19.11.2017

Draw My Stash Week 22

Huomenna alkaa Draw My Stash -projektissani viikko 22, joten jälleen kerran olen antanut arpakoneen arpoa itselleni uudet tuotteet käytettäväksi.   


Ensin täytyy kuitenkin katsastaa, miten viikon 21 tuotteiden kanssa kävi, jotka olivat nämä:



Too Faced Natural Matte Eye Shadow Collection
Pür Cheek Stain sävyssä Peach Bellini
Manna Kadar Beauty Bronzer Highlighter 



Tässä tuotteiden näkymiä tältä päivältä:


Tämä voidemainen poskipuna hoiti tehtävänsä oikein kivasti. Väri on tuollainen vähän shimmerinen, oranssiin menevä, mutta oli kuitenkin poskilla todella kaunis. Tätä oli sormin todella helppo levittää ja levittyi tasaisesti. Pienellä määrällä pärjäsi myös pitkälle. Voidemaisen punan päälle laitan siis aina vielä puuterin ja sitten jotain toista punaa viimeistelemään. Näin homma toimii omalla kohdalla oikein hyvin. Joka tapauksessa tämä puna on erittäin käyttökelpoinen tuote, joten tähän tulen tarttumaan jatkossakin.


Tähän highlighteriin tuli aika reilunoloinen kuoppa tämän viikon aikana, mutta eihän sitä tuosta kuvasta erota. Tämä korostusväri on aivan upea. Se näyttää kovin kultaiselta tuossa pakkauksessa, mutta poskilla ei niinkään, vaan on jotenkin hillitympi. Levittyy hyvin ja antaa juuri sopivaa hohtoa. Yksi kauneimmista korostusväreistä, mitä omistan.

Tämä paletti on myös aivan kertakaikkisen upea. Kaikki luomivärit tässä ovat siis mattaa, mutta se riitti minulle oikein hyvin. Käytin ainoastaan tätä palettia koko viikon, enkä tarttunut mihinkään muuhun. Ihastuin varsinkin tuohon isoon Lace Teddy -nappiin sekä sen vieressä olevaan Straplessiin, molemmat tuollaisia punaiseen vivahtavia. Kaikkia värejä käytin viikon aikana, joten testattua tuli oikein kunnolla. Ja jos nyt sitten jatkossa tulisi tätäkin käytettyä vähän ahkerammin. 

Viikolla 22 käyttöön pääsevät seuraavat tuotteet:




TheBalm Frat Boy Blush
Studiomakeup On-The-Go Eyeshadow Palette Warm Up
Tarte Grav3yardgirl Swamp Queen -paletista highlighter

Kovin paljon en ole tätä poskipunaa käyttänyt, vaan olen ehkä jopa vähän säästellyt tätä. Jaa että miksi? Ei kannattaisi. Tämä on erittäin kaunis puna, tuollainen hempeän vaaleanpunainen, joka pääsee nyt sitten oikeuksiinsa kokonaisen viikon ajaksi.




Tämä paletti on tullut syyskuun 2016 Boxycharmista ja tästä olen noita muutamia mattasävyjä kyllä käyttänytkin muutenkin kuin testausmielessä. Nimensä mukaisesti lämpimiä sävyjä sisältävä paletti oli toinen Studiomakeupin paleteista, jotka Boxycharmista on tullut. Se toinen on sävyssä Cool Down, joka oli Draw My Stash -projektin viikolla 13. Kiva päästä tätäkin käyttämään.

Highlighterina viikon ajan menee Swamp Queen -paletin kultainen korostusväri. Tuohan oli tuusannuuskana, kun paletin sain, mutta olen sen fixannut ja tuote tuntui vielä toimivan ihan hyvin. No nythän se sitten testataan oikein kunnolla. Ihana saada tällekin käyttöä.

Nyt on kello jo paljon, joten en jorise tämän enempiä, vaan toivottelen vain hyvää alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihaillen seuraan näitä sun projekteja:) En jaksaisi käyttää yhtä ja samaa luomiväripalettia kovin pitkään, vaikka toisaalta tuota Too Faced mattapalettia voisin suostua käyttämään yli viikonkin, on se niin upea;) :)
    Tsemppiä uuteen viikkon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Välillä kyllä tuskastuttaa, kun tietää, mitä siellä varastoissa lojuu.. Mutta nyt on pian tämä projekti plakkarissa ja saan alkaa käyttämään taas just niitä mitä haluan ;) Kunnes tulee se seuraava projekti... :D Tuo Too Faced'in paletti on kyllä upea!! <3 Ihanaa päivän jatkoa sinulle!

      Poista