11.9.2017

Draw My Stash Week 12

Jep eli tuttuun tapaan arvoin jälleen uudet tuotteet käytettäväksi tulevalle viikolle. Nyt mennään jo viikossa 12 Draw My Stash -projektissani. Arpakone alkaa jo ihan vakituisesti arpomaan samoja tuotteita, joten tämä homma ei suju enää niin sukkelaan.


Viikon 11 tuotteet olivat seuraavat:


E.l.f. Eye Transformer Pastel Illusions -paletti
theBalm Hot Mama! Shadow/Blush
Temptu X BoxyCharm Liquid Glow -highlighter



Elfin paletti näyttää viikon käytön jälkeen tältä:

Elfin paletista en oikeastaan enää innostunut ollenkaan. Tämä on joitakin vuosia vanha ja uskon, että Elfin luomivärien laatu on tuosta parantunut melkoisesti. Pigmenttiä tässä kyllä oli, mutta todella sotkuista touhua, väriä varisi vähän joka puolelle. Hempeitä sävyjä kaikki, mutta luomilla kyllä selkeästi erotti, mitä niistä oli sinne laittanut. Kuten näkyy, eniten tykkäsin tuosta kolmannesta, vaaleanpunaisesta sävystä. Tämä paletti lähti nyt eteenpäin nuoremmalle tyttärelleni, joka ei edes saa vielä meikata, mutta käyttänee esim. Halloweenina tms. Hyvä paletti siihen. Käyttelin tätä nyt kuitenkin viikon joka ikinen päivä pohjustamaan luomeni, mutta tämän lisäksi käytin myös toista palettia:





Tämä on elokuun Boxycharmissa tullut Tarte Rainforest of the Sea Volume II Eyeshadow Palette, jonka sainkin nyt sopivasti samalla testattua. Merkitsen tämän nyt myöskin tässä projektissani käytetyksi, joten arvonta ei tule tätä jatkossa suosimaan. Testasin tästä kaikki muut sävyt paitsi tummansinistä riptide-sävyä. Aivan huippulaatua oleva paletti ja täytyy sanoa, että täytyy olla parhaasta päästä paletteja, mitä omistan. Sävytkin ovat kuin luodut itselleni. Glitteriset värit ehkä hieman varisivat enemmän kuin matat, mutta ei liian häiritsevästi. Väriä näistä sai irti juuri sopivasti. Vaaleaa pearl-sävyä käytin myös välillä highlighterina ja toimi siinä oikein hyvin. Ihana paletti!


TheBalmin poskipunaa käyttelin myös ahkeraan, mutta tämän lisäksi oli pari muuta poskipunaa, joita testailin, joten en ihan joka päivä laittanut. Tämä on kuitenkin loistava ja laadukas puna ja menee mielestäni hyvin minä vuodenaikana tahansa. 


Temptun highlighteria käytin puuterin alla poskipäillä joka päivä ja puuterin päälle laitoin lisäksi jotain muuta. Tämä antoi kivasti pohjaa sille toiselle korostusvärille. Käyttelin tätä myös muutamaan otteeseen paksumpaan värivoiteeseen sekoitettuna, jolloin tämä ohentaa sitä sopivasti eikä ole niin pakkelimaista. Jotain pienen pientä kuultoakin tämä sillä tavalla käytettynä antaa kasvoille, mutta ei liikaa, siitä en missään nimessä tykkäisi. 

Viikko 11 oli nyt vähän erilainen viikko. Poikkesin hieman kaikkien tuotteiden kohdalla normaalista ja sai käytellä muitakin juttuja. Sekin oli ihan kivaa vaihtelua pitkästä aikaa. Viikolla 12 sitä vaihtelua nyt tuskin tulee. Tarkoitus olisi käyttää seuraavia tuotteita:


Makeup Revolution Radiant Lights Glow
Pacifica Island Life Natural Mineral Eye Shadows
Nars Mini Orgasm Blush


Aivan uskomatonta, mutta en taida olla edes testannut tätä MUR:n highlighteria. Sain tämän aikoinaan yllätyspaketista, joka tuli tilauksen yhteydessä, joten en itse asiassa ole tätä edes tilannut (ihka ensimmäinen postaus). Kyllä nyt kuitenkin luulisi, että olisin edes kerran testaamaan tämän ehtinyt, mutta ei. No nyt ehdin. Sävykin tässä on upea, joten senkin vuoksi ihmettelen suuresti, mitä olen oikein ajatellut.  

Pacifican paletti tuli toukokuun Ipsy Bagista ja olen testannut sen täällä. En tästä siis tykännyt ja tuskinpa se mieli tulee tämän viikon aikana muuttumaan. Tämä on kuitenkin ihan hyvä paletti töissä käytettäväksi, koska on melko huomaamaton. En todellakaan tule näyttämään siltä, että olisin tehnyt sotamaalauksen ja tosiaan ennen tätä projektia en oikeastaan töihin jaksanut luomiväriä yleensä laittaakaan. 

Narsin poskipunaa en myöskään ole vielä päässyt testaamaan, koska olen yrittänyt keskittyä tämän projektin arpomiin tuotteisiin. Olen odottanut, että onni suosisi tätä ja nyt se vihdoin tapahtui. Ostin tämän jo kesäkuussa Narsin verkkokaupasta, joten on jo aikakin.    


Tässä vielä yhteiskuva viikon 11 theBalmista ja viikon 12 Narsista. Joskus olen jostain lukenut, että nämä olisivat toistensa duupit, mutta ainakaan tämän kuvan perusteella ei siltä vaikuta. Katsotaan, miten poskilla sitten. Ihanaa viikon alkua! 

4 kommenttia:

  1. Jeeeee, Narsin Orgasm pääsee käyttöön <3 Se on kyllä niiiin kaunis :) Onko sulla meikit selkeästi näkösällä? Ajattelin et ku itellä on laatikossa pikku bokseissa "järjestyksessä" meikit (siis ne mitkä ei oo aktiivisesti käytössä sillä viikolla) ni unohdan välillä mitä meikkejä omistan! 8D Oisko Makeup Revolutionin highlighterin kanssa voinut käydä samalla lailla? Mä käytän töissäkin aika vahvaa meikkiä, viime viikollakin piti mainita yhdelle uudelle työkaverille, et mitä vahvempi meikki sitä parempi!! :D Täähän johtuu vaan siitä, et maailma on niin ääriään myöten täynnä kaikkia ihania meikkejä, ja kun en oo enää mikään kakskymppinen, (oon 40+) nii aikaa (ja naamaa) on vähemmän käytettäväksi joten pitää nyt sutia kun vielä voi! :) Mulla oli viime viikolla myös Tarte käytössä ja eniten kului Breezy, Siren, Sunset ja Pearl. Ihanan ihana peruspaletti <3 Kaunista viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuli tuuletettua, kun sain ottaa Narsin käyttöön! <3 Ja olen samaa mieltä, se on aivan superkaunis! :)
      Laatikossa ne meikit on sopivan sekaisessa järjestyksessä :D Paitsi juuri ne käyttömeikit lojuu pöydällä ;) Yleensä ei kylläkään, nyt projektin myötä vain, että en unohda käyttää.. Jonkinlainen unohduskämmi tässä MUR:n kohdalla on valitettavasti tapahtunut, niitä tuotteita vain on liikaa. Onneksi on tämä projekti meneillään...
      Luulen, että itsellänikin jää nyt tämä luomiväreillä "läträily" päälle.. Niitä riittää ja tosiaan samaa ikäluokkaa ollaan. Pitää pitää hauskaa ja ottaa kaikki irti niin kauan kuin pystyy!! :D
      Samaa mieltä, Tarte oli aivan huippu, kaikki kauniita värejä! :)
      Kiitos paljon, ihanaa viikon jatkoa sinnekin!

      Poista
  2. Mä ajattelen niin, että nyt vanhempana - ei mee kauaa kuuteenkymppiin;) - voin käyttää niin paljon meikkiä kuin ilkeän juuri siksi, että maailmassa on vaikka mitä kivoja meikkejä, ja niin vähän aikaa;) Heh, joskus pitää toki jarruttaa tilanteen vaatiessa.
    Pacifican paletti näyttää söpöltä, ja sävyt on ihan kivoja. Harmi, ettei ole mieluinen, mutta ei kannata väkisin käyttää mitään, mistä ei oikeasti tykkää:)
    Mukavaa viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, niinhän se on! Todellakin ottaa kaikki irti ihan niin kuin itse kokee omimmakseen! :) Luulen tosiaan, että itsellänikin tämä luomivärien käyttö jää päälle tämän projektin myötä. Olen todennut, että niitä on niin paljon ja käyttö on niin hidasta, joten ilo irti vain :D Koko ikäni olen tykännyt meikkailla, mutta aamuisin sitä ajankäyttöä pitää välillä vähän säädellä..
      Pacifican sävyt näyttävät kyllä niin näteiltä! Käytin tänään ja njaa.. parempiakin on olemassa. Katsotaan, mikä mieli on viikon käytön jälkeen.. Annanko tämänkin pois vai käyttelenkö itse pikku hiljaa.. :)
      Kiitoksia paljon ja oikein mukavaa viikon jatkoa sinne myös!

      Poista