12.4.2017

Maaliskuun 2017 boxien testailut

Maaliskuussa sain kolme kauneusyllätyslaatikkoa, koska päädyin vihdoin ja viimein Jolie Boxinkin itselleni hankkimaan. Aikaisemmin minulle on tullut ainoastaan Bette Box ja Boxycharm. Testasin kaikkien kolmen laatikon kaikkia tuotteita edes muutaman kerran ja ajattelin vähän kertoa, mitä jäi päällimmäisenä mieleen. Tässä laatikot:






Tuotteet yhteiskuvassa:

Aika monta uutta tuotetta, kun laittaa samaan kuvaan, paljon testattavaa. Kuten sanoin niin tällä kertaa korkkasin kaikki tuotteet, vaikka järkevyyden nimissä muutaman olisi voinut pitää kiinni ja odotella edellisten loppumista (=Dr. Brandt Microdermabrasion ja L'atélier de Délices Hydra Masque).   

Seuraavat tuotteet olivat positiivisia tapauksia:


Dr. Brandt Microdermabrasion: Erittäin tehokas kuorinta, jonka rakeet ovat todella pieniä, joten ne narskuvat hampaissa käytön jälkeenkin jonkin aikaa. Kirkastaa selvästi ihoa ja tekee siitä pehmeän. Herkkäihoisille tämä on varmasti liiankin tehokas.

Juice Beauty Reflecting Gloss -huulikiilto: Ensin kun tätä laittaa, niin on melko kiiltävää huulilla, mutta pian muuttuu mattapintaisemmaksi ja sävyltään juuri sopivaksi ihan arkikäyttöön. Tämä maistuukin hyvältä. Käytin tätäkin melko paljon, joten ei tule vanhenemaan kauaa kaapissa. Loistava tuote.

Nivea Sensitive After Shave Balm: Tämähän toimi itselläni ja hyvin! Olin todella yllättynyt. Ihan selvästi pitää ihon mattana pidempään, mikä on itselleni se tärkeämpi juttu primereissa kuin, että peittäisi ihohuokosia. Sitä tämä ei tehnyt. Kiva, että on tällainen peruspohjustaja nyt kaapissa, jonka kanssa ei tarvitse säästellä. 

Màdara Exfoliating Oil-To-Milk Scrub: Aivan mahtava tuote, jonka ehdin käyttää jo loppuunkin. Tässä oli öljymäinen koostumus, jota hierotaan kuivalle naamalle. Rakeet olivat hieman suurempia kuin edellä mainitussa Dr. Brandtissa. Ihosta tuli niin uskomattoman pehmeä ja ihana, että ei tosikaan. 

Lumene CC -meikkivoide sävyssä Fair: Liian tummahan tämä sävy itselleni näin talvisin on, mutta silti tätä tuli käytettyä aika paljonkin. Olen ennenkin käyttänyt yhden tuubin, joskin koostumus on kuulemma hieman muuttunut. Itse en pannut muutoksia merkille, mutta tässä voiteessa on kaikki edelleen kohdallaan. Levittyy todella helposti, on tarpeeksi peittävää ja pysyy iholla hyvin koko päivän. 

Batiste Stylist XXL Volume Spray: taattua Batisten laatua, kohotti hiuksia niin kuin pitääkin ja tämä vaan toimi. 

L'atélier de Délices Hydra Masque: Todellista luksusta tämä tuote, voisin laittaa kasvoille vaikka joka ilta. Tässä on ihanan samettimainen tunne, kun tätä levittää ja iho alkoi jotenkin hehkumaan. Ihana kaikin puolin!

Dabba Peppermint Floral Water: Kasvosuihke, jossa on ihanan raikas piparmintun tuoksu. Suihkuttelen tätä aina silloin tällöin kasvoilleni ja tämä viilentää ja piristää paljonkin.

Flow Kosmetiikka Luomu Sheavoi: Tätä tuli testattua kropalle, huulille, hiuksiin, käsille ja jaloille. Tuote oli (on jo loppu) sellaista kovaa valkoista "voita", joka tavallaan suli, kun sitä levitti. Hiusten latvoissa tämä ei itselläni toiminut, niistä tuli tosi lähmäiset ja likaisen näköiset tämän käytön jälkeen, mutta muuten kyllä. Käsillä pidin yön yli muutamaan otteeseen ja oli kyllä vauvanpehmeä iho seuraavana aamuna. Huulilla ja jaloissa toimi myös ihan hyvin, mutta enin osa tuotteesta meni kropalle ja kyllä kroppa kiitti.

Makeup Geek -luomivärit sävyissä Bitten ja Crème Brulee: Huippulaatuisia luomivärejä, joissa on pigmentti kohdillaan. Bitten on aivan upeasävyinen punertava väri ja Crème Bruleen kaikki varmasti jo tietävätkin kulttimaineensa vuoksi. Tulen ostamaan jossain vaiheessa lisää Makeup Geekin luomivärejä, kiitos tämän boxin.

Omnia Eye Kit -siveltimet ja Z Palette: Siveltimet ovat ihanan pehmeitä ja melkomoista luksusta nekin. Tulevat kestämään pitkään. Z-paletille on tullut käyttöä jo muutenkin, joten oli mahtavaa saada tämä taloon. 

Seuraavat tuotteet olivat enemmän negatiivisia kuin positiivisia:


Weleda Nail Care Pen: Olen käyttänyt tätä nyt joka ikinen ilta, säännöllisesti, tämän saamisesta lähtien, mutta ei tästä ole itselleni mitään iloa. Minulla on kuivat kynsinauhat, mutta minusta ne ovat jopa huonommassa kunnossa nyt kuin koko talvena.   

Biozell Color Mask Sävyttävä Tyvispray: Voi kuinka pettynyt olin tähän tuotteeseen. Tämä ei kohota hiuksiani samaan malliin kuin saman sarjan Texturizing Spray, ennemminkin vähän latistaa, mutta ei tämä myöskään peitä tyvikasvuani. Tuotteen sävy on itselleni täysin oikea, mutta tästä jää vaan jonkinlainen harmaa vaalea utu tyvinkasvun päälle, joka ei näytä yhtään hyvältä. Jos yritän pöyhistää hiuksiani, sävy (=utu) lähtee pois. Ei toimi minulla ollenkaan.

Novexpertin Booster Serum with Hyaluronic Acid: Tämä näyte oli liian pieni saadakseen järkevää kuvaa tästä tuotteesta, mutta se kaksi kertaa, kun tätä käytin, niin ihmeitä ei tapahtunut. Tämän testauksen perusteella siis mitäänsanomaton tuote.

Estelle & Thildin BioHydrate All-In-One Sheer Glow Tinted Moisturizer sävyssä Medium: Sävy tässä näytteessä oli aivan liian tumma, joten jouduin sekoittamaan toiseen meikkivoiteeseen. Ainakaan tämä yhdistelmä ei toiminut ihollani hyvin, joten negatiivisen puolelle mennään tämän tuotteen kanssa. 


Kaiken kaikkiaan positiivisia tapauksia oli paljon enemmän, mikä on tietenkin loistavaa! Tarkoituksena olisi jatkaa tämän tyylisiä postauksia eli että testaan (järkevyyden nimissä) kuukausittain mahdollisimman monia tuotteita saamistani laatikoista. Joistakin tuotteista kun innostuu ylettömästi ne saadessaan ja joihinkin on todella pettynyt. Testaamisen jälkeen mieli voi muuttua, kuten maaliskuussakin tapahtui. Kaikki mahdolliset tuotteet lähtevät siis jatkossa testiin, mutta mainittakoon esimerkiksi nyt ainakin kasvovoiteet ja ripsivärit, mitä en ihan helpolla tule avaamaan. Kaiken lisäksi olen pitkän harkinnan jälkeen päätynyt tilaamaan vielä neljännenkin yllätysboxin, mutta siitä sitten enemmän, kun se ilmestyy. Sen tuotteet lähtevät tietenkin testiin myös, mutta odotellaan nyt, koska ensimmäisen laatikon tulen saamaan. Hyvää pääsiäisen odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti