5.4.2017

Jolie Box huhtikuu 2017

Eilen käväisin hakemassa Jolie Boxin, jonka teemana näin huhtikuussa on "Natural Hair Day". No sehän passaa, tykkään kokeilla uusia hiusjuttuja ja vaikka minulla nyt jonkin verran varastoakin niissä on, niin ei kuitenkaan ihan mahdottomasti. Tilanne on edelleen ns. hallinnassa.


Laatikko oli painava, mutta ei ihme. Siellä oli kaksi isoa pönikkää ja muutamia vähän pienempiä putiloita:


Mukana tulleen saatelappusen mukaan laatikon sisältämät tuotteet eivät sisällä silikoneja, joten hiukset tulevat hoidetuiksi muiden, arvokkaiden raaka-aineiden vaikutuksesta. Lisäksi, jos luonnonkosmetiikkaa käyttää hiuksiin pidemmän aikaa, niin se saattaa mahdollistaa hiusten pidemmän pesuvälin, koska päänahan talintuotanto rauhoittuu. Tuotteet eivät myöskään kasaa muoveja ekosysteemiin.  


Toinen isoista pöniköistä oli Naturativin Regeneration Hair Mask. Oi mikä tuoksu tässä tuotteessa on, ihana! Taitaa olla sitruuna, mikä tässä tuoksuu niin hyvältä. Tämän pitäisi palauttaa hiusten kiillon ja myös tehdä niistä pehmeät ja tuuheat. Tätä käytetään ennen hiustenpesua eli ensin tämä naamio hierotaan sekä päänahkaan että hiuksiin, annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia ja sen jälkeen pestään hiukset normaalisti. Tätä testaan heti viikonloppuna, kun on aikaa tehdä tuo temppu. Yleensä pesen hiukset aamuisin, joten työaamuina sitä aikaahan ei tunnetusti ole. 


Seuraava iso pönikkä heti perään ja se on ihanaisen Neal's Yardin Remedies Lavender Bath Salts. En ole ikinä elämässäni kylpysuolaa kokeillut vaikka aina melkein kylpyamme on taloudessa ollut. Tätä tosin voisi käyttää myös jalkakylpyyn. En nyt ihan heti tästä laventelin tuoksua saa nenääni, vaan tuoksuu enemminkin siltä Neal's Yardin perinteiseltä maakellarin tuoksulta..anteeksi.., josta tosin itse olen alkanut pitämään. Tuotteen pitäisi mm. rentouttaa ja auttaa unen saannissa. Tämänkin otan heti käyttöön, parasta ennen päivämääräkin on jo toukokuussa tänä vuonna, joten melkein pakkokin ottaa.


Laatikosta löytyi myös Unique Haircare Deep Cleansing Shampoo, jonka pitäisi puhdistaa lian ja muotoilutuotteiden jäänteet hiuksista jättäen ne puhtaiksi ja ilmaviksi. Shampoo sisältää voikukkauutetta ja tuoksuu melkoisen jännälle. Tuote on tanskalainen, enkä ole tuosta merkistä ennen kuullutkaan, joten kokemuksia kartutetaan taas. 

Sóley Healing Shampoo with Wild Icelandic Herbs taas tuoksuu mielestäni salmiakilta. Ehkä kanavat on vähän tukossa. Tuote on siis islantilainen ja Jolien tuotevalikoiman uusin tulokas ja sarja on ilmeisesti saanut positiivista palautetta. Shampoo lupaa paljon, joten jälleen erittäin isolla mielenkiinnolla testaan. Tätä voisi käyttää myös jopa vauvojen ihonpesuun, joten vaikuttaa erittäin hellävaraiselta tuotteelta.

Jälleen tuote Dabbalta eli Baltic Sea Spray hiuksille (viime boxissa oli myös Dabban tuote). Tämä sisältää männynneulasvettä ja tuoksuu ihanalta. Tykkään tällaisista metsäisistä tuoksuista (ja ilmeisesti nykyään myös maakellarin). Suihkeen pitäisi saada hiukset näyttämään tuuheammilta, antaa pitoa sekä hillitä rasvoittumista. Kymmenen pistettä tästäkin tuotteesta. 


Viimeisenä pari näytettä eli Neal's Yardin Remedies Nurturing Rose Shampoo & Conditioner. Tuotteet sopivat ennenkaikkea vaurioituneille ja värjätyille hiuksille. Nämä itseasiassa tuli jo käytettyä. Tuoksu oli hyvä, mitenkäs muuten, mutta olen myös tykännyt hiuksistani tänään todella paljon. Ne ovat mielestäni kosteutetun oloiset, mutta eivät yhtään latistuneet. Hiukseni eivät ole olleet yhtään pörröiset ja muutenkin ovat pysyneet hyvin kuosissaan. Se on ehdottomasti tämän kaksikon ansiota. Shampoosta täytyy sanoa, että jouduin kaksi kertaa pesemään, ei vaahdonnut juurikaan, mutta teki kuitenkin selvästi tehtävänsä. 


Ihana paketti jälleen kerran Jolielta. Kaikki tuotteet olivat todella mieluisia, mutta eniten innoissani tällä hetkellä olen näin testaamatta ja ensituntumalta Naturativ-hiusnaamiosta (jo kokonsakin puolesta) ja Dabban suolasuihkeesta. Muut ovat kyllä heti siinä perässä. Tänään sain Bette boxinkin, mutta siitä sitten seuraavassa postauksessa. Kyllä näin alkukuusta aina hemmotellaan. Ihanaa keskiviikko iltaa!

2 kommenttia:

  1. Tyylikäs kokonaisuus:) Kaikki merkit laadukkaita. Naturativ näistä herätti eniten kiinnostusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvin rakennettu kokonaisuus. Kaikki ovat myös tuotteita, joita ei ehkä ihan ensimmäisenä tulisi ostettua, mutta sitähän varten nämä laatikot ovat, että saa tutustua uusiin tuotteisiin. Hyvää viikonlopun odotusta sinulle! :)

      Poista