1.4.2017

Drop 10 by Summer Project Pan Intro

Haluan aloittaa jälleen uuden projektin, koska mikä sen mukavampaa kuin saada tuotteita käytettyä. Huomasin, että muutamilla kanavilla on aloitettu projekti nimeltään "Drop 10 by Summer Project Pan" ja sehän osui itselläni naulan kantaan, joten sillä nimellä mennään. Kesä alkaa kesäpäivänseisauksesta, joka on 21.6. ja se sopii hyvin, koska siihen on yli 10 viikkoa aikaa. Tosin, jos saan 10 tuotetta käytettyä ennen sitä, niin projekti loppuu tietenkin siihen. 

Otin mukaan yhteensä 11 tuotetta, joista toivon siis saavani 10 loppumaan. Tuotteet ovat lähinnä sellaisia, jotka ovat jämähtäneet varastoihini. Osaa on käytetty paljonkin, osaa testattu ja osa korkkaamattomia. Mukana projektissa on:


Tigi Bed Head After Party Smoothing Cream
Maybelline Baby Lips Chai Tea Latte -huulirasva
Aussie 3 Minute Miracle Colour Intensive Treatment
Schwarzkopf Gliss Hair Repair Daily Oil Elixir
Bath & Body Works Sweet Cinnamon Pumpkin  Fine Fragrance Mist
Rituals Indian Rose & Multani Clay Ayurveda Scrub
Yves Rocher Golden Highlights Shampoo
Creightons Avocado & Almond Moisture Hand Cream
Freeman Chocolate & Strawberry Facial Clay Mask
I Love Minty Choco Chip Revitalizing Shower Gel
L'Oréal Paris Sublime Glow Sensational Cleansing Oil

Korkkaamattomat ja korkeintaan kaksi kertaa testatut:


Baby Lips, Aussien hoitoaine ja I Love -suihkugeeli ovat korkkaamattomia. Baby Lipsiä kokeilin tänään enkä tykkää sen väristä, joten haluan käyttää sen pois. Arvasin sen kyllä ilman kokeiluakin. Tarvitsen itselleni aina jonkinlaisen kotihuulirasvan iltakäyttöön, joten siinä tehtävässä nämä värilliset toimivat hyvin. Aussien ohi taas on ajanut moni uudempikin tuote tässä välillä, joten tämä lähtee nyt seuraavaksi käyttöön, että en vaan korkkaa kaapistani löytyvää oletettavasti superhyvää Macadamian tehohoitoa. I Love -suihkugeeli taas on varmasti vanhin omistamani suihkugeeli ja jäänyt aina myös jonkun toisen jalkoihin. Nyt on tullut sen aika. Yves Rocherin shampoota olen pari kertaa käyttänyt enkä oikein siitä pitänyt, jotenkin kuivatti liikaa hiuksia. Ajattelin, että ehkä yhteistyö tuon Aussien kanssa toimii ja käytän niitä yhdessä. Creightonsin käsirasvaakin olen pari kertaa kokeillut, mutta tämän tuoksu ei ole ihan yhtä hyvä kuin samaisessa käsienpesuaineessa eikä tehotkaan ole ihan kohdallaan, joten tämä on jämähtänyt kaappiin. Ehkä käyttelen tätä nyt vuorotellen jonkun vähän paremman voiteen kanssa. 

Seuraavia olen käyttänyt useammin kuin sen pari kertaa:


Ritualsin kuorinta-ainehan on pian vuoden vanha Hollannin tuliainen. Käytin tätä muutaman kerran, mutta koska olen kroppakuorinnoissa niin huono, niin käyttöaste on ollut nollissa jo melko kauan. Tämä projekti saa varmasti nyt vauhtia tuotteen käyttöön. Tigin Smoothing Cream on ollut hyllyssä varmasti yli vuoden, mutta tuohon viivaan se on jämähtänyt vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Schwarzkopfin hiusöljy sai tylysti väistyä syrjään, kun korkkasin käyttööni sen Tukholmasta hankkimani Toni&Guyn hiusöljyn. Nyt saa Toni&Guy huilata vähän aikaa, koska tämä Schwarzkopfin oma on hieman paksumpaa ja parempaa näin alkukevääseen. B&BW:n Fragrance Mist on aivan ihanan tuoksuinen, mutta koska tarkoituksenani on saada neljä body mistiä käytettyä tämän vuoden aikana, niin niistä kaikista ihanista on vaan valittava se tällä hetkellä eniten käytetty. Tätä suihkin erittäin mielelläni joka päivä. Freemanin naamiotuubi on niiiiin iso! Sitä olen käyttänyt kyllästymiseen asti vaikka onkin ihanan tuoksuinen. Tuubissa on ehkä kolmasosa jäljellä, mutta nyt on aika käyttää se loppuun, joten keskityn nyt kaikista omistamistani naamioista vain tähän. L'Oréalin puhdistusöljy on aivan ihana ja ollut päivittäisessä käytössä jo jonkin aikaa. Nyt alkaisi olla hinku kuitenkin ottaa käyttöön jo jotain muuta, koska ilmat lämpenevät. Olen kuitenkin päättänyt, että ensin käytän tämän että ei jää ensi talveen ja sitten vasta korkkaan uuden.   

Tulipas tekstiä ja nuukasti olen noita kuvia nyt napsinut. Aloitan projektin tänään ja olen aika innoissani. Näistä suurin osa on taas isoja tuotteita, joiden loppuminen tietää tilaa kaappeihin. Sen lisäksi näiden loppumisen jälkeen saa taas hyvällä omalla tunnolla käytellä muita juttuja. Katsotaan, miten tässä käy. Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia: