1.9.2016

Project Polish 2016

 

Tykkään kovasti seurata erilaisia pannaus- ja projektivideoita ja voisin tähän loppuvuodeksi itsekin yrittää jonkinlaista kehittää. Minulta loppui elokuussa pari kynsilakkaa, josta innostuneena päädyin kynsilakkaprojektiin. Minulta löytyy kynsilakkoja aivan liikaa näin peruskäyttäjäksi. Niitä on helppo ostaa ja varsinkin netistä tekee aina välillä aivan huippulöytöjä. Muutamia kuukausia sitten omistin lakkoja n. 100 kpl, joten olisi vissiin aika pistää stoppi shoppailuille ja käyttää edes joitain vanhoja pois. Aina välillä olen pienimuotoisia lakkaprojekteja itsekseni tehnytkin, joten ei se ihan mahdotonta ole. Ongelma on vain se, että jos samoja pyörittelee viikosta toiseen, niihin kyllästyy totaalisesti.

Ajattelin siis ottaa rennosti ja katsoa, josko saisin edes muutaman näistä valitsemistani lakoista loppumaan vielä tämän vuoden puolella ja uusia ei saisi ostaa (jos ei joku mega-ale satu vastaan). Tässä olisi nyt tasan neljä kuukautta aikaa tätä vuotta vielä. Tarkoituksena on siis käyttää vain ja ainoastaan alla mainittuja lakkoja loppuvuosi ja toivotaan tosiaan, ettei käy super yksitoikkoiseksi.

Tässä valitsemani 10 lakkaa:






Essence colour & go - 21 fabuless (5 ml)
e.l.f. - Blush (6 ml)
e.l.f. - Cranberry (6 ml)
Rimmel I Love Lasting Finish - 025 Strawberry Fizz (8 ml)
Isadora Wonder Nail - 503 Fresh Linen (6 ml)
Essie - Buy Me a Cameo (13,5 ml)
Yves Rocher - 14. Rose (3 ml)
Lumene Gel Effect - 2 Poetry-Runoni (5 ml)
Angry Birds by Lumene Natural Code - 51 (4,5 ml)
Kubiss London - Shade No. 46 (9 ml)

Lisäksi valitsin neljä lakkaa, joilla saisin vähän vaihtelua peruslakkoihin:




Lumene Natural Code Glitter Polish - 55 Top Coat Silver (4,5 ml)
Lumene Roosa Nauha Kynsilakka - (5 ml)
e.l.f. - Golden Goddess (6 ml)
OPI Nail Lacquer - Int'l Crime Caper (15 ml)

Näistä glitterlakoista haluaisin saada muutaman loppumaan ennen kuin kuivahtavat. Tuon OPIn otin tuohon vain, että muistaisin sitäkin joskus käyttää. Voisin kuvitella, että tämä OPI tuon mustan essencen päällä on hyvännäköinen yhdistelmä, täytyypä kokeilla. 

Tässä vielä kuvat, joista näkyy paljonko lakkaa on jäljellä (musta essence on lähes täysi):



Tuo essien lakka on upea ja myös sellainen, jonka käyttö OPIn lailla tuppaa unohtumaan.. Pullo on iso ja lakkaa käytetty vasta vähän, joten ei toivoakaan, että saisin sitä käytettyä loppuun tämän vuoden puolella. Isadoran ja Kubissin lakat loppuvat taatusti. Yves Rocherin omaa on vähän jäljellä, mutta arghhh niin tuskaista kaivaa sitä lakkaa tuolta pullosta. Sivellinkin on megapieni. Muut ovatkin sitten villejä kortteja.

Mukana on vanhaa ja uutta lakkaa, jonkin verran vaihtelua, ei kuitenkaan liian radikaaleja värejä ja kaikkia käytän mielelläni. Lakkaan kynteni yleensä pari kertaa viikossa riippuen tietysti siitä, miltä lakka sormilla näyttää. Jotkut näistä lakoista kestävät kynsillä kauemmin kuin toiset. Katsotaan, josko saisin näistä siis jotain loppumaan vuoden loppuun mennessä, muutamaankin loppuneeseen olisin tyytyväinen ja samalla yritän kovasti olla ostamatta uusia lakkoja tämän vuoden puolella. Mainittakoon, että yksi uusi on tulossa jo heti ensi viikolla, kunhan haen paketin postista. Se tulee kuitenkin kaupanpäällisenä erään ostoksen yhteydessä, joten kaikki ok. 

Raportoin projektin tilanteen näillä näkymin kerran kuukaudessa. Ehkäpä jotain muutakin projektia on tulossa, katsellaan mitä keksisi :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti