13.1.2018

Bette Box tammikuu 2018

Tällä kertaa Bette Box tuli itselleni sen verran myöhässä, että en malttanut olla kurkkimatta muiden blogeista, mitä se mahtaa sisältää. 


En nyt voi sanoa, että niiden kurkkimisten jälkeen olisin mitenkään kieli pitkällä tätä boxia odotellut, mutta avasin kyllä laatikon melko jännittyneenä, koska toivoin hartaasti, että saisin Lumenen huulikiillosta siedettävän värin. Muuten lähtisi jälleen kerran yksi huulituote toiseen osoitteeseen. 


Kuten kuvasta näkyy, se on ihanan vaalea ja juuri passeli itselleni ja sain huokaista helpotuksesta. Tuota myöten laatikkokin tuntui jo heti paljon kivemmalta. 


Lumene Nordic Seduction Silky Lip Fluid sävyssä 1 Heleys on mielestäni täysin läpinäkyvä huulikiilto eikä jätä oikeastaan mitään väriä huulille. Koostumus on melko paksua ja tahmeaa, mutta kuitenkin oikein miellyttävä huulilla, ja tuoksuu ihan toffeelta. Tämän pitäisi olla sekä kosteuttava että hoitava huulikiilto ja saada huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Kosteuttava tuote kyllä on, mutta en nyt sanoisi, että oli mitään viitteitä täyteläisyyden paranemiseen. Putkilosta täytyy sanoa, että on tyylikäs.

 
Jälleen tuli boxista Simpleä eli Eye Make-Up Remover Pads ja paketissa on niitä 30 kappaletta. Nämä otin heti käyttöön, mutta voi harmin paikka, että ovat pettymys. Näiden lappujen pitäisi tehota jopa vedenkestävään ripsiväriin, mutta eivät kyllä poista kunnolla sitä tavallistakaan. Lisäksi tuosta paketista on hankala saada noita lappuja ulos, meinaa tulla useampi kerralla. Melko kuivanoloisia nuo laput myös ovat. Eli en tykkää, mutta sisukkaasti tulen nuo nyt samaan syssyyn avaamisen myötä käyttämään. Hellävaraisia laput kyllä ovat, siitä plussaa. 


Lierac Hydragenist Moisturizing Serum oli ehkä laatikoin kivoin tuote ja mukava yllätys. Ikinä en muistaakseni ole Lieracilta kokeillut yhtään mitään. Seerumia käytän joka päivä ja on yksi lempituotteistani, joten tarpeeseenkin tämä tuli. Tämä on kaikille ihotyypeille sopiva ja sen sisältämät AHA-hapot uudistavat ihoa. Onpa tuote jopa kuulemma saanut useampia kauneustoimittajien palkintojakin. Testasin tätä ja oli oikein varteenotettava tapaus. On vähän paksumpaa kuin se viime boxissa tullut Lumenen seerumi eikä imeytynyt yhtä nopeasti, mutta oli todella miellyttävä iholla. Juuri näin kylmillä ilmoilla tämä varmasti kannattaisi käyttää. Kallista ainetta tämä on, 30 ml maksaa lappusen mukaan 52 EUR.


Back to the Roots Exfoliating Shampoo with Bergamot & Organic Rice oli lahja pitkäaikaistilaajille ja laatikon suurin tuote. Tuote on Suomessa kehitetty ja sisältää siis luomuriisirakeita ja maitohappoa, jotka kuorivat hiuspohjaa. Pesin tällä hiukset ja kyllä ne rakeet siellä hyvin tuntuivat, mutta huuhtoutuivat kyllä täysin pois. Shampoo vaikutti oikein pesevältä ja tehokkaalta, hiuksista tuli todella puhtaan oloiset. Tässä oli myös miellyttävä, mieto tuoksu. Olipa muuten aika vaatimaton laatikko, mikäli tätä shampoota ei saanut. 


Ibero Ripsiharja ja -Kampa oli myös ihan kiva saada. Näin hyvää ripsikampaa en taida ikinä olla aikaisemmin omistanutkaan, ainoastaan sellaisia muovisia, joilla ei saa oikein mitään aikaan. Tämä kampa on metallia ja kampasi ripset aivan loistavasti. Harjaosaa en ole testannut, mutta eiköhän sekin ole ihan ok ja tykkään, kun siinä on suojus päällä. Tuon kampaosankin saa taitettua tuonne piiloon, joten tämä on aivan huippu ottaa esimerkiksi reissuun mukaan. Kerrankin tuli tavara, jolle on oikeasti käyttöä. 


Lisäksi boxista löytyi Pepsodent Long Active White Fresh -hammastahnanäyte sekä kolme Twinings Infuso -teehauduketta. Hammastahnan pitäisi olla jälleen viimeisen päälle tehokas, joten tulee ehdottomasti käytettyä ja teepusseista olen yhden jo juonut, todella hyvää oli. Suurena teen ystävänä tykkään kokeilla aina kaikkea uutta ja matkoiltakin ostelen aina erilaisia teepakkauksia aivan liikaa. Vähän kuin meikkien kanssa, niitäkään ei ehdi juoda, kun uutta jo pukkaa. 


Vuoden ensimmäinen laatikko oli sarjaa ihan ok. Lieracin seerumi oli ehdottomasti paras juttu, Simplen puhdistuslaput huonoin juttu ja nuo kaikki muut sellaista perustavaraa, ihan kivoja ja käytettyä tulee. Parempiakin boxeja on tullut. Rentouttavaa lauantain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Mä en tajunnu et toi shampoo oli pitkäaikaistilaajien lahja, kyllä mun leuka tipahti rinnuksille ku sen tajusin, ja ymmärsin mikä oli perustilaajien pakettisisältö ilman shampoota :( Kovin on epätasalaatuista boksien sisällöt kuukaudesta toiseen. Tossa marraskuussa vielä mietin et laitan tilauksen katkolle, mut nyt on taas mieli muuttunu, vaikka tän kuukauden sisältö oli hieman blaaaah. Se avaamisen jännitys on kuitenkin niin koukuttava :) Mä sain Lumenelta saman sävyn ja tuun mielenkiinnolla kokeileen. Mulla meni sekin ohi, et se on huulia "pullistava" tuote, saas nähä :D Mulla on Diorin vastaava pullistaja käytössä ja kyllä se vähän näyttää tekevän pullistavaa efektiä. Simplen puhdistusliinat tulee koekäyttöön maaliskuussa, ku on tiedossa Turun reissu, oon säästelly niitä aikaisemmin saatuja liinoja sinne. Mä sain Jolie Boxin samana päivänä ku Bette Boxin, ja molemmista löyty hammastahnaa, meinas vähän hymyilyttää :D On tosiaan huonompiakin bokseja tullu, tästä tulee sentään kaikki tuotteet käyttöön (paitsi teepussit, yöh) enemmin tai myöhemmin! :) Kivaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa ajattelin, että olisin kyllä melko pettynyt boxiin, jos tuota shampoota ei olisi tullut. Vaikka kyllä tuo Lieracin seerumi on ihan huippu, mutta kuitenkin aika pieni tuubi.
      Joskus kauan sitten lopetin muutamaksi kuukaudeksi Livboxin... virhe.. Jonkin aikaa jaksoin olla vihreänä kateudesta, sitten oli pakko tilata taas. Enkä ole toiste lopettanut, mutta eihän siihen tarvita kuin muutama todella huono peräkkäinen laatikko ja se on siinä.
      Ai Joliesta tuli myös hammastahnaa.. :D No, sitä kyllä tarvitsee aina... mutta hohto on kyllä vähän kaukana.. ;)
      Silmälaput ei vain oikein edelleenkään osaa vakuuttaa. Harmi sinänsä, koska juuri reissuun ne olisivat tosi kätsyjä ottaa mukaan! Onkohan noita muilla merkeillä... täytyypä pitää silmät auki. Täytyypä pitää myös mielessä tuo Diorin pullistaja! Sellaiselle olisi kyllä tarvetta! :D
      Kiitos samoin, oikein mukavaa viikkoa sinullekin! <3

      Poista