10.1.2017

Project Polish 2017

Pienimuotoinen neljä kuukautta kestänyt kynsilakkaprojektini päättyi joulukuussa ja onnistui mielestäni aika hyvin. Sain käytettyä loppuun viisi lakkaa ja muitakin siinä mukana olleita lakkoja tuli käytettyä aika paljon. Kehittelin vuodelle 2017 uuden projektin, mutta hieman eri tyylillä, että saisin käytettyä muitakin lakkojani kuin vain projektissa olevia. 

Kynsilakkojen suhteen tein tammikuussa 2016 päätöksen, että en osta koko vuotena uusia lakkoja tiettyjen poikkeusten kera, jotka ovat samat kuin vartalovoideprojektissani:

  • yllätysboxeista en luovu, joten niistä tulee mitä tulee
  • ulkomaan reissuilta saan ostaa mitä haluan 
  • jos on tyyliin "kerran elämässä" mega-ale, myös silloin on lupa ostaa

Kun aloitin nimenomaisen kynsilakkaprojektin syyskuun 2016 alussa, tarkoituksena oli olla täysin ostamatta uusia lakkoja loppu vuosi, mutta sen jälkeen kaikki alkoi mennä pieleen. Sen lisäksi, että ostin reissusta kolme lakkaa, tuntui, että niitä muutenkin sateli ovista ja ikkunoista (no melkein!). Yhteensä uusia lakkoja kertyi 7 kappaletta.

Vuoden 2017 projektin säännöt ovat seuraavat:

  • projektiin kuuluu koko ajan kuusi vakituista lakkaa 
  • projekti kestää koko vuoden
  • joka kolmannella lakkauksella saan käyttää, mitä tahansa lakkaa haluan (eli siis myös projektin ulkopuolella olevia) (erikseen sormien/varpaiden kynnet)
  • kun yksi lakka loppuu, korvaan sen uudella eli koko ajan kierrossa on kuusi lakkaa
  • uusia kynsilakkoja en osta kuin edellä mainituilla poikkeusluvilla 
Kyllä eli nyt on tosi kysymyksessä! On oikein ehdot ja kunnon pläänit. Otin mukaan seuraavat kuusi kynsilakkaa:



Lumene Roosa Nauha Kynsilakka - (5 ml)
Lumene Gel Effect - 2 Poetry-Runoni (5 ml)
Rimmel Lycra Pro Professional Finish - 295 Fancy Fuchsia (12 ml) 
Rimmel I Love Lasting Finish - 025 Strawberry Fizz (8 ml)
Essence Multi Dimension XXXL Shine - 66 Most Wanted (8 ml)
Yves Rocher High Color High Shine Nail Lacquer - 103 Rubis (5,5 ml)

Ainoastaan kolme näistä siirtyi edellisestä projektista. Kaikenmaailman lisukelakkoja saan toki käytellä, mutta otin tuon Lumenen Roosa Nauhan nyt tähän, että saan sen varmasti käytettyä. Lisäksi tuo Rimmel Lycra Pro vetelee ihan viimeisiään ja essencen toimivuudesta ei ole tietoa. 

Projektin aloitin tietenkin ja tottakai vierailevalla lakalla:


Käytin Kiko Nail Lacqueria ja täytyy olla sävyssä 509, muuta en tästä löydä. Aloitin tämän projektin 1.1.2017 ja lakka on nyt ollut kynsilläni viikon (kirjoitan tätä sunnuntaina) eikä ole mennyt juuri miksikään. Johtuu päällyslakasta eli Seche Vitestä. Tällä menolla projektin aikana ei kovin montaa lakkaa tule loppumaan. Tässä kuva tältä päivältä, jolloin lakka ollut siis viikon:



Tässä vielä huvikseen kuva lakkakoristani. Ei näytä paljolta, mutta siinä 100 paikkeilla niitä on. Ensi kerraksi lasken nämä:





Nyt otan Kikot pois ja laitan Yves Rocheria tilalle. Ihanaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti