24.12.2017

Joulukalenterien luukut 19-24

Viimeiset luukut kalentereista on nyt avattu ja kauan odotettu jouluaattokin on melkein jo takanapäin. Seuraavana viimeisten kuuden luukun antia The Body Shopin sekä Biothermin kalentereista.

The Body Shop:



Luukku 19: Bath Gloves (for Exfoliation)
Luukku 20: British Rose Instant Glow Body Butter (50 ml)
Luukku 21: Brow & Lash Comb



Luukku 22: Born Lippy Flavoured Lip Balm - Strawberry
Luukku 23: White Musk Body Lotion (60 ml)
Luukku 24: Glitter Dust (1,5 g)

Kalenterista putkahti jälleen muutama tavara, joita ilmankin olisin pärjännyt oikein hyvin. Kuorintahanskat otan jossain vaiheessa kyllä käyttöön, koska joskus oikeasti tarvitsee ihoa kuoriakin, esimerkiksi jos laittaa itseruskettavaa. Kun nykyinen vartalonkuorintani loppuu, ei toista ole jonossa, joten siinä mielessä ihan ok. Tuon kulmakarva-ripsiharjan laitan varastoon odottamaan vuoroaan. British Rose -vartalovoi sekä huulivoide olivat oikein ihania ja tervetulleita tuotteita. Myskin tuoksusta en oikein välitä, mutta toki käytän tuonkin varmasti säärilleni, mistä se tuoksu ei ihan nenään asti yllä. Glitter-pölyä en ole vielä tarkemmin tutkinut, mutta saattanen arvata, millaisesta tuotteesta on kyse, joten luultavimmin lähtee eteenpäin. Ei niin onnistuneet luukut.

Biotherm:



Luukku 19: Biosource Purifying Foaming Cleanser (20 ml)
Luukku 20: Beurre de Lèvres Smoothing Replumping Lip Balm (5 ml)
Luukku 21: Biomains Age Delaying Hand & Nail Treatment (20 ml)



Luukku 22: Blue Therapy Serum-In-Oil Overnight Visible Recovery (10 ml)
Luukku 23: Lait de Douche Cleansing Shower Milk With Citrus Essences (20 ml)
Luukku 24: Aquasource Cream (15 ml)


Biothermin viimeiset luukut sen sijaan olivat jälleen niin mieltä ylentäviä ja kalenterin availuhetkien pelastajia. Nämä tulee kaikki käytettyä suurella mielenkiinnolla. En osaa ylistää enempää.


Kaiken kaikkiaan TBS:n kosmetiikkatuotteet olivat suurin osa aivan huippuja, mutta nuo tavarat saisi mielestäni jättää kalenterista pois, ne pilasivat vähän tunnelmaa. Biothermin kalenteri veti kyllä selvästi pidemmän korren näistä kahdesta. Sieltä ei tullut yhtään tavaraa, tosin tuli muutama tuote miehille, mutta ne olisivat ihan hyvin naistenkin käytettävissä. Aivan loistava kalenteri! Tässä vielä melkein kaikki luukuista tulleet tuotteet:




Pari tuotetta puuttuu, ne on jo tullut käytettyä. Näitä on niin iso kasa, että näiden käyttämisessä tulee menemään kauan vaikka pieniä pakkauksia melkein kaikki ovatkin. Pikku hiljaa vilahtelevat sitten loppuneissa tuotteissa. Miehelleni kelpasi kolmesta miesten tuotteesta partavaahto sekä puhdistusgeeli, joten ne lähtivät eteenpäin hänelle. Ripsientaivuttimet menivät tyttärelleni ja eyelinerista täytyy vielä kysellä, kenelle kelpaisi. Muut jäävät itselleni ja sormet ihan syyhyää, koska haluaisin tietenkin avata ja käyttää kaikki kerralla. Ihana järjestää nämä nyt paikoilleen ja päästä pikku hiljaa käyttelemään.



























Ihanaa Jouluaattoillan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Öh, mä luulin et TBS:n vimppaluukust tuli hajuvettä ku näin sen tähdenmuotoisen purnukan :) Se olikin tähtipölyä :) Kuorintahanskat voi aina hyötykäyttää uusien pottujen kuorimiseen ;D Tuo Biothermin kalenteri jää kyl kutkuttamaan, toivottavasti muistan vuoden päästä kuin hyvältä se vaikutti ku on aika ostaa uus/uudet kalenterit. Kaikki tuotteet siitä oli hyviä ja uudehkoja mulle ja käyttäisin ne ite :D Mies ei sais siis mitään! :D Toivon mukaan kalentereiden tekijät lukee näitä palautteita, moni on toivonu "krääsän" määrää vähemmäksi. Hyvä juttu on, et uusia kalentereita on ylipäätään ilmestynyt, on enemmän vaihtoehtoja ja jännitettävää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha... toi olikin kuule aivan mahtava idea tuo pottujen kuorinta!! :D Aivan pakko testata, kun niiden aika tulee!!
      Joo, ihmeellistä tuon krääsän määrä. En tule TBS:n kalenteria enää ostamaan ennen kuin vakuuttavat, että siellä ei enää krääsää ole. Olisi tietenkin pitänyt vilkaista etukäteen, mitä kalenteri sisältää, mutta mitä ideaa siinä sitten olisi... ;)
      Onneksi on tosiaan näitä kalentereita tullut kuin sieniä sateella, niin on varaa mistä valita! Biothermiin ainakin olin superhypertyytyväinen!! En pahisi pahakseni ostaa sitä toistamiseen ;)

      Poista