8.11.2016

Livbox marraskuu 2016

 

"Korkkarit kattoon, tää ilta on meille, mun sielunsiskoille, supernaisille..." laulaa Koon Kaija ja Korkkarit Kattoon -teemalla mentiin myös Livboxissa marraskuussa.




Voisin jopa sanoa, että tämä ilta on ainakin meidän taloudessa minulle, olen ihan tyytyväinen laatikon sisältöön!:


Kasvotuotteet:


Sosar Sacred Forest Peat Mask -turvenaamion pitäisi hidastaa ihon ikääntymistä sekä syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Tätä voi käyttää sekä kasvoilla, päänahalla että vartalolla. Täytyy nyt aluksi kokeilla ainakin ensin kasvoilla. 

Lumene VALO Bright Eyes All-In-One Heleyttävä ja Korjaava Silmänympärysvoide, joka on Lumenen uusissa pakkauksissa. Ihan kiva saada SY-voide vaikka uuden juuri YR:ltä tilasinkin. Kyllä ne jo olemassa olevat aikanaan loppuvat ja onneksi on uusi, taattua laatua oleva Lumenen tuote odottamassa varastossa. 

Lisäksi kasvotuotteena Korresin White Tea Puhdistusgeeli, jossa on sinetti päällä, joten en avannut vielä edes tuoksutellakseni. Pitäisi sopia talvikäyttöön, koska ei pitäisi kuivattaa ihon pintaa, joten olettaisin tämänkin olevan ihan hyvä tuote. Käytän mielelläni. 

Huulikiilto ja hiuskiinne:


Dermosilin Huulikiilto sävyssä Carnival Pink on boxin ainoa tuote, josta en pidä ja annan sen eteenpäin. En tykkää sävystä, joka on liian pinkkipinkki ja jota käyttäisin ehkä kerran vuodessa. Paljon mieluummin olisin ottanut jonkun vähän arkisemman sävyn, joita Dermosililla olisi kyllä ollut.

Schwarzkopfin got2b Glued Blasting Freeze -hiuskiinne sitten taas tuli erittäin hyvään saumaan. Viime viikonloppuna tällaiselle pienelle pullolle olisi ollut tarvetta, kun käytiin konsertissa. Mutta pikkujoulut ovat vielä edessäpäin, joten sinne ehdottomasti laukkuun mukaan. Tälle oli todellakin tarvetta!

Loput:


Flower by Kenzo -hajuvesinäyte on ihan kiva myös. Tätä olen miljoona kertaa tuoksutellut kaupoissa, kuten varmaan moni muukin, mutta ei ole tullut hankittua. 

Viimeisenä Atkinsin Fudge Caramel -patukka, joka on mennyt jo parempiin suihin. Oli toooodella hyvää!! Eikä kuulemma sisällä turhia hiilihydraatteja. Mistähän näitä saa..?

Ja vielä Dermosilin etulappunen, jolla saa 30.11.2016 mennessä tehtyjen tilausten mukana kaupan päälle Micellar meikinpoistoaineen. Olisin mieluummin ottanut ilmaiset postikulut. 

Juu eli tykkäsin kovasti, mutta paikkasiko Livbox tällä viime kuun mokansa ja lunastiko lupauksensa? En nyt laske laatikon tuotteiden kokonaishintaa (laiska), mutta jo Lumenen SY-voiteen ovh on 24,90 EUR. Tässä arvomielessä ainakin lunasti, mutta olihan Sosar ja Korres nyt ainakin melko erikoisia tuotteita, joten annetaan nyt pisteet myös tästä tuotepuolesta Livboxille. Kiitos! Hyvää illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti