29.6.2017

Boxien testailut part I

Päätin tällä kertaa jakaa uusimpien boxien testailut kahteen osaan, koska viime kertaisesta postauksesta tuli romaani. Käyn ensin läpi nyt ulkomaiset boxit eli Boxycharmin ja Ipsy Bagin, joista testasin kaikki 10 tuotetta. 




Kymmenestä testaamastani tuotteesta ainoastaan kaksi oli sellaisia, joista en niin välittänyt:


Pacifica Island Life Natural Mineral Eyeshadow -paletista ei vain sitä pigmenttiä irronnut tarpeeksi, ei edes kerrostamalla. Vasemmalla olevassa vaaleimmassa sävyssä oli mielestäni eniten pigmenttiä. Aina en käytä luomivärinpohjustajaa, mutta nyt testasin senkin kanssa ja silloin sai pigmentin kaikissa sävyissä vähän paremmin esille. Aika varisevaakin tavaraa tämä on. Tähän tuotteeseen olen kyllä erittäin pettynyt, oli niin kiva päästä testaamaan jotain Pacificalta, mutta metsään meni.
 
Crown Pro Round Contour Brush on toinen mihin olen erityisen pettynyt. Tämä ei tehnyt tasaista jälkeä, vaan täytyi sormin paikkailla lopputulosta. Tämä on sormiin tai beautyblenderiin verrattuna melkoisen surkea, suoraan sanottuna. Mahtavan napakka ja pehmeä harja, oikein laadukkaan oloinen. Olihan tällä todella miellyttävä levitellä meikkivoidetta kasvoille, mutta kyllä sen jäljenkin pitäisi olla tasaista ja laadukkaan näköistä. Tai sitten täytyisi vaan opetella käyttämään..


Onneksi niitä kivoja tuotteita oli jälleen paljon enemmän:





Hempz Pomegranate Herbal Body Moisturizer oli hyvä perusvartalovoide varustettuna aivan ihanalla granaattiomenan tuoksulla. Voide imeytyi nopeasti ja kosteuttikin hyvin. Oli myös tarpeeksi kevyttä näin lämpöaallon (hah) keskellä. Jos tällainen tulisi joskus jossain vastaan, niin voisin ostaakin. Taitaa joku eBay tai Amazon olla paikkoja, mistä tätä voisi shoppailla ihan näin Suomesta käsin.

KVossNYC Macaroon Lip Balm ei ole kosteutuksen suhteen ihan parhaita huulirasvoja, mitä olen käyttänyt, vaikka sitä kovasti lupailtiin kaikenmaailman öljyjen ansiosta, mutta tykkään tästä kuitenkin. Antaa kivaa kiiltoa huulille ja sopiva käyttää näin kesällä. Tällainen purkkihan nyt ei ole niitä kaikkein hygienisimpiä eikä omia suosikkeja ollenkaan, mutta omalla tapaa kuitenkin kätsy.


The BrowGal by Tonya Crooks Convertible Brow -kulmaväripaletti sävyssä 02 oli itselleni aivan nappituote. Kyniä en ole tottunut kulmillani käyttämään, vaan juuri tällaiset puuteriset ovat ominta juttua. Testasin kaikkia sävyjä ja niistä kaksi vaaleinta olivat mieluisimpia, mutta mustaa käytin kulmien "häntiin" ja meni siinä hommassa ihan ok. Otan tämän käyttöön heti, kun edellinen kulmavärini on loppunut.

Temptu Liquid Glow -korostusväriä olen testaillut ihan vain korostusvärinä sekä sekoittamalla meikkivoiteeseen. Pelkkänä korostusvärinä saa melko huomaamattomankin korostuksen aikaiseksi, jos haluaa. Olen käyttänyt tätä myös yhdessä kuvassa näkyvän UD:n highlighterin kanssa ja hyvältä on näyttänyt. Myös meikkivoiteeseen sekoitettuna tämä toimii hyvin. Varsinkin, kun olen sekoittanut tätä pienen määrän vähän paksumpaan meikkivoiteeseen, tuntuu, että se on sopivalla tavalla ohentanut sitä voidetta ja antaa myös kivaa kuultoa kasvoille. Mielestäni myös meikki on pysynyt hyvännäköisenä tavallista kauemmin. Tämä on oikeasti aika yllättävän hyvä tuote ja itselleni melkoinen hitti. Tämän tuotteen tulen taatusti käyttämään loppuun viimeistä pisaraa myöten.

Sitten korostusväri, jota olen käyttänyt melkein joka päivä sen saamisesta lähtien eli Urban Decay Afterglow Highlighter sävyssä Sin. Tämä ei ole mitenkään väkisin överi, vaan kun laittaa maltillisesti, antaa juuri sopivasti hehkua poskipäille. Tietenkin tällä ne överitkin saa, jos haluaa, on kyllä pigmenttistä. Tässä on aivan upea sävy, juuri sellainen, josta tykkään ja käy sekä arkeen että juhlaan.

The BrowGal by Tonya Crooks Brow Brush eli kaksipäinen sivellin, jonka harjapäästä tykkäsin, mutta tuo toinen pää ei ollut ihan yhtä hyvä. Nykyisellä siveltimelläni saan kulmistani paremmat kuin tuolla. Mutta harjapää on hyvänmuotoinen, jolla saa kulmat viimeisteltyä hyvin. 


IBY Beauty Highlight & Contour Palette on aivan huikea ja näistä kaikista ehdottomasti paras tuote. Tätä olen myös käyttänyt melkein joka päivä sen saamisesta lähtien ja testannut kaikki muut sävyt paitsi Highlight 3:en. Se vaikuttaa hieman liian tummalta, mutta enköhän keksi sillekin jotain käyttöä jossain vaiheessa. Highlight 1 ja 2 -sävyjä olen käyttänyt silmänalusille, koska näistä ei todellakaan ole poskipäille tai muualle antamaan korostusta, olen testannut. Onko sitten tarkoituskaan..? Aivan huiput silmänalusilla, eivät mene juonteisiin ollenkaan ja molemmat sävyt sopivat itselleni. Contour 1, 2 ja 3 -sävyjä olen käyttänyt kaikkia säännöllisesti ja välillä kaikkia samalla kertaakin. Kolmonen on tummin, mutta kuitenkin oikein käyttökelpoinen, mutta 1 ja 2 -sävyt ovat parhaat.
    
Luxie Beauty Dreamcatcher Precision Foundation Brush 660 olen nyt tottunut käyttämään yllä olevan IBY:n paletin highlight-sävyjen kanssa silmänalusille. Ihanan pehmeä sivellin ja sopii siihen täydellisesti. Testailin tätä myös poskipunan levitykseen sekä varjostusvärille, mutta ehkä vähän liian pieni sivellin niissä hommissa omaan makuun. Meikkivoiteen levitykseen en voisi tätä kuvitella, enkä edes testannut sitä.

Todella mahtavia boxien anteja jälleen kerran, näistä on monesta iloa vielä pitkäksi aikaa. Osa kakkosessa käyn läpi sitten ne tutut ja turvalliset suomalaiset boxit. Aurinkoista torstaipäivää!    

2 kommenttia:

  1. Nuo kaikki tuotteet on erittäin houkuttelevia ja älyttömän kiinnostavia paitsi tietenkin ne, jotka ei vörki;) IBY:n paletti kuulostaa aivan upealta, samoin kuin UD:n highlighter<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä molemmat boxit olivat kyllä hyviä. 10:stä tuotteesta 8 oli todella hyviä, niin se on aika hyvä prosentti! IBY ja UD ovat kyllä niin mahtavia juttuja.. Ihan odottaa, että pääsee taas hiplailemaan ;):D

      Poista