16.9.2016

Pieni Cocopanda-tilaus


En sitten malttanut olla tekemättä tilausta Cocopandalle, kun siellä oli muka niin superhyviä tarjouksia taas kerran. Sorrun aina näihin heidän mainoksiin, tällä kertaa en kuitenkaan sortunut meikkeihin vaan hiustuotteisiin:


Tigiltä täytyi tilata uusi tuollainen jättiduopaketti, kun edellinen Tigin duopaketti (Oatmeal & Honey) tekee minulla loppuaan. Tällä kertaa tilasin Tigi Bedheadiltä Urban Antidotes Recovery shampoon ja hoitoaineen. Ne punaiset versiot näistä totesin alkuvuoden loppuneissa erittäin toimiviksi, joten eiköhän nämäkin aja asiansa. Hintaa näillä sinisillä oli nyt 15,80 €, joten ei mitään! Tällä hetkellä hinta vähän enemmän: 18,45 €, joten ei sekään todellakaan paha.

Fudgen Clean Blonde shampoota on niin paljon kehuttu, että on ilmeisesti minunkin aika tätä jo testata. Aloitan nyt tällaisesta pienemmästä pullosta 300 ml (joka sekin varmaan kestää ikuisuuden) ennen kuin siirryn (jos siirryn) niihin jättipulloihin. Tällä oli hintaa 11,35 € ja hinta nyt 12,25 €.

Lisäksi tilasin myös paljon kehutun Macadamian Professional Nourishing -hiusnaamion (230 ml) hintaan 9,15 €. Tarjolla olisi ollut edullisesti myös se isompi pakkaus, mutta en tässäkään halua heti mennä soitellen sotaan vaan testata ensin. Tätä on tosiaan paljon kehuttu, mutta pelkästään hyvää en ole kuullut:


Vielä odottelen yhtä tilausta saapuvaksi Beauty Baysta, mutta pakettia ei näy ei kuulu. Täytyy varmaan laittaa kyselyä asiasta. Siellä onkin sitten jotain, mitä olen kauan pähkäillyt ja tuuminut ja viimeinkin päätin palkita itseni ja tilata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti