6.10.2016

Livbox lokakuu 2016

 

Ensimmäinen ajatus: "oo, onpas iso paketti". Seuraava ajatus: "mutta onpas kevyt". Olen yrittänyt pysyä positiivisena Livboxin suhteen, mutta tästä voi puhtaalla omallatunnolla sanoa, että pohjanoteeraus.


Oikeasti etsiskelin pariinkin otteeseen sieltä paperisilpun seasta lisää tavaraa ja mietin, että ei tässä voi olla kaikki. No, tässä ne kaikki on, syksyä piristämässä:

 
Kasvotuotteet:

 
Ensimmäisenä tuotteena mattapinnan jättävä L'oréal Paris Pure Clay Purify -kasvonaamionäyte (7 ml). Tästä tuotteesta olen lueskellut ja vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ehkäpä olisin jossain vaiheessa ostanutkin ja tietenkin voisin vieläkin ostaa, jos tuote on hyvä. Kiva päästä testaamaan.  

Lumenen Lähde Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar puhdistusvettä (50 ml) on kiva päästä myös kokeilemaan, mutta olisin mielelläni ottanut tätä ihan täysikokoisen pullonkin (kuten edellisestäkin ja totta puhuen edes näistä joistakin). Tämä lupaa paljon: täydellisen puhdas, raikas ja miellyttävän tuntuinen iho, joka on kosteutettu ja säteilevä. 

Sitten laatikosta löytyi vielä Vichyn Pureté Thermale -puhdistusgeelinäyte (3 ml), joka ei totta puhuen varmastikaan ole mitenkään niin erityinen, että tuon näytteen perusteella menisin salamana ostamaan.

Hiustuotteet:



TRESemmén Heat Defence Styling Spray lämpösuojasuihke (60 ml), josta en valitettavasti myöskään usko, että ihmeitä tekee. Olen näitä lämpösuojasuihkeita käytellyt kalliimpiakin, mutta vähän kuten misellivesissä, en näe niissä mitään eroja. 

Toisena hiustuotteena Moroccanoilin Treatment hoitoöljy pikkuriikkisessä 10 ml pullossa. Tulee käytettyä, mutta on testattu jo moneen kertaan. Tätä tuotetta on hehkutettu liikaa, joten olen tälle joskus asettanut liikaa odotuksia.

Loput:


Ylimääräisenä tuotteena tuli Iberon häivytyssivellin. Tämä on mielestäni boxin paras tuote ja tälle löytyy myös käyttöä. On varmaan ihan laadukas sivellin. Tämän käytölle löytyy vinkkejä osoitteesta www.youtube.com/user/livboxfi

Viimeisenä Palmoliven Smooth Delight suihkusaippua -näyte (50 ml), joka sisältää kosteusvoidetta, macadamiapähkinäöljyä sekä kookosuutetta. Tuoksu on tässä aivan ihana.

Saivatkohan kaikki samanlaisen paketin? Tämän laatikon arvoa en edes viitsi lähteä laskeskelemaan, en usko, että se kohottaisi minun mielealaani yhtään. Minua ei valitettavasti ilahduta edes laatikon kallein tuote Moroccanoil, koska se on nähty ja koettu eikä tee ihmeitä hiuksilleni. Pienen pieni onni onnettomuudessa on, että olemme lähdössä pian reissuun, joten siellähän on näille kaikille tuotteille käyttöä ja varmaan kaikki rehaankin sinne. Toinen pienen pieni onnen murunen on, että nämä eivät taatusti jää pyörimään laatikoihin vaan kaikki tulee ihan varmasti käytettyä ja nopeasti. Mikään näistä tuotteista ei missään nimessä ole huono, varmasti hyviä tai vähintään keskitasoa olevia tuotteita, mutta tältä boxilta odottaa niin paljon enemmän kuin pelkkää minikokoa ja markettia. Seuraavaa odotellessa. Illanjatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti