4.10.2017

Boxien testailuja

Muutaman boxin tuotteet olen saanut testailtua aika hyvin, koska nehän ovat tulleet aikapäiviä sitten. Kyseessä ovat syyskuun Bette Box sekä elokuun Boxycharm:





Olen perinteisesti aloittanut aina niistä huonoimmista, joten tehdäänpä niin tälläkin kertaa:


Kyllä, ainoastaan tämä SB12 Boost Antiplaque -ravintolisäpurukumipaketti meni tähän kategoriaan. En tykännyt yhtään tämän mausta, eikä tämä kyllä mielestäni suutakaan mitenkään raikastanut. Tulipahan testattua, mutta pitäydyin muissa purukumeissa. 

Sitten kaksi ihan ok tuotetta, jotka eivät mitenkään häikäisseet, vaan ovat perusjuttuja:


Vichy Ideal Body -vartaloemulsio oli ihan hyvä perusrasva. Tässä oli mieto tuoksu, imeytyi nopeasti, mutta koostumus oli melko ohutta. Voisin kyllä joskus kuitenkin ehkä ostaakin, vaikka ei tämä tosiaan mitenkään häikäissyt. Joskus vaan kaipaakin ihan vain sellaista perustavaraa, ihan senkin vuoksi, että ne luxukset säästyvät.

Schwartzkopf BC Scalp Genesis Purifying Shampoo sain vaahdottaa kahteen kertaan ennen kuin tuntui pesevän kunnolla. Haluan shampooni tekevän sen jo ensimmäisellä kerralla. Mielestäni tämän käytön jälkeen päänahkakin kutisi aika lailla. Tätä tuskin tulen jatkossa ostamaan, koska olen parempiakin syväpuhdistavia kokeillut ja muutenkin käytän niitä aivan liian harvoin. 

Todellisia huippuja olikin sitten vaikka kuinka monta:


Aloitetaan nyt vaikka Royal & Langnickel Moda Pro 3-Piece Brush Set -siveltimistä:


Kaikki kolme (likaista) sivellintä ovat aivan huippuja ja ovat olleet päivittäisessä käytössä siitä lähtien, kun sain ne. Erityisen ihastunut olen tuohon viistoon siveltimeen, jota olen käyttänyt varjostusten tekemiseen. Tämän avulla olen saanut levitettyä värin juuri oikeaan kohtaan, koska tuossa siveltimessä on tuollainen lovi, jonka voi tähdätä poskiluun alareunaan. Suurinta sivellintä olen käyttänyt poskipunille ja pienintä luomivärien häivytykseen. Selkeästi todella laadukas merkki. 


Vichy Minéral 89 Fortifying and Plumping Daily Boosterin käytin jo täpinöissäni loppuun. Levitin tätä aamuisin kosteusvoiteen alle sekä iltaisin yövoiteen alle. Jotenkin tämä oikeasti tuntui siloittavan ja hoitavan ihoa ja ihosta tuli myös tasaisempi. Tämän taidan kyllä ostaa jossain vaiheessa täysikokoisena, tykästyin tähän todella paljon. 

Blistex Ultra Moisturizing Bliss Flip -huulivoide on todella hoitavan oloista ja pidin paljon itse huulirasvasta. Purkki vaikutti alunperin todella mielenkiintoiselta ja veti puoleensa jo ennen Bette Boxia, mutta se on kuitenkin jollain tavalla epäkäytännöllinen. Lipsuu käsistä muotonsa vuoksi. 

Kenzo World -tuoksu oli aivan mahtava myöskin. En todellakaan osaa tätä mitenkään kuvailla, melko voimakas tuoksu tässä oli ja pysyi todella kauan iholla. Tämänkin voisin ostaa. 



Aloette Face Paint oli vähän arveluttava tuote alunperin, hintaakin tällä on. Tämä on kuitenkin loistava sekä poskilla että huulilla. Tätä oli todella helppo levittää poskille ja siihen tarvitsi vain minimaalisen pienen määrän tuotetta. Antoi pirteän, mutta luonnollisen sävyn. Myös huulilla tämä näytti pienenä määränä todella hyvältä ja luonnolliselta. Jotenkin aloin ymmärtämään tuota hintaakin: $35.00. Tämä tuote tulee kestämään kauan. 

Adesse Organic Infused Gel Effect Nail Lacquer sävyssä Suzannemi on täydellisen kirkkaan punainen kynsilakka. Yksi kerroskin riitti helposti antamaan loistavan peiton. Lakkaa oli myös helppo levittää, joskin olen kyllä parempiakin suteja nähnyt. Lakka myös pysyi kauan, mutta ehkä sen suhteen oli jotain tekemistä myös sekä alus- että päällyslakoillani.  



Lumenen Nordic Chic Soft-Matte -puuterissa pakkauskin on jo niin tyylikäs. Väri tässä ei loppujen lopuksi ollut liian tumma vaikka sitä pelkäsinkin. Siitä tulee väriä, mutta ihan sopivasti. Tämä jättää oikeasti niin samettisen sileän pinnan iholle, kuten luvattiinkin ja tämä tuntuu pysyvän kauan siistinä. Yksi parhaista puutereista, mitä minulla tällä hetkellä on... ja minulla on monta.

Ihan mahtavan Tarte Rainforest of the Sea Volume II Eyeshadow Paletin testailin jo täällä, enkä osaa kehua tätä tässä nyt enää yhtään enempää. Täydellinen.

Boxycharm veti kyllä vähän pidemmän korren näiden kahden välillä, mutta huippuboxeja olivat kuitenkin molemmat ja näitä tuotteita kelpaa taas käytellä. Ihanaa viikonlopun odotusta!

2 kommenttia:

  1. Yhdyn kyllä tuohon Lumenen puuterin ja Boxycharmin syyskuun siveltimien ihasteluun ja kehumiseen <3 Loistotuotteet, pian puuterista näkyy pannu!! Jos muut tuotteet kestää mulla vuosiakin, niin puuterit mulla kuluu aina ensimmäisenä, vaikka vaan kerran päivässä laitan ja jos naamassa on korjattavaa niin käytän kiillonpoistopaperia. Korkkasin Aloetten Face Paintin tällä viikolla ja vetäsin sellaset pelle-efektit poskille että! XD Loppujen lopuksi ku tajusin et tosiaan tuotetta ei tartte ku nuppineulanpään kokosen kökkäreen, ni häivytyskin oli helppoa :) Silti en oo voidemaisten poskipunien ym. ystävä, joten menee mulla hukkaan jollen saa muilutettua eteenpäin sitä :D Toivottavasti ku tänään tuun kotiin töistä ni postilootas oottais lokakuun Boxycharm <3 Hyvää loppuviikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi kauheasti, kun vastailu on kestänyt! Vuorokaudessa on liian vähän tunteja!
      Saitko jo Boxycharmin? Toivottavasti! Minulle tuli perjantaina!! <3
      Heh.. Sillä Aloettella varmaan saa aika hyvin pelle-efektin aikaiseksi, jos ottaa liikaa :D Oletko kokeillut sitä huulille? On todella mahtava siinäkin hommassa. Ja tosiaan vähän silloinkin, niin näyttää upealta ;)
      Itsellänikin nuo puuterit kyllä loppuvat melko nopesti, jos siis malttaisin keskittyä vain yhteen. Siksi uskallan niitä ostellakin vähän reilummalla otteella, kun vastaan tulee. Ja todella hieno juttu, kun tuo Lumene oli niin loistava, sitä kun saa lähikaupasta! :)
      Ja ne boxycharmin siveltimet olivat kyllä niin mahtavia kaikki!
      Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle! :)

      Poista