14.8.2016

Makeup Revolution Haul 

 

Hiiohoi, terve taloon! Makeup Revolutionin tilauksella on hyvä aloittaa. Olen pitkään halunnut testata heidän tuotteitaan, joten päätin vihdoin alkukesästä tehdä sinne tilauksen, koska tiedossa oli ilmainen £25.00 arvoinen yllätyspaketti kaupan päälle. Yleensä en tällaisista kaupanpäällisistä innostu sen pelossa, että tuotteet ovat käyttökelvottomia, mutta otin riskin ja riski kannatti. Tässä koko saamani paketti (itse tilaus + yllätystuotteet):


Itse tilasin seuraavat tuotteet: 




























Blush Palette All About Pink £6.00
Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette FLAWLESS MATTE £8.00
Ultra All Day prime and anti-shine balm £5.00
Amazing Curl Mascara Black £2.00
I ♡ Makeup Blushing Hearts-Candy Queen of Hearts Blusher £4.99
Ultra Aqua Brow Tint-Light £3.00
Viper Mascara Black £3.00  


Aika edullinen paketti siis. Lähettivät jopa vahingossa minulle 2 kpl Amazing Curl maskaraa eli toinen tuli ilmaiseksi.


Blush Palette All About Pink

















Poskipunapaletti sisältää kuusi poskipunaa ja kaksi korostusväriä. Kaikkia muita paitsi yhtä kirkkainta (ylärivissa toinen vasemmalta) poskipunaa olen testannut ja ovat kyllä hintaansa nähden aivan loistavia. Suosittelen kokeilemaan.

Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette FLAWLESS MATTE







Luomiväripalettiakin olen jo testaillut. Värit ovat melko pigmenttisiä ja paletti sisältää paljon neutraaleja värejä, joita ei voi ikinä (njaa...) olla liikaa. Napit ovat melko pieniä. Voin kuitenkin todella suositella tätäkin.

Ultra All Day prime and anti-shine balm, Amazing Curl Mascara Black x2, Ultra Aqua Brow Tint-Light, Viper Mascara Black






Näistä en ole valitettavasti testannut vielä mitään. Primerista olen kuullut kehuja, joten se oli pakko ostaa testiin, tosin saakoon odottaa vuoroaan. Samoin ripsi- ja kulmakarvavärit saavat luvan odotella, että edellisiä on kulunut loppuun. Odotukset ovat näiden suhteen suuret. 


I ♡ Makeup Blushing Hearts-Candy Queen of Hearts Blusher






Viimeisenä poskipuna I ♡ Makeup Blushing Hearts-Candy Queen of Hearts Blusher. Tässä on hieman shimmeriä (josta en yleensä tykkää), mutta ei kuitenkaan liikaa. Varsinkin nyt kesällä tämä on ollut aivan loistava poskipuna. Pigmenttiä on juuri sopivasti, joten ei tarvitse pelätä övereitä. Tämä poskipuna oli myös yksi syy, miksi lähdin tilausta tekemään. Nämä ovat välillä olleet loppu Makeup Revolutionin sivuilta.

Sitten yllätyspakettiin, joka tässä kokonaisuudessaan:








The One Blush Stick - Rush £5.00 (nyt alessa 50 %)
I ♡ My Lips - Rising Pulse £2.49#Liphug Lipstick - When you came to me (ei löydy enää sivuilta)
Radiant Light - Glow £5.00
The One Foundation - Shade 14 £4.00
Salvation Intense Lip Lacquer - All that I have inside £3.58
Baked Eyeshadows - Beyond Eden £2.50
Pure pigments - Frolic (ei löydy enää sivuilta)

Muutamaa en enää löytänyt heidän sivuiltaan, mutta no, ehkä noista saattaa tulla se luvattu £25.00.


The One Blush Stick, The One Foundation





Poskipuna on aivan loistava. Yleensä en voidemaisista poskipunista välitä, mutta koska tuli ilmatteeksi, niin mikä ettei. Värivoide on ainoa kaikista kaupanpäällisistä, jolla voin heittää vesilintua, koska se on aivan liian tummaa. Värivoiteita minulla on muutenkin aivan liikaa, joten en jaksa alkaa miettimään, kuinka tämän saisi hyötykäytettyä.  


Baked Eyeshadows, Pure pigments, Radiant Light

Luomivärit tulevat taatusti käyttöön. Ovat hyvin metallisia ja sisältävät paljon shimmeriä. Eiköhän pigmentistäkin jotain iloa ole jossain vaiheessa. Näitä kahta en siis ole testannut. Korostusväriä sen sijaan olen kokeillut ja todellakin jää varastoihin ja tulee käytettyä. 


#Liphug Lipstick, Salvation Intense Lip Lacquer, I ♡ My Lips




Näistä olen kaikkia kolmea testannut ja olen kaikista iloisesti yllättynyt. Jäävät käyttöön. Ovat ihanan neutraaleja värejä kaikki kolme ja varsinkin tuo #Liphug Lipstick on kuin huulirasvaa.


Salvation Intense Lip Lacquer, I ♡ My Lips, #Liphug Lipstick





Yhteensä tilaus oli postikuluineen £36.94, joten ei ollut hinnalla pilattu, sain kuitenkin monta tuotetta. Kaiken kaikkiaan olen tilaukseeni erittäin tyytyväinen. Nykyäänhän tuotteita voi tilata tambeauty.com sivustolta. Nämä tuotteet ovat yleensä duuppeja hieman arvokkaammille merkeille, mutta olkoot, kyllä niitäkin tulee hankittua aivan liiaksi. 

Wow.. ensimmäinen postaus oli siinä, kovaa hommaa ja fiksattavaa on vielä. Jatkoa seuraa kyllä, ei tätä voi tähän jättää. Rattoisaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti