22.2.2017

Tarte Swamp Queen Palette

Tämän piti olla iloinen postaus.. Muistatteko tämän onnettoman tapauksen tammikuun Boxycharmissa? Well, here we go again, case #2. Odotin niin kovasti tätä tilaamaani tuotetta ja kun huomasin sen tulleen tulliin, olin niin täpinöissäni, pian se olisi kätösissäni. Voi itkun rähmä. 

Tartella oli tuossa joku viikonloppu takaperin ilmaiset postikulut myös kansainvälisesti. Aivan pakkohan se oli hyödyntää. Pähkäilin kauan eri palettien välillä ja päädyin Swamp Queen -palettiin, joka on LE-tuote. Se oli aikaisemminkin myynnissä ja nyt se on tuotu joksikin aikaa ainakin takaisin.  Palettihan on grav3yardgirlin aikaansaannos, joka on melkoinen persoona tuolla yt-maailmassa.


Ottelin noita kuvia pakkauksista ja kansista positiivisin mielin ja so far so good. Kunnes taas, kun avasin paletin kannen, niin näkymä oli tämä:


Rikki on sekä highlighter että luomiväri sävyssä dogman. Melkeinpä ne kaksi mielenkiintoisinta nappia koko paletissa. Ja tietysti karmea sotku. Eikö nuo toimittajat oikeasti osaa pakata näitä tuotteita..? Tämä pieni paletti oli isossa laatikossa ja todella pienin pehmustein ja paperein pakattu. Siellähän se on heittelehtinyt puolelta toiselle ja koikkelehtinut aivan viimeisen päälle. Ei ihmekään, että ei ole selvinnyt "hengissä" tänne asti. 



Tarten sivuilla näitä vielä on ja toivon, että jotenkin tämän nyt korvaavat. Palaan asiaan, mitä Tartelta kommentoidaan.

Ja jos nyt vielä palataan tuohon Boxycharmin Vintage-palettiin niin ne oli heiltä jo loppuneet, joten uutta eivät voineet lähettää. He korvasivat sen kuitenkin pisteillä, joita sainkin sitten aika reilusti. Voin käyttää ne heidän kaupassaan. Tosin tällä hetkellä siellä ei ainakaan ollut mitään niin mielenkiintoisia tuotteita, mutta säästellään ja katsellaan. Olen oikein tyytyväinen, kuinka sieltä tuon hoitivat, vastasivatkin salaman nopeasti. Tällaista tämä on. Kaikesta huolimatta, oikein ihanaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti