19.6.2017

Toukokuun 2017 boxien testailut

Toukokuussa testiin pääsikin neljän eri yllätyslaatikon tuotteita, koska menin sen Ipsy Glam Baginkin tilaamaan. Kaikkia laatikoiden tuotteita en testannut, koska osan halusin jättää korkkaamatta, mutta kyllä niitä testattavia oli silti ihan tarpeeksi. Kaamea läjä, joka johtunee lähinnä Bette boxista, josta tuli toukokuussa tuotteita vaikka kuinka. Tämä tarkoittaa sitä, että luvassa on piiitkä postaus.

Tällaiset laatikot oli testattavana:


Bette Box ja Ipsy Bag:




Pakko jakaa tämä tällä kertaa kolmeen kategoriaan eli ei tykätyt, ihan ok tuotteet sekä todella hyvät, koska oli niin monta tuotetta, jotka putosivat tuohon huippujen ja huonojen välimaastoon. Aloitetaan niistä vähän vähemmän säväyttäneistä, joita oli ainoastaan kolme kappaletta:


Kuten pessimistisesti epäilin, tämäkään Lumenen kasvovoide ei vaan toiminut minulla. Ihoni alkoi kiiltämään alta aikayksikön eikä siinä mitkään tehoprimerit tai muut auttaneet. Jonkinlaista kuultoa tämä Lumene Valo Glow Reveal Moisturizer oli kyllä antavinaan, joten siinä mielessä varmasti ihan hyvä tuote varsinkin kuivempi ihoisille. Itse käytän loput nyt kaulalleni. 

RFSU Intim Cooling Balm on tuote, josta olen ennenkin jauhanut. En huomaa mitään viilentämisefektiä enkä edes tarvitse sellaista. Täysin turha tuote itselleni. 

Estelle & Thild Fresh Water Lily Body Wash -suihkugeeli oli suuri pettymys, koska olisin niin halunnut tykätä tästä, saada suihkuhetkiin vähän luksusta. Kun tuubin suulta tuoksuttelee, tämän tuoksu on ihana kukkaisen raikas. Se on kuitenkin loppujen lopuksi niin mieto, että suihkussa en sitä tuoksua huomannut enää ollenkaan. Suihkugeeli oli myös aikamoista litkua, liian vetistä itselleni.  

Sitten tuotteisiin, jotka olivat ihan ok, yhteensä 8 kappaletta. Eivät todellakaan olleet huonoja, mutta eivät mitään niin superhyviäkään, että heti ryntäisin ostamaan:


Ensimmäisenä Schwarzkopf Got2b Fresh It Up Dry Shampoo, jossa on paljon plussia: raikastaa hiuksia, tekee puhtaamman oloiset, oikein hyvä tuoksu, ei jätä valkoista jälkeä hiuksiin, ei ole kilkatinta, mutta tämä ei tuuheuta tai kohota hiuksia tarpeeksi. Käytän kuivashampoita siihen hommaan, mutta tämä ei kyllä sitä tee siinä mittakaavassa kuin haluaisin. 

Estelle & Thild BioDefense Multi-Nutrient Youth Oil, josta puhuin jo loppuneiden postauksessa. Tämä ei vaan säväyttänyt tarpeeksi. Imeytyi kyllä nopeasti, mutta jätti ihon jotenkin kuivaksi.

OFRA Cosmetics Peach Blush on todella vaalea poskipuna jopa itselleni. Tätä täytyy todella kerrostaa, että saa näkymään. Toisaalta, jos haluaa välillä vähän huomaamattomamman (olipas pitkä sana) lopputuloksen, tämä on siihen hyvä. Koostumukseltaan tämä on loistava, ei varise liikaa. 

Sophie La Girafe Baby SOS Cream Face & Body -suojavoide ei ainakaan itselleni tee ihmeitä. Minulle ilmestyy kuivia kohtia silloin tällöin iholleni, joihin olen nyt tätä käyttänyt. Minun tehorasvat ovat loppuneet ja toivoin, että tästä olisi ollut niihin kohtiin apua, mutta ei ole. Tuntuu, että tämä ei oikein kunnolla imeydykään, vaan jää pinnalle pyörimään. Ei tämä kuitenkaan huonojen kategoriaan kuulu, sen verran tyytyväinen olen ja käytän mielelläni pois. 

Cargo Cosmetics Lip Gloss sävyssä Umbria, josta olin kahden vaiheilla, että korkkaanko vaiko enkö korkkaa. No, päätin korkata. Sävy tässä on todella kiva, se ei todellakaan ole huulilla tuollainen ruskea, vaan läpikuultava ja tykkään siitä. Mutta tämä on erittäin tahmaista ainetta, minkä vuoksi päätyi tänne eikä niihin parhaisiin tuotteisiin.
  
Touch in SOL No Poreblem! Primer ei ole parhaasta päästä käyttämiäni primereita, mutta ei huonoimmastakaan. Tämä kyllä pidentää selvästi meikin kestoa, mutta ei mielestäni häivytä ihohuokosia tarpeeksi, jonkin verran kyllä. 

Skin&CO Roma Truffle Therapy Face Toner oli ihan perushyvä kasvovesi. Tässä oli ihana kookosmainen (tai oliko sitten tryffelimäinen) tuoksu. Poistin tällä myös silmämeikin jämiä joskus eikä kirvellyt ollenkaan. Kasvoilta puhdisti puhdistusaineen käytön jälkeen loput meikit hyvin. 

RFSU Intim Easy Shave, missä tykkään tuotteen läpinäkyvyydestä. En saa yleensä punaisia pilkkuja, joten en tiedä, tehoaako niihin.

Sitten niihin tuotteisiin (12 kpl), joihin olin erittäin tyytyväinen ja voisin ostaa uudestaankin:


TRESemmé Keratin Smooth Shampoo & Conditioner with Marula Oil -kaksikko vaan oli taattua TRESemmén laatua. Tämän merkin tuotteet sopivat itselleni todella hyvin. Näiden jälkeen hiukset olivat pehmeät ja hoidetut. Säästän nämä tuotteet nyt sopivasti kesälomareissulle.

Absolution Le Soin Repulpant -kasvonaamio, josta puhuin jo loppuneiden postauksessa. Tästä jäi sellainen fiilis, että kasvohoidossa olisi ollut. Iho oli myös selkeästi pehmeämpi tämän käytön jälkeen.
  
TonyMoly Liptone LipCare Stick in Rose Blossom -huulirasvassa on jännä tuoksu, en osaa sitä kuvailla. Tykkään tästä, kosteuttaa ja pehmentää huulia tehokkaasti.

Glamour Dolls x Lisa Frank Angle Blush Brush on aivan ihana. Käytin tätä lähinnä poskipunalle, mutta myös varjostusvärille muutaman kerran. Pehmeä ja napakka sivellin ja mitkä ihanat kuvat tuossa varressa. Senpä vuoksi luovutin tämän muutaman viikon päivittäisen käytön jälkeen tyttärelleni, joka ihastui tähän totaalisesti. Hän osaa arvostaa tätä enemmän.

Avène Physiolift Day Smoothing Emulsion, joka myös pääsi toukokuussa jo loppumaan ja kuvailin tätä seuraavasti: mahtava voide, joka toimi meikinkin alla loistavasti. Tuote oli kevyttä, nopeasti imeytyvää ja siinä oli mieto tuoksu. Piti ihoni mattana pitkään, mutta ei kuitenkaan kuivattanut.

Evolve Tropical Blossom Body Polish -vartalokuorinta oli todella tehokas sokerikuorinta. Aika raastavaa ainetta, mutta tykkäsin silti, koska muuttui öljymäisemmäksi, kun lisäsi vettä. Iho oli niin pehmeä tämän käytön jälkeen ja tässä on hyvä tuoksukin. Yleensä en vartalokuorinnoista niin välitä.

OFRA Rodeo Drive Highligher on täydellinen korostusväri. Jos tykkää tällaisista kullanvärisistä niin kannattaa harkita. 

PÜR Contour Blending Sponge on myös täydellinen meikkisieni. Olen aikaisemmin käytellyt ainoastaan sellaisia halpisversioita (en esimerkiksi Real Techniques -sieniä kertaakaan). Niihin verrattuna tämä on todella napakka ja levittää meikkivoiteen tasaisesti. Muoto ja koko ovat myös tässä hyvät. Onneksi näitä tuli kolme!

Project Beauty Hairgurt Smoothing Yogurt Shampoossa on aivan taivaallinen tuoksu. Se on niin ihana, että varmaan parhaantuoksuisia tuotteita, mitä olen ikinä käyttänyt. Tämä oli hyvä shampookin, mikä yllätti itseni positiivisesti. Vaahtosi ja pesi hyvin. 

Salus Detox BIO Täysmehu-yrttiuutevalmisteesta olen puhunut jo muutamaankin otteeseen. Tämä toimi itselläni, maha möyrysi. Varmasti ostan tätä jossain vaiheessa.

Kuten kulunut sanonta sanoo: viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Alterna Caviar CC Cream, jota olen ennenkin käyttänyt samankokoisen tuubillisen, joten tiesin jo, mitä tuleman pitää. Tämä tekee hiuksista ihanan pehmeät, selvittää hiuksia, levittyy hyvin, eikä rasvoita. Täydellinen tuote! 


Yritin olla jaarittelematta liikoja, koska oli niin paljon läpikäytävää. Testattuja tuotteita oli yhteensä hurja määrä, 23 kappaletta, joten kiirettä on pitänyt. Ainoastaan muutama pettymys ja yli puolet kuuluivat parhaimpaan kategoriaan, joten siinä mielessä oikein hyvät boxit. Onhan tuolla muutama todellinen aarrekin. Ihanaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti