu ja voisin ihan hyvin kuvitella ostavani (5/5)

Bath & Body Works Frosted Winter Woods Fine Fragrance Mist - USAn ostos - niin mielettömän ihanalla tuoksulla varustettu vartalosuihke, että tämän olisi suonut kestävän lopun elämää. Tuoksu on vähän havumetsään viittaava, vähän jouluinen, talvinen.. Tätä luopumisen hetkeä olen kauhulla odottanut, mutta käyttöön kosmetiikka on ostettu ja luovuttavahan näistä aina jossain vaiheessa on. (5/5)

Näytteet ym:


Simple Micellar Cleansing Wipes - Bette Box 11/2017 - samaiset pyyhkeet loppuivat viime kuussa: Ihanan pehmeät pyyhkeet, jotka ovat sopivan kosteita. Poistavat meikin loistavasti. (5/5)

Urban Decay Original Eyeshadow Primer Potion -näyte - hyvä tuotehan tämä paljon hehkutettu pohjustaja oli. Voisin kuitenkin väittää, että Avonin oma on ihan yhtä hyvä. Ja se on paljon halvempi. (5/5)

Lumene Lähde Arctic Dew Tehokosteuttava Seerumi - tästä tuli täysinäinen pullo joulukuun Bette Boxista ja olen kehunut sen siellä maasta taivaaseen. Loistava tuote. (5/5)



The Body Shop Vanilla Chai Soap - TBS joulukalenterista -  oli käytettävä äkkiä joulun aikaan pois, koska tässä on niin jouluinen teema. Tämän erittäin mietotuoksuisen saippuan kanssa ei kauaa nokka tuhissut, kului nopeasti. (3/5)



The Body Shop Frosted Plum Soap - TBS joulukalenterista -  sama juttu tämän kanssa, oli otettava vikkelään käyttöön tähtiteeman vuoksi. Tämä kesti vähän kauemmin, joten oli vähän tiiviimpää tekoa. Tässäkin oli todella mieto, ihan hyvä tuoksu. (3/5)

Alkaa välillä olemaan vähän sekoilua näiden loppuneiden kanssa, kun tuotteet eksyvät loppuneiden laatikkoon seuraavanakin kuukautena. Se johtuu näistä eri projekteistani, kun yritän pysyä perässä, mitä on loppunut milloinkin. Aivot ovat välillä täysin narikassa. Rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Todella hyvin loppuneita ja monipuolisesti vähän sitä sun tätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on kumma kuinka noita riittää kuukaudesta toiseen aivan valtava kasa. Joka päivä tulee kuitenkin käyteltyä jotain ja useimpina päivinä vielä sitäkin enemmän.. :D Se varmaan ainakin osittain selittää.. ;)

      Poista
  2. Mahtavasti loppuneita. Kyllä on kiva lukea sun arvioita, ne on niin mukavasti kirjoitettu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli taas huikea määrä... :) Kiitos tuhannesti!! Todella kiva kuulla! <3 Tykkään itsekin kirjoitella näitä, vaikka kovasti työtä onkin ja ovat melkein lemppareita lukea muiden blogeista :)

      Poista
  3. Mua ainakin kiinnostaa lukea loppuneiden ja uusien hankintojen hintoja! Sosiaalipornoa siis parhaimmillaan XD Jos postaisit kustannuksista vaikka kvarttaaleittain :D Mulla loppuu vuodessa tollanen läjä tuotteita, joten nostan sulle hattua, mun pitää kyllä nyt kunnostautua ja ruveta kunnolla kuluttamaan :) Hyvää viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää vähän miettiä vielä tuota, miten niitä kuluja ja käyttämisiä esittelisin. Ehkä näissä loppuneiden postauksissa.. Olisi pakko sitä myöten ainakin laskea ne heti kuukauden päätteeksi.. Se tietenkin riippuu saanko sen aikaiseksi heti nyt tammikuussa ;) :D
      Olen kyllä vissiin aikamoinen lotrailija näiden kanssa.. ;D
      Kiitos samoin, hyvää viikon jatkoa sinullekin! <3

      Poista