5.11.2017

Finish 17 in 2017 update #3

On vierähtänyt neljä kuukautta edellisestä Finish 17 in 2017 -projektin päivityksestäni, joten on korkea aika katsastaa missä mennään. Tarkoitushan oli tietenkin tehdä päivitys kvartaaleittain, mutta kun on ollut näitä aikatauluongelmia.  Tuotteita mukana on yhteensä 18:


Otin tuon Laveran vielä jälkeen päin mukaan, koska siinä alkoi parasta ennen päivämäärä paukkumaan, joten halusin käyttää sen pois. Näiden erilaisten projektien myötä tuotteiden käyttöön tulee satsattua vähän enemmän kuin satsaisi ilman projektia. 

Viime päivitykseen eli kesäkuun loppuun mennessä loppuneita oli yhteensä kymmenen:

Makeup Revolution Ultra Blush Palette All About Pink 2 x Blushes + highlighter
MUA Sheer Finish Lipgloss
Elf mattahuulipuna
BareMinerals Concealer 
Almay Smart Shade Skintone Matching Makeup -näyte
Wet n Wild Cover All -paletin vihreä neutralisoija
Dermosil Pretty Makeup Palette Blush + Concealer

Sen jälkeen olen saanut vielä seuraavat tuotteet loppumaan:

Dermosil Pretty Makeup -paletista sain kuin sainkin tuon puuterin käytettyä, joka meinasi olla pienoinen murheenkryyni. Se oli vähän liian tummaa, joten en voinut käyttää sitä ennen kuin kesän loppupuolella, kun kasvoillani oli sentäs vähän enemmän väriä. Itse puuteri oli kyllä ihan huippu. Se piti mattana ja peitti sopivasti. Kiva tietää, että Dermosililla voisi olla ihan hyvä puutereita tarjolla, mutta nyt niitä on itselläni ihan jonoksi asti, joten tähän hätään en ole tilaamassa. 

Rimmel Apocalips sävyssä 100 Phenomenon  loppui heinäkuussa eli ihan pian edellisen päivityksen jälkeen. Sävy tässä oli ihan passeli, mutta muuten en välittänyt tuotteesta. Koostumus tökki.

Laveran huulikiilto taas loppui nyt lokakuun puolella. Olen ottanut tuosta stopperin jo aikoja sitten pois ja sitä tuotetta vain tuli ja tuli varmasti vielä ainakin kuukauden sen jälkeen. Nyt en saa enää mitään irti, vaikka näyttää siltä, että siellä jotain vielä on. Tämä oli ihana huulikiilto sekä sävynsä että koostumuksensa puolesta. Pakkauskin on iso, joten jos haluaa rahoilleen kunnon vastinetta, niin voi suositella.

MUAn huulipunaa sävyssä 14 Bare loppui elokuussa ja oli kaikin puolin tosi hyvä huulipuna. Olen antanut tälle pisteitä 5/5, joten vikoja en tästä löytänyt. Yllättävän nopeasti sain tämän käytettyä, kun sille päälle onnistuin vihdoin itseni virittämään. Tuon läpinäkyvän alaosanhan saa irti ja sielläkin on tuotetta, mutta se oli kyllä vanhentunutta, haiskahti vähän oudolle, joten sen jätin käyttämättä.

Lord & Berryn Nude Lipliner loppui myös elokuussa. Ihan ok huultenrajauskynä, mutta en yleensä jaksa sellaisia käytellä, joten ihanaa kun loppui. 

Joten loppuneita on yhteensä jo 15 kappaletta:


Jäljellä olevia tuotteita on siis enää kolme:


Vichy Dermablendin saan ihan varmasti loppumaan vielä tänä vuonna, se on jo niin kevyt ja välillä tuotetta ei tule ulos ollenkaan. Luulin, että se olisi loppunut jo tähän mennessä, mutta kesällä käytin tätä varmasti vain pari kertaa. En ole nyt syksymmälläkään tähän monesti tarttunut, koska on niin paksua voidetta, että levittämisessä kestää. Tähän ei voi kiireessä tarttua, mutta yritän nyt kuitenkin tarttua niin usein, että kuluisi loppuun.

Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector se vaan porskuttaa. Tosin pakkauksessa on ehkä neljäsosa enää jäljellä, joten käytettyä on tätäkin ahkeraan tullut. Kesällä pystyin laittamaan tätä muuallekin kuin nenälleni, joten sen vuoksi on kulunut vähän nopeammin. Nyt ilmojen kylmennettyä käyttö on hidastunut, joten tätä tuskin saan tänä vuonna loppumaan. 

MUA Intense Kisses High Intensity Gloss sävyssä Sealed with a Kiss on mahtava huulikiilto. Sävy ja koostumus ovat ihan täydelliset. Olen keskittynyt tämän projektin muihin tuotteisiin tähän asti, mutta nyt olen alkanut satsaamaan tähän. Uskoisin, että loppuu vuoden loppuun mennessä. 



Jos nämä ennustukset pitävät paikkansa eli että saisin vielä kaksi tuotetta loppumaan, onnistuisi projektini täydellisesti. Ehkäpä sitten palkitsisin itseni jollain kivalla tilauksella. Tosin kyllä se tilaus taitaa lähteä jo näilläkin saavutuksilla. Rentouttavaa sunnuntain jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Noilla saavutuksilla voi ihan hyvillä mielin laittaa uutta tilausta menemää:) Dermosilin paletista erityishatunnosto:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, aina löytyy hyviä perusteluja tilauksille! :D Vaikka projekti olisi mennyt ihan puihin, niin sittenhän täytyisi keksiä jotain lohdutusta... ;)
      Vuodessa näköjään saa melkein ainakin tuollaisen paletin käytettyä.. kyllä siihen vaan aikaa menee! Ja kun noita paletteja riittää...

      Poista
  2. Vastaan nyt tähän alkuun, et kiitos reissu meni tosi hyvin (vaikka oltiin ihan kotimaassa), jäi hyvät muistot ja muutama kiva kosmeostoskin :) Tosi hyvin oot saanu tuollaisia ikuisuustuotteita kulutettua :D Esimerkiksi tuo MUR:n All About Pink-poskipunapaletti on ihan killeri käytettävä. En ymmärrä miten oot saanu siitä käytettyä jo monta väriä! :D Mä meen varmaan hautaan sen paletin kanssa... Aika kun menee niin hirveän nopeesti ni sun pitää ruveta jo suunnitteleen seuraavaa lopetusprojektia: onko se siis Finish 18 in 2018?? :D Kivaa marraskuun viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on pääasia, että saa irtauduttua edes vähän siitä arjesta! Ja kosmeostot on melkein niitä parhaita tuliaisia, kävit missä tahansa! ;)
      On toi MUR kyllä aikamoinen... mutta kun keskittyy vaan yhteen ja samaan, niin kyllä ne vaan joskus loppuu.. tosin muut jutut kärsivät.
      Heheh.. Joo, kyllä se taitaa tuollainenkin projekti olla jo pilkkeenä silmäkulmassa :D Mistä arvasit.. ? :D Yritän jo pikku hiljaa miettiä, mitä juttuja siihen ottaisin, koska se 2018 on jo niiiin lähellä!!!
      Kiitos, mahtavaa marraskuuta sinnekin! :)

      Poista