6.9.2016

Poskipunan korjaaminen 


Ryhdyin heti tuumasta toimeen sen rikkoontuneen Paesen poskipunan kanssa, että saisin sitäkin käytettyä Livbox-projektissani. Sitä oli melkoisen paljon jo käytetty ja pannu näkyi, kun tapaturma tapahtui. Tässä korjauksen vaiheita:

Tältä poskipuna näytti aluksi:


Sen jälkeen murskasin sen kokonaan pikkulusikan päällä:


Sitten kaadoin joukkoon Septidin-desinfiointiainetta ja sekoittelin ja sekoittelin.... kunnes siitä tuli kunnollista, tasaista massaa:


Viimeisessä vaiheessa painelin vielä pikkulusikalla massan päällä talouspaperia, että ylimääräiset nesteet imeytyisivät paperiin ja punasta tulisi tasaisempi ja hyvältähän tuo jo näytti:


Sen jälkeen annoin vielä kuivata yön yli ja aamunäkymä oli tällainen:


Testasin tätä heti aamulla ja se oli taas oikein käyttökelpoinen. Tykkään tästä poskipunasta paljon ja jos se ei olisi mennyt rikki, se olisi käytetty jo kauan sitten pois. Punassa on tuollaista pientä glitteriä, joka varsinkin kesällä olisi näyttänyt hyvältä. Noita purkin reunoja täytyy nyt vielä vähän siistiä. Tein heti perään samalla systeemillä parit puuterit, joissa oli vain reunoilla vähän tavaraa jäljellä. Saan nekin nyt käytettyä pois ilman, että tuotetta menee hukkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti