13.8.2017

Draw My Stash Week 8

Huomenna pyörähtää käyntiin viikko 8 Draw My Stash -projektissani, joten arvoin jälleen uudet tuotteet, joihin keskityn ensi viikon. 


Viikolla 7 keskityin seuraaviin:



Nudestix Magnetic Eye Color sävyssä Gilt
NYX High Definition Blush sävyssä Intuition
Urban Decay Afterglow Powder Highlighter sävyssä Sin
 
Tässä miltä ne näyttävät viikon käytön jälkeen:
 
Nudestixin kynää käytin kuutena päivänä viikon aikana. Minulla oli viimeinen lomaviikko käynnissä (tänään siis viimeinen lomapäivä), joten se mahdollisti hieman näkyvämmänkin luomivärin käytön. Töissä pidän vähän matalampaa profiilia. Käytin tätä kullansävyistä kynää parina päivänä ihan yksistään koko liikkuvalla luomella, mutta muina päivinä yhdistelemällä muihin luomiväreihin. Kynä on erittäin laadukas, pigmenttiä riittää eikä tämä lähde kerääntymään luomivakoon itselläni ollenkaan. Pohjustajan kanssa käytin ja pysyi paikallaan kuin tatti. Aivan ihana tuote.

NYXin poskipunahan oli uusi, mutta nyt tuli testattua se kunnolla, oli päivittäisessä käytössä. Sävy on melko tumma ja pienellä määrällä pääsi pitkälle, joten käytön kanssa sai olla varovainen. Sillä sopivalla määrällä lopputulos oli kuitenkin luonnollisen näköiset posket. Tykkäsin tästäkin tuotteesta valtavasti.

UD:n highlighteriakin käytin ihan joka päivä ja melkein tuli jo pannukin sieltä näkyviin. Tämä on loistava tuote, jonka sävy vain jotenkin sopii minulle erittäin hyvin. Tämä menisi selkeästi sekä arkeen että juhlaan, mutta ainoatakaan juhlaa ei nyt tullut tällä viikolla juhlittua. Leffassa käytiin, siinä oli tarpeeksi juhlaa meikäläiselle. Sävynsä puolesta mahtava tuote siis, ei voi kuin kehua.

Viikolle 8 arpakone antoi seuraavat tuotteet:
 
Clinique All About Shadow Quad 
Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer sävyssä Rosy Dawn 
Lumene Touch of Radiance Blush sävyssä 20 Rosy Blush - Onnellisuus
 

Cliniquen paletin sävyt vasemmalta oikealle ovat: AH Ivory Bisque, 03 Tarnish Gold, 11 Night Cap ja 08 Olive in My Martini.

Cliniquen paletti on USAn tuliainen. Sain sen ja muutaman muun tuotteen kaupanpäällisenä ostosten yhteydessä. Olen tästä noita kahta ensimmäistä sävyä jonkun verran käyttänyt, mutta kaksi muuta ovat korkkaamattomia. Ei tässä mitään vikaa ollut, tuotteita vain on liikaa. Vaikutti oikein laadukkaalta tuotteelta, mutta nythän pääsen sitten keskittymään tähän vähän paremmin.

Lumenen Valopisarat tulivat viimeisestä Livboxista eli joulukuun 2016 laatikosta. Joitakin kertoja olen tätä käyttänyt, pari näytepussia käyttänyt kokonaankin, mutta en ole jäänyt mitenkään koukkuun. Käyttänyt olen ainoastaan poskipäillä highlighterina, mutta ehkä voisin nyt viikon aikana yrittää sekoittaa meikkivoiteeseenkin.  

Lumenen poskipunaa olen käyttänyt ainoastaan muutaman kerran, ei ole kovin vanha tuote. Siinä on upea sävy ja kiva päästä sitä nyt myös kunnolla viikon verran käyttämään. 

Tällä kertaa vähän tällainen pikaisempi postaus. Viikon päästä lisää näissä merkeissä! Ihanaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Lumenen valopisarat tuntuu olevan todella ikuisuustuote. En ole kokonaista pulloa hankkinut, kun ei meinaa parista näytepussistakaan tulla ikinä loppua. Jumalattoman riittoisaa. Cliniquen paletissa on kivat sävyt:)
    Kivaa uutta viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kyllä, olen täysin samaa mieltä. Meinasin tulla hulluksi niiden parin näytepussin kanssa, jotka minulla Lumenen valopisaroita oli. Lotrasin menemään.. ;) Mutta on ihan ok tuote ja tosiaan, jos sopii sekoitettuna meikkivoiteeseen, niin (toivottavasti) kuluu hieman nopeammin.
      Tykkään itsekin noista Cliniquen paletin sävyistä. Täytyy nyt vain kokeilla niitä kaikkia!
      Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

      Poista