24.1.2017

Hand sanitizers

Tiedätte fiiliksen, kun omistaa jotain, mitä vaan ei millään raaskisi käyttää. Ei halua, että jokin loppuu ja sitten vielä tyhjä pakkaus täytyisi heittää roskikseen. Minulle on jostain kumman syystä syntyneet tällaiset fiilikset Bath & Body Worksin käsigeelejä kohtaan. Nämä pikkupurkit ovat vain niin ihania. 

Niin söpöjä ja kiva pitää pelkkänä koristeena esimerkiksi töissä pöydällä (toki vain sitä käytössä olevaa - ei kaikkia :)). Tuo piristystä päivään. Minulla on näitä nyt kuusi kappaletta jäljellä ja parasta aikaa on käytössä oikeanpuoleinen Sweet Cinnamon Pumpkin Hand Gel. Se kuluu erittäin hitaasti, todellakin säästellen. 

Neljä näistä on Halloween-aiheisia:


Yksi tavallinen ei-kausituote ja yksi jouluaiheinen:


Niin, mitäs sitten kun nämä on käytetty? Uusia samanlaisia tuskin saa, koska B&BW pakkaukset muuttuvat koko ajan. Samassa tuoksussa näitä varmasti tulee olemaan jatkossakin, mutta totta puhuakseni, osan ostin pelkän pakkauksen vuoksi, en edes tuoksutellut. Näissähän on muuten erittäin voimakkaat tuoksut, joten herkkänenäisille nämä eivät todellakaan sovi.


Voi kun näitä B&BW:n tuotteita saisi hieman helpommin tänne koti-Suomeen. Välillä olen ebaysta käynyt kurkkimassa, mutta hinnat on mitä on. Nämä käsidesithän ovat erittäin edullisia B&BW liikkeissä ja melkeinpä aina heillä on tarjouksia meneillään. Aivan ihania pikkuruisia juttuja! Hyvää päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti