8.12.2016

Loppuneet tuotteet marraskuu 2016

Nyt  tuli varmasti oma henkilökohtainen ennätys näiden loppuneiden tuotteiden määrässä, en uskalla edes laskea. Tässä loppuneet melkein koko komeudessaan (kaksi kynsilakkaa ja saippua puuttuvat kuvasta). Luulen että täytyy mennä suorinta tietä asiaan:


Hiustuotteet:

L'oréal Paris Studio Line Go Create Ultra-Precise Spray - uusi on jo käytössä, joten on hyvä tuote.  Toivottavasti tätä vain ei olla lopettamassa, koska ihan heti en uutta tämän tilalle löytänyt. (5/5) 

Herbina Volume Tuuheuttava Muotovaahto - tämäkin on luottotuote, en tiedä, montako pulloa tätä olen käyttänyt. Tuuhentavuudesta en osaa sanoa, mutta antaa tarpeeksi ryhtiä hiuksille ja lisäksi edullinen. (5/5)

TRESemmé Heat Defense Styling Spray - Livbox 10/2016 - en oikeastaan huomaa eroja näissä lämpösuojasuihkeissa, mutta hyvä tuoksu tässä ainakin oli eikä tukkakaan kärähtänyt (3/5)

Moroccanoil Treatment Hoitoöljy - Livbox 10/2016 - tämä ei tee hiuksilleni mitään erikoista, menee samaan kategoriaan monien muiden hiusöljyjen kanssa (3/5)

Kasvojenhoitotuotteet:


Mádara Blancing Toner - ostettu Tallinnan Kaubamajasta - enemmän tietoa täällä (5/5)

First Aid Beauty Pure Skin Face Cleanser W/ Fab Antioxidant Booster - tilattu Feeluniquelta - enemmän tietoa täällä. Tämän vielä leikkasin kahtia kuvan ottamisen jälkeen ja siellä oli tavaraa vielä muutamaan käyttökertaan. Kannattaa aina leikata! (5/5)

L300 Eye-Makeup Remover - tämä oli ihan ok tuote. Ei nyt sataprosenttisesti poistanut silmämeikkiä, mutta ihan hyvin kuitenkin. (3/5) 

Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub - Livbox 08/2016 - tästä tykkäsin kovasti, oli hellävarainen kuorinta ja mielestäni vähensi kiiltoa (4/5) 

Pirkka Puhdistuspyyhe Kasvoille - käytän yleensäkin puhdistuspyyhkeitä välillä laiskuuttani meikinpoistoon, mutta nämä Pirkan pyyhkeet ovat liian kovia. En osta uudelleen, jos ei nyt ihan superhalvalla löydä. (1/5)

Kasvovoiteet:


Yves Rocher Riche Crème Intense Regenerating Care with 30 Precious Oils -yövoide - tämän olen saanut tilaajalahjaksi, mutta tein tilauksen nimenomaan siksi, että tämän sain. Tämä on ihana yövoide, joka kosteuttaa hyvin ja jossa on aivan ihana tuoksu. (5/5)

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-Free Moisturiser - Livbox 10/2014 - enemmän tietoa täällä (5/5)

Dermosil Nature Eye Cream - tästä en voi sanoa, että olisi tehnyt mitään ihmeitä, ihan perussilmänympärysvoide (2/5)

Vartalovoiteet:

Victoria's Secret Love Spell Blush Hydrating Body Lotion - ostettu Tukholman VS-kaupasta, jossa oli mega-alet silloin meneillään ja ostelu meni hieman överiksi. Tämä taisi lähteä 75 % alennuksella ja minulla on toinenkin tällainen vielä odottamassa vuoroaan. Tuoksu tässä on aivan ihana, mutta kosteutustehot saisivat olla himpun paremmat. (4/5) 

Bath & Body Works Suncrisp Apple Harvest Ultra Shea Body Cream - ostettu USAsta - enemmän tietoa täällä (5/5) 

Lemon Juice & Glycerine Puuvilla Vartalovoide - Livbox 07/2016 - tästä tykkäsin oikein paljon, kosteuttaisi varmasti kovilla talvipakkasillakin oikein hyvin, ja iso pullo! (5/5)

The Body Shop Satsuma Body Butter (50 ml) - sain tämän tyttäreltäni, joka ei pitänyt tuoksusta - minusta tässä oli aivan ihana tuoksu, joka säilyi vartalolla pitkään. Purkista tuoksutellessa se oli jotenkin outo, mutta kropalla muuttui hyväksi. Jossain välissä päivää aina huomasi ihanan tuoksun, josta ensi alkuun ihmettelin, että mistä se tulee.. tästäpä tästä. Käytin tätä vain yläkroppaan säästelläkseni tuotetta. (5/5)

Saippuat:

Creightons Avocado & Almond Moisture Hand Wash - Veljekset Keskisiltä - omalaatuinen, huumaava tuoksu, jos tulee vastaan, kannattaa ostaa! (5/5) 

Avon Naturals Comforting FIG Shower Gel - tämäkin meni itseasiassa käsisaippuana, koska testailin suihkussa ja tuoksu oli omaan nenääni liian mieto. Toista on kropparasvan kanssa, joka on parasta aikaa käytössä. (3/5)

Yves Rocher Clementine & Spices Bath & Shower Gel - joulun 2016 tuote - tässäkin aika mieto tuoksu, joten tuskin tilaan lisää. Testailin ja käytin samantien pois juuri siksi, että tietäisin, kannattaako santsata. (3/5)

Sephora Ginger Lime Gommage Body Scrub - kehtaanko edes sanoa.. tämä on ostettu Krakovan Sephorasta vuonna 2010 eli näin nopea olen käyttämään kroppakuorintoja - tuoksussa ei mitään vikaa vieläkään ja oli todella kuoriva tuote (4/5) 

Berry Therapy Lingonberry Bubble Bath - tämä pikkuinen purkki on kotiutettu eräästä Itävaltalaisesta hotellista - tuoksu oli huumaava ja vaahdotti hyvin (4/5)

Honeysuckle Soap - mieheltä Tahitin tuliaisina - iso perussaippua, kesti pitkään (4/5)

Käsi-, jalkatuotteet ym.:


Hema B.V. You're Special Hand Cream - ostettu Schipholin lentokentältä Amsterdamista, kun halvalla sai ja olin käsirasvaa vailla - oli oikein hyvä perusrasva ja tykkäsin tämän rasvamaisesta tuoksustakin, pullokin oli söpö (4/5)

Yves Rocher Candied Orange & Almond Hand Cream - joulun 2015 kausituote - tässä oli todella mieto tuoksu eikä rasvakaan ole mitään ihmeellistä, joten sen vuoksi on laatikkoihini majoittautunutkin niin pitkäksi aikaa. Tykkään hoitavista rasvoista, jotka tuoksuvat paljon. (2/5)

Bath & Body Works Help Me PocketBac Cranberry Sauce Anti-Bacterial Hand Gel - ostettu USAsta - näissä B&BW käsideseissä on sitten taas aivan ihanan voimakkaat tuoksut, niin tässäkin, onneksi näitä on vielä muutama jemmassa (5/5)

Yves Rocher Quick-Dry Fluid - tätä versiota en enää löydä YR:n sivuilta - tästäkin tykkäsin vaikka ei kyllä vedä vertoja Seche Vitelle, joka on HG-tuotteeni (4/5)

Vitalis-voide - Livbox 07/2016 - tämän pienin purkin tehokäytin lopulta jalkarasvana, jossa toimi oikein hyvin (5/5)

Tässä vielä kynsilakkaprojektissa loppuneet kaksi kynsilakkaa, jotka puuttuvat ensimmäisestä kuvasta:



Ja näistä enemmän täällä.  Essence saa 4/5 ja elf 0/5.

Meikit:


Too Faced Primed & Poreless Skin Smoothing Face Primer - ostettu USAsta - ei voi muuta sanoa kuin: "it's sad, so sad, it's a sad sad situation.." Tuubin toki leikkasin kahtia ja kyllä siellä vielä tuotetta oli muutamaan käyttökertaan. (5/5)

Essence Get Big Lashes Triple Black Mascara - tämä oli muistaakseni kolmas käyttämäni, joista yksi oli täysi susi, mutta tämä oli jälleen todella hyvä, teki pitkät, tuuheat ripset kuitenkaan sotkematta (5/5)

Cien Waterproof Mascara - Livbox 08/2016 - tämä oli aika karmea tapaus, joka ei tehnyt ripsilleni yhtään mitään. No se myönnettäköön, että ripseni ovat melkein valkoiset, joten kyllä tämä nyt väriä antoi, mutta juuri ja juuri. Ja muuten, Livboxista lähetettiin minulle uusi kappale, koska se, jonka sain boxista, oli ilman muovia ja oli vuotanut. Kiitokset heille siitä! (0/5)

Hajusteet:

Yves Saint Laurent Elle Eau de Parfum -  nyt voisi ottaa ja laulaa samat laulunsanat kuin Too Faced -primerin kohdalla. Tässä oli niin huumaava tuoksu, että kirpaisee. Tässä linkki Fragrantican sivuille, jossa tuotetta kuvataan. Tämän olen muuten voittanut jonkun lehden lukijakilpailusta joskus. (5/5)

Herbina Body Mist Blue Lagoon - Livbox 07/2016 - tämä hajuste meni täysin huonetuoksuna, koska ei pysynyt ihollani hetkeäkään, katosi kuin piip Saharaan, huonetuoksuna toimi kyllä hyvin (2/5)

Flower By Kenzo -hajuvesinäyte - Livbox 11/2016 - en oikeastaan tykännyt tästä tuoksusta, jotenkin tunkkainen vaikka odotin raikasta kukkaistuoksua. Nyt kun luen pullon kyljestä, niin siinähän lukee mm. Bourbon Vanilla ja White Musk, joten ei ihme, että tuoksu on tunkkainen (1/5)

L'Occitane Arlésienne en Provence Eau de Toilette -näyte - tässä taas oli aivan ihana kukkainen voimakas tuoksu ja tämä pieni näytekin kesti pitkään (5/5)

Näytteet: 


Mitomo the Natural Perfect Moisture Bee Venom+Gold - Tallinnan Kaubamajasta - tämä oli nyt viimeinen Tallinnasta ostamani Mitomon naamio ja nämä ovat järjestään olleet mahtavia, kosteuttavat tehokkaasti, ostan joskus lisää (5/5)

Skin Republic Anti-Itch Deodorising Foot Mask Foot Rescue - tilannut muistaakseni Cocopandalta - sellaiset töppöset, joita pidin jaloissa sen 20 minuuttia. Nämä olisi pitänyt käyttää kesällä, koska oli erittäin viilentävä naamio jaloille, varmasti kesäaikaan aivan huippu. Kosteutti myös. (4/5)

Montagne Jeunesse 7th Heaven Manuka Honey Rescue Masque - huipputuote, joka silotti hiukset niin ihanan pehmeiksi, pakkauksesta riitti itselläni kahteen kertaan (5/5)

Dr. Brandt Do Not Age Firming Neck Cream -näytteet x5 - Kanariansaarten Sephorasta - käytin nämä viisi näytettä kaikki putkeen, josko huomaisin jotain vaikutusta, mutta en mitään. Turha tuote. (1/5)

L'Occitane en provence Divine Youth Oil & Divine Cream - käytin molemmat yövoiteena ja olivat aika luksusmaisia (4/5)

Huh huh..  Eikä siinäkään vielä kaikki, vaan L'Occitanen kalenterin mukana tilaamani saippua loppui myös. Ja nyt nopeasti stoppi: hyvät päivänjatkot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti