20.1.2017

Kalliit (high end) hutiostokset

Olen ainakin olevinani melko tarkan markan ihminen (satunnaisia itseni hemmotteluja lukuunottamatta..öhöm), mutta silti tulee hutiostoksia tehtyä. On vain pakko saada joku tuote, joka sitten loppujen lopuksi on täysin susi tai mitäänsanomaton. Keräsin tähän muutamia kalliimmanpuoleisia hutiostoksia. 

BareMinerals Get Started Complexion Kit (~46 € Lookfantastic):


Muutama vuosi on vierähtänyt tämän ostosta. Olen tämän tilannut ulkomailta, joten en onneksi ole Suomen hintoja tästä maksanut. Pakkaus sisälsi alunperin kolme sivellintä ja viisi erilaista mineraalimeikkiä. En tiedä, myydäänkö pakkausta edes enää tässä muodossa. 

Joka tapauksessa siveltimet ovat olleet aivan loistavia ja laadukkaita, ne ovat edelleen käytössä. Lisäksi Mineral Veilin olen käyttänyt kokonaan ja sekin oli huippu tuote. Kaikki muut ovat jääneet roikkumaan:


Fairly Light Foundation
Light Foundation
Warmth All-Over Face Color
Bisque Multi-Tasking Concealer

Osaa näistä olen käyttänyt enemmän ja osaa vähemmän. Peiteaineen otin nyt Finish 17 in 2017 -projektiini mukaan, että saisin edes sen pois.

Laura Mercier Mineral Powder (31 £ Space.NK):


Tämä on sävyssä Soft Porcelain. Juu, tämä menee sinne täysin susi -osastolle. Ihan kertakaikkisen totaali huti. Ehkäpä kuitenkin tätäkin täytyy testailla esimerkiksi edellä mainittujen bareMineralsin pohjien kanssa, jospa niiden kanssa toimisi. En ole asiaa ennen ajatellutkaan. Joka tapauksessa olen tätä testaillut vähän kaikkien muiden meikkipohjien kanssa, eikä toimi. Tuo huokoset ärsyttävästi esiin eikä pidä kiiltoa poissa ollenkaan. 

Benefit the POREfessional Shine-Vanishing PRO Powder (30 $ Sephora):


Tämä oli pettymys, koska puuteri ei itselleni tee sitä, mitä odotin eli peitä huokosia tai pidä kiiltoa poissa mitenkään erityisemmin. Tämä on ihan normaali, perus-ok irtopuuteri. Se mikä tästä tekee totaalisen hudin on tuo purkki, sitä on vaivalloista ja ärsyttävä käyttää. Puuteria ripotellaan tuohon korkkiin pienistä rei'istä ja alaosasta irrotettavalla sudilla sitten suditaan naamaan. Lähinnä olen käyttänyt nenään, nenänpieliin ja leukaan, missä niitä isompia huokosia on. Tosin en ole käyttänyt tätä mihinkään aikoihin. Ehkäpä siirränkin tämän toiseen purkkiin, tulisi varmasti useammin käytettyä. Täytyy ottaa agendalle.

Sensai Total Finish Refill Foundation (Case 18,50 € Sokos & powder 38,50 € Sokos & Joe Blasco Ultrabase Creme Foundation (58,30 € Sokos):


Näistä olisin molemmista niin halunnut tykätä. Ovat kuitenkin itselleni niin peittävää tavaraa, että tuntuu kuin loistaisi kilometrin päähän, että rouva on sitten pistänyt pakkelia tänään naamaan. Ovat siis jääneet erittäin vähälle käytölle. Lisäksi tuo Sensain meikkipuuteri on vähän liian tumma itselleni, joten kun käytän, käytän kesällä. Nyt se on siis totaalissa käyttöblokissa. Joe Blascoa olen käyttänyt silloin, kun olen halunnut sen erittäin peittävän meikin, mutta kun sitä vaan ei tapahdu niin usein. 

Elizabeth Arden Provocative Woman Eau de Parfum (29,50 € Nordicfeel):


Tämän ostin joskus Helsinki-Vantaan lentokentältä, kun väkisin oli jotain saatava (erittäin huonot lähtökohdat). Tämä oli tarjouksessa ja ensituoksuttelu vaikutti oikein lupaavalta, joten nappasin kiireessä mukaani. Pullohan on 100 ml pullo, joten kokoa riittää. Tässä on erittäin voimakas ja pistävä tuoksu, Fragrantican sivuilla kuvataan tämä hyvin. Nyt kun sitä kokeilin, tuntuikin taas välistä ihan passelilta, mutta tähän ei vaan tule tartuttua. On kyllä ollut melkein vain ja ainoastaan koristusesineenä, joten olen ostoa katunut hartaasti. 


Hinnat, mitkä olen merkannut on paikoista, mistä olen tuotteet (hajuvettä lukuunottamatta) alunperin hommannutkin. Näihin olen yhteensä saanut menemään siis n. 250 euroa, niin että se siitä tarkkamarkkuudesta. Toki niitä huteja löytyy enemmänkin, tässä olivat kuitenkin siitä kalleimmasta päästä olevat. Sen verran sisua kyllä löytyy, että suurimman osan hudeistakin käytän aina jollain muotoa pois. Täytyypä tehdä marketti- ja halpistuotteista samanlainen postaus jossain vaiheessa. Tässä löytyi nyt uutta intoa näiden käyttämiseen. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti