13.6.2017

Ostoksia - suihkugeelejä ja saippuaa

Vakaa tarkoitushan on ollut nyt muutamaksi kuukaudeksi minimoida ostokset ja yrittää keskittyä mieluummin käyttelemään jo olemassa olevia juttuja. Saa sitten kesälomareissulla taas rällätä. Kauas ei olla menossa, mutta luulenpa, että ostettavaa löytyy ja tuliaisia tuon. Toukokuu meni ostolakkoilun kanssa oikein hyvin, tein vain nyt esiteltävän YR:n tilauksen ja lisäksi viime viikonloppuna törsäsin muutamaan saippuaan, satsi, joka oli vaan saatava. Nooh ja tietenkin niitä yllätysboxejakin tulee..

Yves Rocherin tilaukselle on kunnon perustelut: ilmaiset postituskulut, alennusprosentti, sieltä löytyi nyt kesäkokoelmaan kuuluva suihkugeeli, joka sieltä aikaisemmin oli loppunut sekä jokavuotinen Monoï de Tahiti -suihkugeeli


Suihkugeelejä lähdin siis tilailemaan. Coffee Beans from Brazil on vakio, joka on vain aina otettava ostoskoriin. Se on mielestäni paras YR:n suihkugeeleistä ikinä. Monoï de Tahitia pitää käyttää joka kesä ainakin yksi pullo, eikä niitä ollut varastoissani yhtäkään. Collection Été Perfumed -suihkugeeli on tämän kesän kokoelmasta ja ehdottomasti haluan sitä kokeilla. Mikäli tykästyn, niin on mahdollisuus myöhemmin tilailla vielä lisää. Ilokseni myös huomasin, että siellä oli jäljellä vielä viime joulun Pear & Cocoa -suihkugeelejä, joten tilasin niitä kaksi. Tämä versio oli mielestäni paras joulun suihkareista. 


Tilauksen mukana tuli kaupan päälle vielä Color Protection & Radiance Shampoo (50 ml), Tiare Flower Ylang-Ylang Sensual Bath & Shower Gel (50 ml) sekä Accord Chic Eau de Parfum (5 ml). Kivoja kaikki nämäkin. Shampoo on tuttu ja ennestään hyväksi todettu. Suihkugeeli ja hajuvesi tuoksuvat molemmat ihanilta. 


Tilaus maksoi yhteensä huimat 8,19 €, ei mitenkään päätä huimaavaa, joten naisen logiikalla tämä oli pelkkää säästöä.


Markkinoilta ostin Savon de Marseille -saippuoita 7 kappaletta hintaan 20 €. En tiedä, oliko hyvä diili enkä näiden aitoudesta, mutta en vain voinut vastustaa. Tuoksut ovat kerta kaikkiaan hurmaavia. 


On hunajaa, vadelmaa, vaniljaa, kanelia jne., varmasti tuoksuu koko kylppäri. Saippuaa meillä kuluu niin vietävästi, joten kiva saada tällaisia kunnon jötiköitä, jotka toivottavasti kestävät vähän pitempään.

Tällaisia pienimuotoisia ostoksia tällä kertaa. Seuraava ostosesittely on sitten ehkäpä vasta heinäkuun loppupuolella, lomareissun jälkeen. Paitsi, jos käväisemme Veljekset Keskisillä sitä ennen, koska sieltä en ole ikinä selvinnyt ulos ilman uusia kosmetiikkajuttuja. Tuuriin ajelun kesäaikaan lasken kyllä ehdottomasti myös kesälomareissuksi. Ihanaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Jardins de Monde -suihkusaippuat on mielettömän hyväntuoksuisia, samaten Monoi de Tahiti<3 Kyllä Yves osaa;)

    VastaaPoista
  2. Ihania palasaippuoita :) Oon nimittäin myöskin todellinen saippuapalojen fani. Pitäisikin täydentää varastoja niiden suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä olivat kyllä niin nappiin menneet ostokset :) Ensimmäinen (vadelma) on vasta käytössä ja tuoksuu hurmaavalle! Palasaippuoita on kyllä niin vaikea vastustaa ;)

      Poista